Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

vad ca vb de vaccinuri,mai exact de carnete,la mine cei de la elias au trecut la 7 luni AR,

roxialexia-multam de reteta de pilaf,a mancat iubita mea azi,i-a placut

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria-Alexia scuze, aveam in cap sa-ti raspund da' nu stiu ce-am patit...

La ce culcat de dupa masa al Silviei te referi? Acum sau cand era bb? Acum:
-cand e la gradi doarme 23-8 si 13-15 la gradi
-cand e in vacanta/week-end doartme 23-10, cam asa.
Adoarme greu, e ca mine.

Cu lasatul progresiv sa planga am citit undeva dar nu mai stiu unde.
Silvia se obisnuise sa adoarma numai leganata si pe la 7 luni deja era prea grea. Asa ca a fost initiativa lui Virgil sa facem chestia asta si a tinut.
In fiecare seara, dupa ce ii dadeam biberonul, si terminam tot ritualul de culcare, o puneam in pat fara nici o leganare. Bineinteles, cu vorbe dulci, etc. Ieseam amandoi din incapere. Se apuca sa planga. Am lasat-o progresiv, tot mai mult, crescand tot cu cate 1 minut, timpul pana cand interveneam. Din pacate nu mai stiu exact minutele, dar pana la urma apuca ea sa se linisteasca inainte de terminarea intervalului.

alinush pai trebuia sa te intrebam mai inainte de carucioare, si reveneai singura!

Oare ce mai face Vladutul lui Joy?

Cu spalatul pe dinti inca nu ma grabesc.
Cu vaccinurile,AR si ROR, eu nu inteleg ce nu intelegeti.

Lavi

Mergi la inceput

MADAU- acelasi lucru intrebam si eu acum vreo luna,am incercat si varianta cu fata moale dar nu a vrut sa doarma pe ea,am facut vreo 3 incercari si acelasi rezultat,asa ca tot pe aia tare doarme

DORDIA-frumoase poze si frumoasa familie,sa fiti fericiti.nu are nimic ca nu i-ai facut baie de 3 zile,cat a fost cu rosu in gateu nu i-am facut vreo 5 zile,si era mica avea 3 luni,tot asa spalata la fundic ,fata maini si picioare

roxialexia-azi am fost de srv si vad ca si acum,ca nu am somn,tot intrebau fetele ca nu mai scriu,lasa ca va plictisesc acum

gandacel nu am uitat,dar am avut probl cu calc,iti trim maine mail,mai simplu ar fii sa vb pe mes,ti-am dat azi add

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

uite ca si lavi are activitate

apropo de leganat,uka care era fan leganat brusc nu a mai vrut se agita in patut pana numai poate si incepe mama mamamam si atunci o pun peperna si adoarme imediat,e un pas,azi dim chiar a adormit singura

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

BULUCI-eu am renuntat de mult la razatoare,intradevar era chin,si am pus in functiune mixerul pasator pun toate fructele si branzica in bol,si in 2 min e gata,dece nu incerci scapi mai rpd

despre ficatel-eu il tin 1-2 ore in lapte apoi il fierb si iese fff bun

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Buna seara,

Ieri am fost la vaccin , toate bune si frumoase ,Daniel are 10.540g si 74cm .Am facut controlul de 9 luni ( a durat vreo 1h ) si doctorita a zis ca nu are nimic, ca este foarte bine.

Acum sa ma plang si eu un pic, iar pleaca baiatul o saptamana la soacra-mea si mi-e tare greu.Sa va explic : a fost o saptamana la ea , apoi l-am luat acasa si in acelasi timp a venit si mama care a stat 6 saptamani apoi au venit socrii (o saptamana) au plecat la ei si acum iar au venit si pleaca luni cu tot cu baiat( pt ca noi trebuie sa organizam un salon si intradevar si putem sa ne ocupam mai bine fara el dar el este asa cuminte si obisnuit sa merga peste tot cu mine ).Deci de vreo 2 luni mi se pare ca nu am avut deloc timp pt noi...

Voi cum faceti cu bunicii ??Eu zic ca este bine sa las baiatul sa profite de bunica si grandma de el dar oare este bine pt mine ??

iar m-am lungit...

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Buluci, acum am vazut mesajul , iti dau un pm

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Salut si eu mamicile in miez de noapte,
ce sa sa fac daca sunt pe alt orar.
Am vazut ca se vorbea despre vaccinari, nu stiu ce sa zic si eu sunt intr-o mare dilema...am mers pe o grila de vaccinari acum sa vedem aici cand vom face urmatorul vaccin, urmatorul dupa grila veche ar fi fost la un anisor.
Apropoo fetele din america cum e cu vaccinarea aici?
Fee nu stiu ce sa-ti zic de bunici, fiecare mama procedeaza cum crede ca-i mai bine pentru copilul ei...si cred ca parerile sunt impartite.
Eu am crescut-o singura pe Anastasia pina acum si nu a fost usor...noapte de noapte si zi de zi( cu ajutorul sotului , , care e mai mult la servici)...de multe ori fara sa mai am timp pentru mine...;dar prin asta sunt sigura ca a-ti trecut si treceti toate mamicile, asa ca uneori simt nevoia sa am o ora pentru mine, uneori ma simt mai obosita, alteori nu m-as desparti nici pentru cateva minute de Anastasia, dar cum am mai zis asta depinde de fiecare mama .
Nu e rau sa mai stea copii si cu bunicii, dar totusi asa de mult eu nu as putea sa o las.
In vara am fost in tara si ca sa avem mai mult timp sa umblam si noi ca in vremurile tineretii, am lasat-o pe fii-mea la mama si tata, asta pentru 10 zile...primele 2-3 zile a fost greu pt mine ca mama, sunam si de 3 ori pe zi sa vad cum este, se descurca, plinge..apoi am stat vreo 5 zile linistita ca ma obisnuisem si era chiar bine...o a doua luna de miere...dar ultimele zile nu mai aveam rabdare sa ajung acasa....si la 2 noaptea cand am fost la ai mei am trezit-o
La tine e alta situatie, am citit ca aveti treburi de rezolvat, cu atat mai mult....e bine si pentru tine si pentru Daniel...sa aiba cine se ocupa mereu de el.
Roxana Felicitari pentru Alexia-Maria, am citit despre vocabularul ei imbogatit.
Si noi scoatem sunete multe si ciudate, mai ales cand e in masina ca sa o bagam in seama, e tareee smechera, daca nu intervenim atunci cand tipa...trece la planul B siscoate niste sunete de ne minunam.
Cred ca vorbesc mai mult singura , la ora asta....

Numai bine va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, multumesc de mesaje si incurajari - celor ce mi-au urat servici usor. Am fost azi, prima zi, a fost ok si cred c-o sa fie tot mai bine. Trebuie doar sa ne facem un plan cu Rianna, cine sta cu ea, cand, cat timp, etc. Am venit acasa cu durere de cap si am vrut sa ma intind putin, dar uite ca in loc de asta stau pe DC sa va scriu

Ma duc sa ma uit si eu la poze noi in contul comun si in acelasi timp sper sa reusesc sa incarc si eu niste poze mai recente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

sa apuc sa va zic BUNA DIMINEATA PE RACOARE ca acum urla piticu...

fetelor!!! numai stiu ca sa-i fac. plange noaptea de numa numa. de la 3 azi noapte stam pe baricade si is franta..

gata, ma duc la el ca nu-l pot lasa sa urle

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput