Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 20
ela27oana spune:
da lavi merge,calc avea probl cu un fir de alimentare,tel rds nu merge,pt ca au o defectiune in zona,apropo de asta sa-mi ziceti si mie unde sa imi pun nr de tel in contul comun ca habar nu am
ma fost la vaccin ar si a fost k nu a zis nimic acum asteptam sa vedem dca vor fii recatii,sper ac nu
Ela si Oana-Daria
proadelina spune:
Buna fetelor! Citeam zilele trecute ca bb-ii vostri consuna apa. Al meu Albert nu vrea apa absolut deloc. L-am invatat cu ceai (Baby Calm) de mic, iar acum nu vrea deloc apa. Am incercat si asta-noapte, cand s-a trezit insetat si nu am mai avut ceai pregatit, dar a scuipat-o pe toata. Cum sa-l invat sa bea apa?
Adelina si Albert (16.11.2006)
ela27oana spune:
PROADELINA SI EU AM PATIT CU uka asa
si solutia am gasit-o si a mers
am redus trepata cant de ceai(hipp)pusa in apa
si s-a obisniut,poti incerca si asa bafta multa
Ela si Oana-Daria
proadelina spune:
Multumesc Ela! Am sa incerc sa fac dintr-un pliculetz 2 portii de ceai.
Adelina si Albert (16.11.2005)
ela27oana spune:
bbalinush-bine ai revenit printre noi,sincer iti spun ca eu te invidiez,poate o sa ziceti ca sunt nebuna,dar eu urasccccccccccccccccccc caldura si ador vremea ploioasa,de sunt nascuta in martie pe o poaie torentiala,ador sa ma plimb cand ploua mocaneste sau sa citesc o carte,acum vreo 4 luni l-am lasat pe tati cu UKA SI AM IESIT CU UMBRELA LA O PLIMBARE ,ce bine a fost,dar vine toamna si o safac asta mai des
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
feliiiiiiiiiii intru si eu in clubul tau,vara nu aveam probl sa transpir iar iarna mai mult dezbracata decat imbracata,vara asta a fost un cosmar curgeau apele de ziceai ca sunt la sauna si parul era ud,am zis ca innebunesc,sa vedem la iarna cum va fii,hai ca eu am zis ca la mine ede la grasimea care o am din belsug dar la tine???????????????aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuu ne-am dereglat rau de tot
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
MIRELA- si noi am facut baita chiar si cand am fost internate la babes ne-a zis dr sa ii fac,noroc ca am stat la rezerva si aveam dus
avem un nou mebru????CORINA bine ai venit,daca esti mai demult scuze.LA MULTI ANI puiului tau
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
mamaaaaaaaaaaaaaaaaaa eu bantui singura pe aici se vede ca uka doarme de 2 ore in carut,cred ca de la aerul de afara
Ela si Oana-Daria
bianca_mo spune:
buna ziua!
iaca si noi ne plangem ca nu am iesit afara de ieri, ca avem ceva mucisori si ploua...
nu stiu daca asta e cauza, ca febra nu are, am citit ca uneori dintii sunt vestiti de nas curgator... si ne ies cei doi incisivi de sus, il mananca gingiile ca asa sare sa muste orice prinde ...de fapt se simt deja la deget , cred ca ce a fost mai greu a trecut... noroc cu batista bebelusului, ca la pompita de mana uuurla! Sau e un pic racit...
intrebare : CE PERIUTA DE DINTI FOLOSITI PT BEBE, EU AM VAZUT LA SENSIBLU CEVA CU 23 RON, CU PASTA CU TOT SI STIU CA TREBE SA-I IAU! MULTUMESC PT RASPUNSURI
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
ela27oana spune:
eeeeeeeeeeeeeeeeee,ce bine fata mea papa din nou in scaunel
nu-mi vine sa credddddddddddddd,dupa 2 luni in care nu a vrut sa pape deloc in el,acum a papat 300 de branza cu banana si piersica ,si spre marea satisfactie a lui mami,cae e in culmea fericirii,a papat fara babetica si nu s-a murdarit deloc,inainte era si eu si ea numai mancare
Ela si Oana-Daria