Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Stefan a papt acum la 10:
-1/2 banana
-1 piersica
-branza calcica
toate facute cu blenederul si 1 lingurita de 8 cererale de la Nestele sa le mai ingroase un pic.
-2 biscuti Merlin petit cu lapte

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

UAUUUUUU.....

am apucat sa citesc putin din pagina 3 si ce sa vezi....
BBALINUSH BINE AI REVENIT !!!!!!!
sper sa numai fie nicio suparare pe aici ca sa pleci.
multam de vorba buna.

si sa aflu ca GANDACELULE!!!!! ESTI ?????????????????
mai sa fie, sarcina usoara, bb frumos si sanatos, sa fii sanatoasa, sa ai grija de voi...imi vine sa te pup.
chiar ma bucur muuult de tot.

amu sa va zic de vladut
ieri mi-a facut 39.6..de am innebunit plimbandu0-ma cu el prin casa. noroc cu ELA ca-mi zicea sa stau calma sa nu ma alarmez...
dar cu antitermice sa faca asa febra....adica-i dau la 4 ore panadol si nurofen, cate 3 ml.
parca i-as da mai mult panadol.
nu stiu daca-i pot da NEVRALGIN pe langa astea.

fug la spalat de bibe si apoi sa recuperez macar scutecul asta.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ioana77 chiar ca-i scump 10 mil/pers la 3* in extrasezon. Vine cam 40 de euro pe persoana pe noapte.
Ma uitai acuma, la Nisipurile de Aur hotel 3-4* cu m.d.,cu sau fara cina, 15-20 de euro/pers/noapte. Uite aici de ex. http://www.carpediemtravel.ro/romana/Bulgaria/nisipurile_de_aur.htm

Chiar, oare cum se simte Tania la Nisipuri? De abia astept sa vina cu impresii!

Biculet cam aceleasi chestii le simt si eu. Cum o sa o mai culc eu dupa aia? Si ca mai dispare din magie.

Da, pe Silvia o culcam cum zice Gandacel cu biberonul de lapte luat la mine in brate, dar... nu-i aceeasi chestie.

Si cand ma gandesc ca la nastere imi doream macar 6 luni sa am laptic! Am avut noroc.

Joy care-i chestia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy ce-a zis Stanciu?
Ai citit ce ti-am scris eu cu compresele cu apa calaie?

Nu faci nik cu Panadolul la 39.6. Algocalmin supozitor. Alternat, la 4 ore cu Nurofen sau Panadol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cu pozele din contul comun:
Nimeni n-a dat nici un upgrade sau ceva, yahoo isi schimba formatul site-ului si upgradeaza automat. Iar in momentul asta se pare ca nu mai merge deloc, eu cel putin nu reusesc sa vad nici o poza

Edit: hai ca-mi merge si mie, se pare ca trebuie sa fii logat, altfel nu mai vezi pozele publice... Sau nu ??
Va urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ola!
Mei, dar vine toamna de-a binelea.

Lavi, pai astia de la noi or sa atraga turisti cand va zbura porcul!!! Preferasa vada hotelurile goale decat sa bage ceva oferte. Nu-i inteleg deloc.
Oricum, am gasit alta oferta, in Eforie Nord, 6 nopti tot la trei stele cu cazare si masa de pranz 10.400.000 lei. Sper sa fie bine. Data fiind perioada am optat sa mergem in tara, sigur la anul mergem undeva in-afara.

Am vazut si eu surpriza de la poze, totusi eu am reusit sa le vad pe cele ale Inei.

Gata, fug sa fac dulceata de mure.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Mai, eu vad pozele si mi se par bine organizate. Insa daca tot m-am uitat, am zis sa adaug burta mea la 40 saptamani si nu pot!
In fine, poate se rezolva!

Pentru ca astazi n-a vrut deloc sa manance fructe, nici macar cateva lingurite, am sunat-o pe dr. sa o intreb daca e ok sa-i dau in loc cereale cu lapte, mai corect cate lingurite de cereale are voie Bogdan. Mi-a zis ca nu-i nimic ca nu mananca fructe, sa-l las in pace. Si ca are voie max. 6 lingurite pe zi. Asa ca e ok. A baut lapticul cu cereale cu pofta. I-am dat deja 5 lingurite azi, asa ca diseara are voie doar una si sa speram ca vor veni zile mai bune, adica fara cereale in loc de fructe!

Intreba cineva cum sa dea siropel bebeului daca are probleme (febra...). Eu nu am patit sa nu vrea siropelul, i-l dau cu lingurita. Deschide gura ca la orice altceva si de obicei siropul pentru bebei e dulce si nu are de ce sa-l refuze. Iar vigantolul (cand il dau, ca nu prea ii dau zilnic) i-l dau acum si in fundulet. E suficient sa vada sticluta, sa-i zic deschide gurita si gata. Cu blandete merge. CU forta, nu. Daca nu reusesti cu siropel o perioada, poate iti da doctora niste supozitoare, ca sunt la fel de eficiente, din cate stiu eu.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ce nu-mi place mie la poze e ca nu se mai vad toate frumos asa...cu poza de prezentare in fatza albumului. E o lista inodora si incolora. Sau ma rog, urat colorata.Plus ca iti trebe un programash ca sa poti baga poze, iar mie mi-e frica sa-l descarc, ca nu vreau sa-l folosesc si la contul meu care sper sa nu se modifice si el. ca deja ma enerveaza astia de la yahoo!

Int-o alta ordine de idei, sunt happy ca am descoperit inca o mancare care-i place lui fiim-ea in afara de iaurt: capsunile. Aseara am gasit in Carrefour, romanesti, o caserola de jumate de kil 65.000, dar toate super proaspete, impecabile, deci zic io ca a meritat. Le-am spalat bine, le-am oparit cu apa fiarta si am pus in congelator provizii, sa am si pe mai incolo.
Azi de dim a papat o piersica mare + jumate de banana + 6-7 capsuni si a fost taaare incantata. Deschidea guritza laaaarg, ceea ce e rara avis la noi.

Acuma o imbrac si fug la plimbarica - ne-am smecherit, acuma iesim si dimineatza - dau o fuga in aer poluat pe Stefan cel Mare, la serviciuri de telefoane GSM. Aasa, ca pretext.

Revin.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neatza'!!
Bic ,am citit postarea ta acum ,nu cred ca din cauza oboselii nu doarme noaptea bine ,pentru ca ziua doarme de cite doua ori ,citeo ora sau o ora jumate ,iar seara adoarme pe la 21:30 ,chiar nu mai stiu ce sa cred ,aseara iar s-a trezit de citeva ori ,intr-un tirziu m-am hotarat sa-l iau in pat cu noi ,iar dupa asta nu s-a mai trezit ,la 6 :00 papa ,apoi somn din nou pina la 9:30-10:00 ,asta-i norocul meu ,ca doarme pina tirziu ,atfel as fi zombie!!
Nici Orlando nu a luat nici un fel de sirop dar i-l dadeam cu seringa si imediat bagam suzeta ,asa il inghitea ,a mers !
Dordia ,bine ca pina la urma s-a obisnuit cu apa ,asteptam poze!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Sunt si eu interesata la maxim de povesti (mai ales cele cu happy end, dar asta va mai dura, se pare) cu bebelaci sugaci si insomniaci . Asa o ducem si noi, ce sa ma mai tot plang... Am inceput sa ma conving ca intinde coarda exact pana acolo unde sta sa crape, asta e. Si pana acum se pare ca am rezistat la destule fitze, incat n-a avut ocazia sa se dea si el pe brazda.

Lavi02, cu somnul de la pranz cum ati rezolvat cu Silvia? Si cum e cu lasatul sa planga progresiv?

Mergi la inceput