Copilasi dragalasi nov-dec 04 (129)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ooofff roseb il mai pacalesc cu suculet de portocale dar nu cred ca bea deajuns,spune ca e acru si nu mai vrea.nu mai stiu cum sa fac sa-l pacalesc,crede-ma!

aimee la noi nu cred ca e de la laptele de vaca caci bea tot de ala praf.am umplut bors si i-am facut borsulet cu carne dar degeaba,oricat i-ar fi de foame refuza sa manace(alege doar morcovul din farfurie).cerealele sunt bani aruncati la gunoi la noi pt ca nu le accepta.mi-am luat acum masina de facut paine sa-i fac graham si paine cu tarate poate,poate o dregem.

21,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ROSERB, adica bubitele sunt deja iesite, raul exista, ma refeream ca acest rau sa se transforme in bine, adica sa dispara, sa nu mai apara si in alte parti, sau sa nu devina nu stiu, si mai mari.

BITS LA MULTI ANI!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL SEPTEMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Intrebare off-topic total, adresata fetelor din Bucuresti? Mai este careva dintre voi care nu s-a intors inca la servici, deci mai e inca in CIC?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by eveline

Intrebare off-topic total, adresata fetelor din Bucuresti? Mai este careva dintre voi care nu s-a intors inca la servici, deci mai e inca in CIC?

Ana si Bianca-iubita

Da, eu .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

He he....ideea era in felul urmator: anul trecut al meu sot a avut o sedinta in Bucuresti de vreo doua zile si am mers si eu cu el....pana pe la orele 18 evident el era la lucru si eu bantuiam prin oras....prin acest oras prin care dealtfel eu nu mai fusesem in viata mea....imaginati-va ca nici nu stiam unde-i nordul, ca sa zic asa....una peste alta, m-am descurcat binisor caci ca o femeie ce sunt magazine am gasit si sotul a fost dragut si mi-a dat bani de frecat....buuun....in octombrie anul asta, de pe 17 pe 21 daca nu ma insel e o maaare expo la romexpo si el tre sa fie prezent musai (e si in comitetul de organizare, de fapt si acum e la bucuresti.....ma rog...) si tare as merge si eu zilele alea cu el caci dupa ce ma intorc la servici nu mai pup eu deplasari chiar asa cand vreau eu. Si pe langa faptul ca iar am sa umblu ca o bezmetica in timpul zilei ma gandeam ca taaaare mi-ar face placere sa ma intalnesc cu voi....cu voi care puteti si nu sunteti pe la servici ziua....si sa va cunosc puii care practic au crescut sub ochii mei....de aia intrebam ....
Caci pe cele care sunt la servici le inteleg ca-s ocupate si cine stie pe la ce ore ajung ele pe acasa si ce treburi mai au....
Om vedea, mai e pana atunci.....si s-ar putea sa mai merg si pana atunci, nu stiu sigur, ma gandesc ca al meu barbat cat de destept o fi nu prea cred ca poate organiza de la distanta asa ceva, si e posibil sa mai trebuiasca sa mai mearga si pana atunci...si poate merg si eu.
In octombrie vreau neaparat sa merg ca se nimereste de ziua mea si de aniversarea casatoriei si nu stiu cum se face ca de vreo trei ani in perioada asta tot singura ajung, tot delegatiile lui peste apar....asa ca anul asta merg si eu in delegatie cu el, macar sa ne prinda zilele impreuna....
Na ca m-am intins, dar vroiam sa explic intrebarea de mai inainte...
Va pup!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
andreap, ce a zis nenea dr-ul? cum mai sunt bubitele mariucai?
la noi au fost astfel de bubite cand au avut amandoi varicela...adica bubitele la inceput erau doar rosii ca niste pete si mai apoi faceau un lichid si cu "cap" alb...bleah ce explicatii urate dau...sper sa fie ceva mai usor la voi...sanatate multa
bine ca ati gasit bona...sunt sigura ca mariuca o sa se inteleaga sunper si cu ea...asa o sa vada "tanti" ca nu este de neinlocuit...
bitsfrumushelul...si noi avem din cand in cand probleme cusi vad ca uneori functioneaza daca-i dau pere sau papaya pe stomacelul gol...
aseara ruxita a vomat chiar cand ne-am pus in pat sa facem nani...fiindca pofticioasa cum este a furat de la alex din farfurie cateva bucatele de carne de vita la gratar, nu le-a mestecat klumea si...rezultatul a fost ca a umplut tot patul...noroc ca ea se simtea chiar f bine...nu avea nimik, nimik...radea...nici nu-mi venea sa cred...am spalat-o, am schibmat si patul si pe ea si apoi din nou la nanitza...
numai ca eu nu am mai putut sa adorm toata noaptea fiindca ma gandeam sa nu cumva sa o apuce iar si sa se innece in somn cu voma...Doamne ajuta ca totul a fost bine.
va pup pe toate si am fugit in pat ca am os tare de oboseala cronica...mi-au venit si rushii si am stat si in picioare toata ziulica fiindca a trebuit sa gatesc
noapte buna

monica

Mergi la inceput

A, pai zi asa Eveline. Mai sunt mamici, vezi sa-ti faci de cap la magazine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Din lipsa de timp, scurt si la obiect: poze noi din "septembrie 2006"

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felisfrumoshi amandoi si tu si mihaitza "blondinul" parca i s-a mai deschis parutul...felicitari pentru progrese

monica

Mergi la inceput

Felis, arati beton, ia priviti si voi aici ce mamica frumoasa!
Bona este , tanara, entuziasta, din poze se poate observa cat de frumos se joaca cu Mihaitza, cred ca ea nu are copii si il iubeste tare. Ma bucur mult ca are Mihaitza o asa partenera de joaca, fac o pereche tare dragutza. si asteptam filmuletul cu el mergand ca poze de aici prevede ca mai are putzin si va alearga .

Mergi la inceput