Copilasi dragalasi nov-dec 04 (129)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Paul a tinut sa ma impresioneze astazi! a dormti 4 ore la pranz si a papat tooata ciorbitza din castronel si tot pilaful din farfurioara ...sunt asa de fericita!!! nu stiu ce va fi maine, dar ma bucur de astazi , traiesc clipa ca tare dulce este!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

POZICI LA SLANIC - BAIA BACIULUI

Mergi la inceput

ADRIANNA bafta multa gemeneilor odata cu inceperea cresei! sper sa le placa, sa papa si sa se joace dupa placul inimii!!!

PAXELA am recuperat citind mai pe sarite!! MONICA are dreptate la doctorii incompetenti! sper ca Silviu sa ia in greutate odata cu administrarea vitaminelor natura mix! si Paul le-a luat, mi s-au parut bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Marii si Mariani

Andreea nu te mai panica atat daca si voi sunteti micuti nu ai dc sa iti faci griji, sau cel putin asta imi spun dr si mie, ce vreti doamna seamana cu dumneavoastra( inainte sa raman gravida aveam 43 kg la 1,58) , ce vreau ... sa semene cu tacsu(1,83)
wow wow wow 15 kg, 90 cm vrem si noi dar nu-i nimic ajungem si noi asa chiar daca pe la 5 ani

eu sunt franta de 2 zile nu am lift( pt inca 3 saptamani) si stau doar la etajul 10

Alexa11+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paxela

Marii si Mariani

Andreea nu te mai panica atat daca si voi sunteti micuti nu ai dc sa iti faci griji, sau cel putin asta imi spun dr si mie, ce vreti doamna seamana cu dumneavoastra( inainte sa raman gravida aveam 43 kg la 1,58) , ce vreau ... sa semene cu tacsu(1,83)
wow wow wow 15 kg, 90 cm vrem si noi dar nu-i nimic ajungem si noi asa chiar daca pe la 5 ani

eu sunt franta de 2 zile nu am lift( pt inca 3 saptamani) si stau doar la etajul 10

Alexa11+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

O-ho-hoooo, sa vezi ce o sa se bucure bebe din burtica de "leganeala" de la parter la 10!!! acu' lasand gluma la o parte, asta da miscare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
multumim de urarisi uram si noi la multi ani! multa sanatate si numai bine tuturor celor ce poarta numele sf maria

monica

Mergi la inceput

Paul binedispus

Un zambet pentru Bianca (Adrianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LA MULTI ANI!!!!tuturor Mariutelor si Marianilor!!!!

Felicitari proaspat mamicii de bebe doi, Try! Si multa sanatate si optimism!!

Felicitari viitoarelor mamici!!

Noi ne-am intosc de ceva vreme, v-am citit, dar am fost mai lenese u scrisul.
Fii-mea este argintu'viu! Curioasa, prietenoasa, vesela, dar ATAT de OBOSITOARE!!!
Cu olita avem noi o problema acuma si nu stiu cum sa-i dau de cap!
Inceputul a fost tare usor si a reactionat repede. A invatat sa se abtina si sa faca "bibi" dupa ce imi spunea si apucam sa o pun. Mai nou, insa, chiar daca sta pe olita nu face in schimb, face pe ea chiar daca nu are pampers si nici nu se arata deranjata. Nu mai imi zice nici cand face si cand ar trebui sa faca KK incepe sa planga daca nu are chilotasii pe ea si trebuie sa fac la olita.
Habar nu am ce reactie o fi asta si nici nu stiu cum sa procedez.
Ce mai! Nu imi mai zice cand vrea sa faca, nu face la olita chiar daca sta cu orele si plange cand ii vine sa faca kk.

Eu stiu, ca va veni si vremea cand va intelege, dar oare cand o sa se intample si minunea asta, ca uite, vara trecu!

O sa revin cu cateva poze, ca desi, am fost in multe locuri, aparatul l-am cam tinut la naftalina, asa ca prea multe din drumetii nu am!

Am vazut poze cu voi si copilasii vostrii. Sunt la fel de frumosi si voi pareti la fel de fericite pe langa ei ca-ntotdeauna.

Mi-a fost dor de fiecare dintre voi si m-am tot gandit la Try si la puiutul mezin, care avea problemute. Sa de-a Dumnezeu sa fie totul bine si sa ramana numai o amintire ci final fericit pataniile prin care aq trecut!

Va pup pe toate si revin cum am promis!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Am pus cateva poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Damiana este o scumpicasi o frumushica, ce mandra este de rochitza ei cea verde...mai dar ce papa ea acolo...asa mananca ea bine de obicei sau numai acum "de poza" se linge pe degete de pofta?
noapte buna

monica

Mergi la inceput

Monica multumesc de aprecieri!
Nu prea imi face nazuri la mancare, desi are si ea toane ca tot omu'.
Totusi, cand e vorba de dulciuri, INAINTEEEE!

Mergi la inceput