Miresele anului 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 20
anangel_lexi spune:
De la farmacia Dona din Piata Romana.
Sa ma laud si eu cu puiul meu.
Ma topesc dupa ochisorii astia Si mai am cateva poze noi-noute pe-acolo, pentru cine vrea sa vada.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta
rox_dox spune:
lexi, m-am mai uitat la pozele voastre...
super...un copil extrem de reusit si frumos...
si mi-a placut faza cu Suzi...
frumos apelativ.
sunteti frumosi toti 3..sa va dea Dumnezeu sanatate maxima si putere!
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
dideip spune:
Buna,ma numesc Paula si vreau sa va trimiti si eu cate va poze de la nunta mea care a avut loc pe data de 20 august 2005.Nunta a fost un vis.Dupa un an am ramas si insarcinata.................Nu reusesc sa trimit pozele, va rog ajutati-ma .
anangel_lexi spune:
Paula, fa-ti un cont pe yahoo photos sau pe webshots, pune pozele acolo si apoi copiaza link-ul aici. Succes!
anangel_lexi spune:
Neata.
Noi suntem bine, bebe va trimite un zambet frumos Si mai sunt pe-acolo cateva poze facute ieri seara.
andreea c spune:
Buna seara fetelor!
Am o veste mare...
tocmai am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv . Sunt in al noualea cer. Mi-a intarziat vreo doua zile ,dar parca tot nu voiam sa-mi fac sperante mai ales ca eram doar la prima incercare. Dupa ce am citit pe forum cum sa chinuie atatea fete sa ramana, parca nu imi venea sa cred ca poate si asa simplu in cazul meu. Oricum am de gand sa mai fac un test maine. Toma necredinciosul . Dupa calculele mele as fi in saptamana a 5-a.
Sunt atat de fericita...
Va pup pe toate!
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
Ileana Cosanzeana spune:
quote:
Originally posted by andreea c
Buna seara fetelor!
Am o veste mare...
tocmai am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv . Sunt in al noualea cer. Mi-a intarziat vreo doua zile ,dar parca tot nu voiam sa-mi fac sperante mai ales ca eram doar la prima incercare. Dupa ce am citit pe forum cum sa chinuie atatea fete sa ramana, parca nu imi venea sa cred ca poate si asa simplu in cazul meu. Oricum am de gand sa mai fac un test maine. Toma necredinciosul . Dupa calculele mele as fi in saptamana a 5-a.
Sunt atat de fericita...
Va pup pe toate!
pregatiri nunta...
FELICITARI, ANDREEA!(in caz ca se confirma 100%...) Sa ai un bb frumos si sanatos!
kriss79 spune:
Felicitari Andreea!! Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara!!!
Poze
Incercari bebik
Cristina
anangel_lexi spune:
Andreea, felicitari!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!! Ai vazut ca pana la urma ti s-a indeplinit dorinta?
andreea c spune:
Va multumesc mult fetelor. Chiar ati fost primele care ati aflat.
Am mai facut un test dimineata si rezultatul a fost acelasi. Ma bucur atat de mult...
Acum sunt oarecum stresata ca nu prea stiu ce trebuie sa fac. Am inceput de vreo saptamana sa iau acid folic, dar in rest nu prea stiu cum ar trebui sa procedez. O sa incer sa mai culeg informatii .
Sunt coplesita de emotii.
Pupici la toata lumea!
pregatiri nunta...