Festivalul Mamaia 2006

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Impresii dupa a doua seara a festivalului:
- la interpretare mi-au placut Aida Borovina ( Buzau) si Oana Nicut. Foarte multe chestii...de umplutura insa.
- la creatie mi s-a parut ca niciuna dintre piese nu e suficient de sclipitoare...Ma intrebam oare care dintre ele ar avea o minima sansa de a ajunge candva slagar?!...ma cam indoiesc de asta...
- la TVR 50- slagare: seara nu mi s-a parut a fi mai prejos decat cea de ieri. A fost frumos si foarte emotionant ( Pompilia Stoian, Marina Voica, Corina ...). Mi s-a parut ca toate cantaretele din aceasta seara arata foarte bine, mult mai bine decat ar cere-o varsta! M-au dezamagit insa tinuta pe care si-a ales-o Daminescu si ...aspectul sau general, ca de altfel si modul in care a interpretat melodia( ramasesem cu o imagine mult mai frumoasa despre el)si nu in ultimul rand...paraginirea lui Mihai Constantinescu.

Mi-a placut ca totusi a existat cineva ( Adrian Enache- ) care a amintit de marea pierdere din lumea muzicala romaneasca din ultimul an- Laura Stoica. Mi se parea nedrept sa nu se aminteasca nimic-nimic despre asta...(Mi-am adus aminte ce mult m-am bucurat anul trecut la revenirea ei in forta cu band-ul cu piesa Luna -daca nu ma insel....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Alin Vaduva a castigat doar premiul 2....
Castigatorul premiului 1 interpretare mi s`a parut inferior. Dar...

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Tocmai m-am intors de la Gala. Sunt profund dezamagita...De aia nici nu am mai stat la recitaluri, am preferat sa le ascult si sa le vad in tihna acasa...
Categoric castigatorul mi s-a parut sub Alin Vaduva. Nu ca nu ar avea calitati, dar...mai avea pana a le atinge pe ale celuilalt. Din pacate se confirma problema cu care se confrunta multi : conteaza mai mult unde te nasti decat cat de inzestrat esti!...Inca...
Cat despre premii, parca a fost un regal al familiei Ionel Tudor/Andreea Andrei/ Andrei Tudor...Cu greu isi mai facea cineva loc. Asa ca m-am bucurat pentru Mihai Alexandru si Proconsul, chiar daca piesa a fost sub ceea ce ne obisnuisera ei.
La creatie s-a demonstrat ca fara o formatie in spate esti cam nimeni!
O sa fie multe comentarii in presa!
A fost prea evident ca publicul l-a sustinut pe Alin Vaduva si nu pe Dragos Chircu. La Alin s-a aplaudat de doua ori mai mult...
Acum ma linistesc...O ascult pe Aura Urziceanu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Edessa
A fost prea evident ca publicul l-a sustinut pe Alin Vaduva si nu pe Dragos Chircu. La Alin s-a aplaudat de doua ori mai mult...

Da, de aceea m`am mirat si eu de premiile acordate...
Eh, sanatosi sa fim! Sa ii tinem pumnnii lui Alin pe viitor, sa mai auzim de el!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Vocea lui Dragos mi s-a parut mai buna, mai lucrata.
A fost o editie frumoasa, bine ca am scapat de fitele alea cu fusta fara fusta si fara voce. Nu le mai suport.
Proconsul mi s-a parut slab, Maruta spera ca piesa lor sa devina hit, nu prea vad cum, e greu de fredonat.
Oricum nu conteaza Mamaia decat pentru organizatori, ce s-a ales de premiantii anilor trecuti? Uitarea.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Si Mamaia si Cerbul de Aur dovedesc in fiecare an ca exista voci frumoase in Romania. Si atunci cum naiba, unde deschizi, ca e radio, ca e tv te sufoca fel de fel de fufe cu vocile prelucrate pe calculator, fufe pe care altfel nu le vezi la nici un concurs sau festival sau concert unde se canta live.

On topic: mie mi-a placut mai mult Dragos decat Alin.
La creatie nu m-am extaziat.
Mi-a placut Aura Urziceanu dar am refuzat sa ma uit la Horia Brenciu. Nu-mi place personajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna ziua, eu vin cu o intrebare pe langa subiectul "Mamaia", pentru care imi cer scuze, dar fiindca veni vorba :
Stie cineva un site unde sa ascult din melodiile Aurei Urziceanu?
Multumesc

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Lu uite www.youtube.com/results?search_query=aura urziceanu" target="_blank">aici niste videoclipuri...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput