Festivalul Mamaia 2006
Ati urmarit prima seara a festivalului?
Am fost acolo; mi s-a parut o schimbare fata de anii precedenti. Faptul ca au impartit atat sectiunea creatie cat si cea de interpretare in doua zile si ca s-a renuntat la seara slagarelor in favoarea a doua seri aniversare TVR 50 ( tot cu slagare, dar nu de data recenta) a facut ca sala sa ramana plina pana la finalul spectacolului, aproape de ora 2 dimineata! {Presedintele Basescu a rezistat si el eroic!}. In alti ani era destul de trist cand constatai ca la recitaluri ramaneau in sala mai putin de jumatate dintre spectatori...
Raspunsuri
Alina spune:
quote:
Initial creeata de Edessa
Ati urmarit prima seara a festivalului?
Am fost acolo; mi s-a parut o schimbare fata de anii precedenti. Faptul ca au impartit atat sectiunea creatie cat si cea de interpretare in doua zile si ca s-a renuntat la seara slagarelor in favoarea a doua seri aniversare TVR 50 ( tot cu slagare, dar nu de data recenta) a facut ca sala sa ramana plina pana la finalul spectacolului, aproape de ora 2 dimineata! {Presedintele Basescu a rezistat si el eroic!}. In alti ani era destul de trist cand constatai ca la recitaluri ramaneau in sala mai putin de jumatate dintre spectatori...
Am urmarit la televizor doar partea de slagare,aniversare TVR 50.Am fost tare incintata ca am putut reasculta citeva din melodiile tineretii mele .
Eu nu am mai vazut festivalul de vreo 7 ani si mi-a placut scena si atmosfera.
Alina
Iubika spune:
Mi`a placut cum a cantat Alin Vaduva. Asa o voce n`am mai auzit de mult pe plaiurile mioritice!...
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
craciunitza spune:
Am vazut doar aniversarea TVR care mi s-a parut foarte buna, cum pot oamnenii astia sa cante asa bine si totusi se promoveaza fitele alea de doi lei?
Mi-a placut mult.
Eram sigura ca va prezenta Brenciu, cum a aparut Maruta ca prezentator?
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
angy11 spune:
Am urmarit doar partea de slagare..
Cred ca organizatorii ar fi putut sa imparta vocile bune pe toata durata festivalului,azi de exemplu nu am sa ma uit ca nu prea am la ce.Toata crema a fost aseara.
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Edessa
Cel care a cantat <<Copacul>>?
Da, despre el e vorba. Nu ti`a placut???
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
sofia_misicu spune:
Am vazut-o pe Mirabela...Fotoliul din odaie.... M-a impresionat, nici nu stiam ca imi place. Canta toata sala, chiar si aia mai tineri. La sfarsit, a plecat asa umila, parca ii era rusine. N-am inteles de ce.
Nuka si Mama la Nuka
ana_maria222 spune:
mi-a placut Simona Nae.....
Nu mi-a placut melodia celor de la Proconsul!
(asta la creatie)
Pozeeee
Mancarica
Edessa spune:
quote:
Originally posted by Iubika
[quote]Originally posted by Edessa
Cel care a cantat <<Copacul>>?
Da, despre el e vorba. Nu ti`a placut???
Ba da, a fost splendid! De nota 20!!! Am fost foarte impresionata de vocea lui si de modul de interpretare.
Nu ii retinusem bine numele fiindca sonorizarea la prezentare a fost destul de aiurea iar modalitatea in care au ales ca Brenciu sa prezinte cu...Paloma mi s-a parut de un gust indoielnic!
angy11 spune:
quote:
Originally posted by sofia_misicu
Am vazut-o pe Mirabela...Fotoliul din odaie.... M-a impresionat, nici nu stiam ca imi place. Canta toata sala, chiar si aia mai tineri. La sfarsit, a plecat asa umila, parca ii era rusine. N-am inteles de ce.
Nuka si Mama la Nuka
Si pe mine m-a impresionat,dar cred ca cel mai mult m-a impresionat,faptul ca au cantat cei tineri care poate nici nu se nascusera cand era Mirabela in voga.