Visele religioase...vin de la Dumnezeu?
Raspunsuri - Pagina 2
irina.c. spune:
quote:se vede ...Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by ManyHope in ochi!
...iar cum io cam am probleme cu ei in ultimul timp...
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
alinaxeni spune:
Ca o chestie amuzanta,aseara am visat un soarece imens.Se spune ca prevesteste o sarcina. Daca as avea si cu cine
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
nikole spune:
Multumesc fetelor ptr raspunsuri.
Irina imi sunt cunoscute vb par. Cleopa,si stiu ce spune biserica ortodoxa in leg. cu visele, tocmai de aceea vroiam sa aflu parerea voastra, sa stiu ce credeti voi persoanl despre vise.
Eu mereu am simtit ca ...nu a fost un simplu vis de noapte, poate de asta am si simtit nevoia sa aud mai multe pareri....a unor oameni efectiv, netinand cont de religia fiecareia.
Many Hope...tinanad totusi cont de sfatul tau de a anu o lua prea in serios(interpretarea), mi-a placut, daca pot spune asa cum ai pus problema, cum ai explicat...
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
irina.c. spune:
quote:hi,hi,esti off-topic,aici e vorba de vise religioase ;)Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by alinaxeni
Ca o chestie amuzanta,aseara am visat un soarece imens.Se spune ca prevesteste o sarcina. Daca as avea si cu cineIn momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
Serafim Rose
ManyHope spune:
quote:
Originally posted by irina.c.quote:
Originally posted by ManyHope
in ochi!
...iar cum io cam am probleme cu ei in ultimul timp...
se vede ...
Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Serafim Rose
pai daca nu in vis/vise! ("religioase" sau din alea "off-topic" !!!), ci in realitatea(fie shi virtuala!!) incearca ... lumea sa mi-i scoatza...ochii adika.... CUUUUM SA N-AM "PROBLEME" CU EI ??? Tu n-ai avea ?
goldi spune:
Nu cred ca e cineva care sa nu avut macar o data in viata, vise premonitorii sau care sa transmita un mesaj.
Eu dorm bustean toata noaptea (spre invidia sotului ) visez destul de des, uneori niste vise care tare mult mi-ar place sa insemne ceva, dar degeaba, nu inseamna decat un somn bun si o digestie in regula.
A fost insa in moment in viata mea, cand am visat cu o zi inainte de a se intampla nenorocirea, pe cineva foarte, foarte drag mie, care alega fericit pe o pajiste frumoasa si inverzita. A doua zi a murit intr-un accident stupid, care mi-a devastat sufletul si viata.
Coincidenta? Poate ...
Eu vreau sa cred ca nu.
Sunt absolut convinsa ca atunci cand TREBUIE, primim informatii.
Trebuie doar sa le deslusim din noian.