Magazin postere in Bucuresti?

Magazin postere in Bucuresti? | Autor: anca2207

Link direct la acest mesaj

Unde gasesc un magazin de postere in Bucuresti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

la Muzica ai incercat? e posibil sa gasesti

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

MirelaV
pupicei pe burticei

Am incercat la Diverta din unirea si din mall-ul din Militari.
Mi-au spus ca "s-ar putea" sa aiba in cel din mall-ul din Vitan...
Stiu ca erau magazine numai de postere si rame dar nu reusesc sa-mi amintesc unde le-am vazut...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca2207

quote:

MirelaV
pupicei pe burticei

Am incercat la Diverta din unirea si din mall-ul din Militari.
Mi-au spus ca "s-ar putea" sa aiba in cel din mall-ul din Vitan...
Stiu ca erau magazine numai de postere si rame dar nu reusesc sa-mi amintesc unde le-am vazut...

De ce s-a mutat subeictul asta?
Chiar si la "discutii generale" nu poate fi pusa o intrebare, zic eu tot generala?
Opinia mea e ca are mult mai putina legatura cu "lectii si know how on line", n-am cerut nici lectie nici instructiuni, doar o informatie, atat....
Macar moderatorul care l-a mutat putea sa-mi dea un PM, sa nu stau sa-l caut de disperata...era ataat de greu??!?!
Oricum, sint curioasa de ce e mai potrivit aici decat la "generale", si asta era greu, sa se explice de ce a fost mutat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

cred ca te-au informat pe adresa de mail cu care te-ai inregistrat. verifica si acolo. oricum..important e sa primesti un sfat util..nu conteaza de unde.
succes!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

quote:

cred ca te-au informat pe adresa de mail cu care te-ai inregistrat. verifica si acolo. oricum..important e sa primesti un sfat util..nu conteaza de unde.
succes!

MirelaV
pupicei pe burticei

N-am primit inca nici un email...o fi serverul.
Oricum am postat la generale dintr-un doua motive, unu: ca se incadra in "tematica" si doi: ca este una dintre cele mai accesate sectiuni iar mie imi trebuie un raspuns rapid, ma duc maine intr-o vizita si stiu ca prietenii mei isi doresc un poster de arta pentru livingul lor renovat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Acum citziva ani erau postere la Herastrau, in Pavilion H.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am vazut in Bricostore, cel de langa Cora Pantelimon. Au si postere si rame, diferite dimensiuni.
Exista candva si pe Mosilor un magazin numai cu postere si rame, dar a disparut de ceva vreme.... si in alta parte nu mai am vazut / retinut.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Voi da un tel dimineata la Bricostore, cel din Pantelimon e departe pentru mine, dar n-as vrea sa ma duc la cel de langa Orhideea si sa ma trezesc ca ei n-au...
De cel de pe Mosilor imi aminteam si eu, dar nu mai este...

Mergi la inceput