IN BANAT LA NOI ACASA (8)
Raspunsuri - Pagina 8
angy11 spune:
Him,condoleante!Sa o odiheasca Dumnezeu!
Suntem alaturi de tine si oricand simti nevoia,noi suntem aici.
Succes cu bebe,pana la urama o sa fie bine,iti spun eu.
Deya,La multi ani!
Sa fi sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele!Cum a fost cheful?
Eu vineri o sa-i tin ziua la Angy.
Ingerash,am vazut ca vrei inapoi la scoala,anii de liceu sunt cei mai frumosi,de aia am vrut si eu sa predau la liceu nu la facultate,ca aveam posibilitatea.
dar si anii studentuiei sunt frumosi daca sti sa-i savurezi si sunt convinsa ca o sa o faci.
Flavia,ce ati mai facut cu bancile,e ok?
Noi tocmai am terminat vineri de achitat apartamentul,acum o sa-l scoatem la vanzare ca sa ne putem termina casa la ai mei la Chisoda.
Pussy la toata lumea si o saptamana cat mai frumoasa!
impreuna spune:
Him tare ne era dor de tine, imi pare rau ca circumstantele nu sunt prea fericite... Condoleante si Dumnezeu sa va umple golul din suflet. Eventual cu bebele mult dorit
Te asteptam cat mai des pe la noi, in momentele astea e greu sa te izolezi...
ingerash asa-i cu nostalgia dupa anii de licru, dar mie mi s-a parut de 1000 de ori mai frumoasa facultatea. Mai putin si ai sa gusti din viata de studenta:)
angy ma bucur ca ati achitat apartamentul, din cate am inteles de la ai mei piata imobiliara e cam blocata in tm?!
Va mutati la Chisoda?
Noi vineri am depus dosarul la Alpha pt credit, cam in 2 saptamani primim raspunsul daca ne aproba sau nu, dar noi din dorinta de a ne vedea cat mai repede la casa noastra incepem deja sa cautam apartamentul:)
Fla (sotie si mamica fericita)
ingerash spune:
ceau fetele...:)
Angy, scuze de intarziere...LA MULTI ANI! pt. Angy, sa aiba parte de tot ce-i mai frumos si sa fie fericita alaturi de parinti ;) si de fratiorul ei .
Deya, LA MULTI ANI!, bine ai venit in lumea adultilor stresati si nervosi all day long . Sa fi fericita, sa-ti implinesti toate visele si sa fi iubita de cine vrei tu ;)asteptam pe contul comun poze de la party ;) si povesti aici
Fla, sper sa fie fain si la faculta, mi-e ciuda pe gasca mea k is toti la aceiasi faculta si eu singurica :(
Him, condoleante...eu iti doresc sa ti se indeplineasca ccc cat mai repede dorinta de bb si sa nu mai fi suparata!
va pup fetele
deya spune:
multumesc pentru urari.NU AM LUAT PERMISU .poveste lunga am picat k 20 ce sa ii faci asta e viata.ai ciuda mi-a fost de comentariile de pe holuri ptr k tata e politist si toti ma barfeau am zis k o si iau de par pe una.
in rest la party a fost bestial a fost tot ce mi-am dorit ne-am intros dimineata la 6 si ceva la 7 am fost in resita am primit ff multe caoduri ai mei mi-au luat camera am primit si un ursulet mare mare de plus prfumuri si chestii din argint.ma bucur k a iesit bine ne-am batut k tort ne-am iubit asa rasfatat nu am fost niciodata
am facut si foc de tabara nu va imginati ce cor am format heheeee
in rest a inceput scoala ce diriginte am
va pup pe toate multuesc ptr urari
impreuna spune:
Wow fetelor ce povesti frumoae, ma faceti sa visez si sa imi amintesc si eu de tinerete
ingerash mersi mult, abia astept sa va dau vesti bune:)
Zici ca toata gasca e in alta parte la faculta? Nici o pb, o sa-ti mai faci una si unde esti tu si vei avea 2:)
deya lasa ca ai timp sa iei permisul si nu mai lua in considerare rautatile. Traieste clipa, felicitari pt distractie si cadouri
si sa iti amintesti mereu cu placere de momentele astea.
Anul asta mi-am facut un bilant cu anii cand mi-am sarbatorit cel mai fain zilele de nastere si chiar am avut niste evenimente inedite:) Dar tot anul asta a fost cel mai fain cu cea mai mare si frumoasa surpriza din partea sotului:)
Celelalte fete pe unde sunteti? Ocupate, ocupate...
ingerash spune:
buna noaptea
Deya, nu mai fii suparata te rog , si unul din prietenii mei cei mai buni a comis-o sambata tot cu 20 , deci join the club . Vrem detalii de la chef si poze pe contul comun, ca vad ca pe mess mai rar ne intersectam...
Him, scuze ca nu te-am mai salutat atunci pe mess, dar eram in focurile salatei si pana m-am intors la comp tu erai deja afara de pe mess (ce exprimareeeee)
Fla, sper sa fie cum zici tu...in problema cu faculta :)
fetele cand facem o conferinta pe mess? am dezbatut problema cu Him .
va pup si noapce buna
impreuna spune:
Si eu vreau conferinta pe mess, am vb o singura data cu Him dar atunci nu eram prea "in forma":)
Vad ca voi sunteti mai mult pasari de noapte, eu intru mai rar dupa ce ajunge sotul acasa de la servici...
Macar scrieti mai des pe aici (nu ca eu as face-o dar ma straduiesc:)
angy11 spune:
Ciao fetele!
N-am mai ajuns pe la calculator,decat foarte rar in ultima saptamana.
ma mai agit cu smotrul in casa,acum merge mai greu pentru ca a inceput scoala si am timp si energie mai putina.
Luni am avut sedinta cu parintii la Dany la clasa,joi la Angy la gradi.
Azi i-am tinut ziua la Angy la un restaurant care are amenajat ptr. copii,a invitat de la gradi,colegi,etc,s-au simtit super cred,tortul a fost extraordinar,il facuse o mamica de la gradi,care lucreaza la o cofetarie.Nu stiu cum sa-i multumesc,am lasat la aprecierea ei sa faca ce vrea si a fost super.
Maine o sa pun si poze.
Scuze ca nu va iau pe rand,scuze celor care m-au vazut online pe mess si nu am raspuns,era sotul de cele mai multe ori.
Va pup si va doresc un we placut,eu sper sa ma odihnesc ca zilele astea am dormit "in picioare" ca si Leo
ingerash spune:
ceau fetele, si eu tarziu pe la comp....
Am fost in oras cu fetele mele si am avut o zi super...acum sunt trista, imi pleaca o prietena in strainatate (probabil definitiv)
va pup