IN BANAT LA NOI ACASA (8)
Raspunsuri - Pagina 19
deya spune:
da ingersash din vara?nici nu m-am uitat:d
eu acu am venit de la tara.
angy se muta??nu stiam secretoasa mama virtuala sau o fi scris si nu am ctiti eu
si d maine scoala
mi goraza d trebuie sa o fac si p asta.
va pup pe toate
ingerash succes in sesiune
deya spune:
am intrata doar sa va salut nu ma simt foarte bine am primit azi o plasuta de medicamente.sper sa imi treaca
va astept sa mai imi spuneti ce faceti.asa o liniste aici.va pup
deya spune:
tacute banatence am stiu ca este o perioada ff grea pentru toti eu asa obosita ma simt (sau poate ii greu doar ptr mine
)
mai un pic si luam vacanta eu tot ma consolez cu gandul acesta.in rest sunt pe gnaduri cu ce facultate sa aleg inca nu stiu.azi a fost ff urat afara abia am asteptat sa ajung acasa si am dormit la caldura![]()
va pup
deya spune:
buna dimineata:)azi m-am trezit cu planuri mari sa invat la istorie ff bine k am lucrare luni sper sa imi si reuseasca stau un pic pe net si dupa fuguta la invatat.
mi-am descoperit un nou hobby sa stau si sa ma uit pe geam dupa masini de fapt eu ma uit dupa cineva anume dar cam rar de nimereste
mi urat aici fara voi.ce faceti unde sunteti?
ingerash spune:
Deya imi place ca tot revi si scrii, din pacate eu nu prea am timp... luni incep examenele (care teoretic sunt 4 si practic sunt 11
) si mi-e fricaaaaaaaaaa 
aveam planuri mari de vacanta dar se pare ca o sa stau cumintzica acasa ca n-am pe cine sa ma bazez
, am luat niste tzepe ca in filmele cu prosti
(din greseli se invata, nu?)
Mai ai un pic si se apropie simularile...
, ce n-as da sa dau si eu timpul inapoi cu un an...offfff
Gandeste-te bine ce facultate vrei sa alegi, nu lasa pe ultimul moment si ar fi bine sa ai mai multe optiuni :)
te pup!!!
pup toate fetele, dar astept sa mai scrie macar cate un cuvintel...asa 
deya spune:
bafta ingerash you can do it:)pai m-am gandit la ce vreau s merg mai departe dar doar ca idee nu sunt hotarata oscilez intre limbi engleza cu ceva....,stiinte economice si relatii internationale dar care cred ca pica....mai am un pic de reflectat asupra acestui lucru.
in rest da vin simularile
sper sa fie bine.
te mai astept dupa sesiune sa ne zici ce ai facut.eu saptamnan vii toare vin la timisoara dar nici una dintre noi nu are timp.ne saturam la anu
fetele![]()
![]()
angy11 spune:
Ciao fetele,eu m-am mutat,sunt cu toate lucrurile in saci,in cutii,e cumplit....
revin cu povesti s amnunte dupa ce ma mai "asez" un pic.
Bine a am net de azi :)))))
Pussy!
ingerash spune:
Ceau dragelor! ce faceti?
la casa noua, Angy? nu stiu cum se ureaza asa ca iti zic sa te bucuri de ea
Deya, eu fac limba engleza cu ceva :) multa engleza, 12 ore pe saptamana numa engleza, da e fain :) (da's profii rai
)
Acum ne-am apucat de examene, desi ni s-a zis k is 4 si defapt is... 11, unul nu l-am luat la o materie, iar celalalt la aceiasi materie da :D...din pacate s-a dus...trebe sa mai dau odata, in rest am mai dat la limba straina 2 si la info si am luat note peste 9 deocamdata, sper sa reusesc in continuare pt. ca e f stupid modul de punctare - fiecare subiect trebuie facut de minim 5, daca nu - pici examenul :(
Mai am ore maine si intru oficial in sesiune. Va pup pe toate si astept si absentele la scris :)
deya spune:
nu scriu mult k nu ma simt bine...deloc...
ingerash bafta in continuare si nu te descuraja iei tu si examenu ala.
va pup abia astept sa vad ce mai scrieti
ingerash spune:
neata'
Si eu m-am simtit foarte rau aseara, m-am pus un pic in pat si am adormit asa imbracata
, m-am trezit la 4 si neavand somn m-am pus pe lectura, mai am o durere de cap care sper sa treaca in rest e ok.
Acum ma pun pe invatat ca maine am examen.
Va pup