IN BANAT LA NOI ACASA (8)
Raspunsuri - Pagina 15
angy11 spune:
Ciao fetele!
Acum am ajuns acasa,iau si eu o "gura" de forum,ca peste saptamana slabe sanse.
Ma bucur ca sunteti toate ok,eu sunt un pachet de nervi,am avut de cantat la o chestie unde a fost toata crema Timisorii si a judetului,de la primari,pana la prefecti si ce credeti?
Idiotul care ne mijlocise noua cantarea a pus in program o piesa cu Body percussion,deci,maini,picioare,palme...etc,o piesa super faina dar care se preteaza la o liniste desavarsita nu la "un chef" in care toata lumea vorbeste,mananca,bea,etc.
Asa ca am cantat piesa asta la "nimeni"
Mi-e ciuda ca "importantele" personalitati ar fi avut sansa sa vada copiii,daca ne luam niste tobe cu noi sa le distragem atentia.
In rest bine,ma chinui cu scoala,Angy face gradinita muzicala....
va las acum ca e tarziu.
Pussy!
ingerash spune:
ceau dragelor :)
uite ca tot vorbeam de suete pe mess, si azi cand am vazut ca esti, aveam treburi mari la calculator, deci, mea culpa, Angy
Pacat ca aceia care ar trebui sa fie primii in aprecierea muncii voastre fac chestii din astea.
Ca sa ma plang si eu la capitolul scoala trebe sa va zic k profa mea de italiana e o mumie de peste 70 de ani fixista peste poate & ora ei pare o reintoarcere in comunism (nah ca am zis-o!!!)
Him, eu inca nu m-am apucat de decoratiuni de Craciun da' ar cam trebui... am facut numai un sirag din inimioare decupate din coaja de portocale si uscate pe care am scris un mesaj de Craciun pentru prietena mea cea mai buna. Azi a stat Miki la pozat!!! 
Deya, ce faci? ai primit mesajele mele offline?
tot la categoria noutati: am fibra optica la net si nu se simte diferenta 
fetele absente? pe unde sunteti? I miss you all
!
pupici la toate si duminica placuta
ingerash spune:
trezirea din amorteala, Banat!
ce faceti fetelor? pe unde umblati? ocupate ca niste furnicute toate?
eu am intrat sa-i spun LA MULTI ANI! la Deya :), sa cresti mare si sanatoasa si frumoasa si desteapta si fericita si etc... siiiiiiiii sa iei 10 la bac!ti-am trimis si e-card da' nu-s sigura ca e buna adresa.
fetele, va mai astept la subiect!
& we placut!
p.s. cum sarbatoriti 1 decembrie? eu ies in oras cu fetele de la faculta
dia_codat spune:
Buna fetelor,
De mult nu am mai apucat sa scriu pe aici.
Foarte rar mai reusesc sa intru pe forum caci sunt tare ocupata.
Acum am in jurul meu doua fetite care se biziiei una pe cealalata si nu stiu cit voi putea sa scriu inainte de a ma ridica si a le certa ![]()
Caroline e tare plingacioasa fiindca e bolnavioara.Ieri am luat-o de la gradi, era invelita intr-o plapumioara ca avea frisoane. Cind i-am pus termometrul acasa avea 40.1 febra! E bolnava de luni noaptea. Doar febra, atit, nu curge nasul, nu tuseste, nimic altceva! Marti si miercuri le-am tinut acasa ca era mama la mine (a plecat miercuri spre Elvetia la sora mea) dar joi le-am dus la gradinita. Aveam impresia ca e mai bine Caroline asa ca le-am dus la gradi. Imi fac mea culpa ca nu mi-am luat liber de la servici ca sa le tin acasa. Dar le-am spus sa ma sune daca nu e bine Caroline si nu m-au sunat.
Gata, acum pling amindoua in spatele meu (s-au batut) asa ca trebuie sa ma opresc din scris.
deya spune:
:0prezneta.a plecat fata din franta din pacate nu a fost o experienta prea furmoasa.ea nu vorbea deloc negleza nici macar notiuni elementare iar eu franceza doar ff putin.in prima noapte nici nu am putut dormi de stresu asta.noroc cu ai mei care vb franceza din amintiri si s-au intels cu ea.
nu era sociabila deloc(cand lua cateva beri la bord atunci ii venea afectinea catre mine).acasa sttea numai in camera ei si fuma ff mult
in rest nu mai conteeza
sper deosebire de olanda nu a fost bine deloc.in aprilie vine randu meu.
INGERASH:multumesc din suflet ptr urari si card ff putine persoane si-au amintit de mine:(
va pup p toate
ingerash spune:
hello ![]()
Azi is bine dispusa ca am primit bursa si mi-am cumparat niste hainute :) + ca ma pregatesc de bal :)
n-am mai intrat pentru ca in we am tot petrecut, am iesit cu fetele, si acasa am stat ca sa dorm ![]()
Deya, ma bucur ca ti-a placut felicitarea :), imi pare rau de experienta proasta :(, sper sa fie mai bine cand mergi tu.
Dia, ma bucur ca ai mai intrat, nu-ti fa griji ca se bat fetele, pana la majorat o sa fie prietene ![]()
Angy boss si restu' fetelor, pe unde umblati?
pupici la evribadi ;)
deya spune:
hello hello:)ce faceti?y maine am teza la romana am intrat un pic sa mai citesc ce e nou.cu frigu asta sunt o epava umana ce sa ii faci vine primavara:)))
va pup pe toata mai scriu cand temrin k tezele
dia:nu ii bai k se bat mai tarziu fac echipa grozava
ingerash:ne mai messuim cand ai timp
angy:undeee estiiiii???/nu mai zici nimik?
himmelsduft:ce face leo?
ingerash spune:
hello, hello,
Vad ca tot eu si Deya bantuim subiectul si messul, facem planuri, etc...
Ati fost cuminti? v-a vizitat mos Nicolae? la mine a venit cu tot felul de chestii materiale + "altele" care mi le doream mai mult asa ca ma declar extra multumita.
va
si va astept la subiect
deya spune:
hello fetele ce faceti?azi am fkt primu meu lung durm k masina 10 km pana la cuptoare si dus is intors a fost cam greu da merge:)))in rest marti am teza la istorie
in rest sunt bine
la mine a venit mosu k bani si fructe
va pup aveti grija de voi
dia cum se mai simte cea mica?
angy11 spune:
Ciao fetele!
Nu am mai intrat demult deoarece sunt in crizapermanenta de timp liber.
Duminica trecuta am plecat cu frate-miu si cativa colegi de-ai lui in Germania sa-mi aduc o masina.
Am fost in Heidelberg,Koln si Koblenz(de unde mi-am luat masina)
Mi-am facut si cumparaturile de sarbatori,mai ales jucariile pentru copii,de care sunt foarte incantata.
Si de masina sunt incantata,dar putin trista deoarece,desi am luat o masina foarte buna(Ford Focus,diesel,combi,putini kilometrii,ieftina),am platit o tona vama si alte taxe de inscriere.
Sper totusi ca pana vineri sa-mi iasa si numerele,ca apoi primaria....etc,n-o sa mai lucreze pana la anul.
Am avut si o serie de peripetii,dar totul a iesit cu bine pana la urma.
Apoi am umblat de nebuna prin oras sa-mi iau gresie si faianta pentru baie,am fost cu o arhitecta sa vada casa(a treia),sper ca macar cu asta sa fie ok.
Astazi seara am avut concert,apoi am fost la ziua unui prieten de familie,de unde am venit acum.
In rest mi-am mai luat alaltaieri o imprimanta foarte draguta si cocheta si sunt atata de incantata de ea ca toata ziua listez partituri.
Cam asta despre mine,am mai uitat ceva,datorita fratelui meu care impreuna cu colegii lui,mergeau la treaba in Germania,adica sa concerteze,am luat legatura cu multe persoane din lumea muzicii,am avut DVD la mine cu ansamblul meu de percutie,le-am dat,l-au vazut si se pare ca in primavara o sa se "lege" un turneu in Germania.
Nu va mai iau pe rand ca e foarte tarziu,dar sa stiti ca mi-a fost dor de subiect,dor de voi si va pup pe toate.Acuma stau sa ma gandesc ca stresul de pana acum m-a impiedicat cel mai serios sa scriu,in afara timpului.
Mii de pussy!