IN BANAT LA NOI ACASA (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Tot eu?

Sa-nchid subiectul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Angy, nu inchide subiectul, ca mai sintem pe aici, chiar daca nu tot timpul.

Eu stii ca ocupata cu pregatire bb, dezamagita ca mi-a venit ieri cm, acum iar cu fruntea sus.

De Ingerash ma gandesc ca e ocupata cu faculta. Flavia nu mai e, Vio sper ca e bine si ca ii place acolo unde s-a mutat. Deya o fi ocupata cu scoala ca se apropie bacul.

De uitat subiectul nu cred ca il uitam, ma dam si pe aici in limita timpului disponibil.

Uite un sa iti treaca supararea.

Salutari la toate fetele si pupicuri. Sa aveti grija de voi,
Him

Editez, ca sa fim din nou pe locul 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

pe langa ce ca nu am net toata luna numai cu picatura (Deya, sorry, o sa recurg la niste mesaje offline pe mess) mai face figuri si forumul asta
Asa e Him, ocupata cu faculta, cu asa-zisul job de la Avon, cu revista, trebe sa merg si la niste cumparaturi pentru orfelinat si in momentul asta nu vreau decat sa dorm!!!!
Angy, nu inchide subiectul, gandeste-te ca trecem printr-o perioada mai grea, atata tot
eu va pup , nu ma intind mai mult ca am pierdut deja cateva mesaje

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

ma scuzati de absenta nu mai am voie la calculator pentru ca m ustura ochii fff rau si nu ma mai lasa mamatrebeuie s merg la oftalmolog.ieri am condus mandra d mine nevoie mare dar toti ma claxoneaza imi fac k farurile k y merg k melcu pe bada 1 frumos cam incet 40 -50 la ora pentru inceput ii bine.ce stres am mai avut si k examnenu k nu am picat la cine(examinator ma refer) am vrut bla bla.Macar in poza am iesit bine gratie eforturilor unui coleg d a l tata.
inghersh cum e la faculta?
him iti tin pumin pentru un bb cat mai curand
angy:(dc te muti si ma gandeam k o sa te am acolo.fain la casa super de fapt .tare mi-ar place s ma inscriu la ansamblu nu ii ninmik mai frumos decat nigeia d l mine de l sat.dar nu stiu dak am curajul poate o sa poti sa vi cu mine sau asa....Am auzit k de obicei nu au grupe de incepatiroi si vin doar cei care au mai facut.

diana bine ai venit:)in ce zona stai in timisoara

va pup p toate promit sa mai scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fetelor nu va stresati si eu is ocupata,trec zile si nu apuc sa deschid calculatorul.
Nu m-am suparat,intrebam doar ca a fost ceva pauza,doar,asta e.
Chiar si cand sunt mai libera nu mai am vlaga sa mai scriu.
Deya,nu cred ca fac discriminari,cel putin pe vremea mea nu era asa,o sa intreb coregraful ca ma intalnesc cu el la gradi,ca avem feltele la aceeasi gradinita..
Ma gandesc ca totusi e suficient sa sti Brau si Ardeleana,le sti?Ca doar se joaca la voi.
Ingerash,stiu ca esti ocupata,eu la fel,dar mi-e dor de o sueta pe mess.
Him,spor la bebe,lasa ca vine el,stai linistita.
Vio,ce mai zici,cum te-ai mai acomodat?

Eu nu de mult am ajuns de la Filarmonica de la Concert,a fost super,saptamana viitoare incerc sa ma pregatesc pentru un Concurs ,nu stiu sigur daca merg,mai vad luni.

Mergi la inceput

buna dimineata dragele mele:)
am intrat putin sa va salut.ma chinui cu un referat le geografie am fost cu candy afara am stat parca mai mult k niciodata pentru k a fost soare desi l-am adus murdar tot in casa plin de scaieti in blanita lui alba.
ingheras nu te-am mai vzt pe mess
angy stiu si brau si ardeleana te rog sa il intrebi pe coregraf.poate la anu merg.
in rest ma pregatesc miercuri imi vine o fetita din franta intr-un proiect la mine si sta o saptaman.am emotii cum o sa fie.sper sa ne intelegem.am mai avut o tipa din olanda dar prima data am fost eu la ea acu nu stiu cum o sa fie.sper k bine
tine-mi pumnii va pup p toate

Mergi la inceput

Deya, tin pumnii sa ai timp placut cu fata din franta.

Ingerash,

Angy, sa nu te stresezi nici tu cu lucrul. Tin pumnii sa ajungi mai pe la concerte, imi aduc si eu cu placere aminte de concertul ce il tineau elevii de la Vidu pe 1.12 de la care eu nu lipseam.

Vio

Va doresc un weekend placut si ne mai auzim noi,
Him

Mergi la inceput

buna seara.si aseara am intrat sa va spun noapte buna am scris mesajul si cand colo nu eram logata m-am lasat pagubasa.
azi am stat si am invatat la istorie am maine o lucrare ff grea.miercuri imi vine fata din franta asa k sunt in pregatiri.
voi nu mai ziceti nimik nici care?
va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetele :)
ce faceti? eu nu demult am ajuns acasa de la faculta ca azi merg la balul unor prieteni de stiinte economice si acum ma aranjez :)) (o sa fiu Lady in red )
Deya, stiu ca e greu, si eu am trecut prin asta, gandeste-te ca e mai ai doar cateva luni si scapi! bafta cu fata care e la tine, sa va imprieteniti si sa va intelegeti bine. Ai primit ce ti-am lasat pe mess?
Him, ce faci, ce face Leo scump?
Angy, si mie mi-e dor sa vorbim pe mess, eu intru acum cand apuc (din cauza problemelor cu netul - cica ne baga fibra optica ).

v-am tzucat!!!

Mergi la inceput

Buna seara Banat!

Sper ca sinteti ok toate. Noi sintem bine, calutul la fel, obraznic ca de obicei. In rest am intrat in febra pregatirilor de craciun si asta imi ocupa timpul cam seara.

Va doresc un Weekend placut si la toate,
Him

Mergi la inceput