Editorial Alice Nastase
Raspunsuri - Pagina 2
Natasa spune:
Stai linistita, nu esti defecta, eu sint. N-o sa inteleg in veci de ce dau femeile 60.000 pe o revista in care vad trei poze, un editorial de genul asta, trei retete si patru birfe. Asta e, e clar ca revistele de femei prind, altfel n-ar fi atitea pe piata si cu atita vinzare. Dar e dreptul meu sa nu mi se para "delicioase" ci de multe ori frizind ridicolul.
Si pentru ca tot vorbim pe tema "literaturii de femei" (ca sa nu-mi spuneti ca lacrimeaza vreun barbat la textele astea), atunci intrati si la subictul de la Generale "Gindirea stereoptipa in educatie" ( http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82793 ). Fetele trebuie sa se joace cu papusi si cu tigai, sa poarte roz si codite, iar mai apoi, in acelasi tipar, literatura pentru femei trebuie sa fie una de genul asta, la care sa ofteze in cor pentru ca altfel nu sint sensibile. Imi cer scuze daca va deranjeaza comentariile mele, dar asta e parerea mea: emisiunile pentru femei sint mai timpe, revistele asemenea, iar noi ne complacem in tiparul asta. Numai bine si lectura placuta indeferent ce cititi!
nuschu spune:
Natasa, daca tu esti defecta, sunt si eu .
Cred ca toate femeile iubesc, se zvarcolesc, sunt parasite si parasesc, dar textele lui Alice Nastase imi dau impresia ca nu a "integrat" cum trebuie toate aceste experiente senzual-literare.
Nu-mi place genul disperat-pompos-flamboiant, si la ce pretentii de spart clisee au revistele la care Alice Nastase scrie, mi se pare nepotrivit stilul.
[si pe alocuri deprimant]
Li
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Natasa
.... sa nu-mi spuneti ca lacrimeaza vreun barbat la textele astea....
Hai, mai Natasa, eu am lacrimat ... cugetand la cele 3,5 secunde pe care le-am alocat sa citesc vertical aceste minunate si romantice articole ......
Auzi, nici sa lacrimam nu mai avem voie !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Oana spune:
Ma inscriu in randul celor care nu se innebunesc dupa astfel de texte, menite parca doar sa umple revistele de femei pentru a se vinde. Eu sunt mai pragmatica de felul meu poate de aceea nu imi plac dulcegariile. Nu am mai dat bani pe o revista de femei de vreo 10-15 ani.
Ma rog, asta nu inseamna ca am ceva impotriva acestui subiect si chiar imi cer scuze autoarei. Pur si simplu asta e parerea mea si marturisesc ca am facut eforturi imense sa pot citi cam 80-90% din textul respectiv.
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Otilia spune:
Bof, ce oroare, fatuca asta in urma cu 9 ani sarea sa muste de fund fete frumoase, talentate si apreciate de toata lumea (hihi, ca sa vezi ce feminista infocata d-ra! ), acu' a trecut la dulcegarii dubioase de 2 bani bucata...
Teodora D. spune:
Sa-mi spun si eu parerea de femeie sensibila si totodata pragmatica, cumparatoare ocazionala de reviste pt. femei-articolul lui Alice Nastase nu e pe gustul meu, imi pare de o dulcegarie cautata cu lumanarea; m-ar fi impresionat niste cuvinte simple despre necazurile,lupta, pasiunile unei femei. cand gasiti o revista cu articole de acest fel sa ma anuntati si pe mine.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Natasa spune:
Stiti vorba aia "cind nu-i poti convinge, zapaceste-i?" Asa si cu articolul asta. N-are nimic de spus, e plin de sabloane, dar aiureaza cu niste fraze interminabile si provoaca lesinuri firilor sentimentale.
Sa nu ma inteleaga gresit firile mai sensibile, dar poate ar fi cazul sa scoatem femeia din seria "telenovele, retete, carti siropoase si reviste de femei". Stiu o groaza femei care pot mai mult, inteleg mai mult, citesc altceva, se comporta altfel decit "lacrimez la Din Dragoste, ca asa sint eu, mai emotiva". Pe urma spunem ca sint barbatii misogini, dar zau daca sint. Uitati-va la emisiunile de genul "Zodia Fluturelui" (imbecila e foarte putin spus), la reclamele care ni se adreseaza, la reviste... Sint jignitoare si in general facute de barbati care cred ca oricum nu putem pricepe mai mult. In sfirsit, am cam zis ce aveam de zis si nu mai insist. Continuati sa cumparati revistele si sa imbogatiti niste nulitati, ca doar n-o sa va conving eu ca valorile sint altele!
majaginn spune:
Natasa, ai asa mare dreptate! poate ar fi cazul sa scoatem femeia din seria "telenovele, retete, carti siropoase si reviste de femei". Stiu o groaza femei care pot mai mult, inteleg mai mult, citesc altceva, se comporta altfel decit "lacrimez la Din Dragoste, ca asa sint eu, mai emotiva". Pe urma spunem ca sint barbatii misogini, dar zau daca sint. Uitati-va la emisiunile de genul "Zodia Fluturelui" (imbecila e foarte putin spus), la reclamele care ni se adreseaza, la reviste... Sint jignitoare si in general facute de barbati care cred ca oricum nu putem pricepe mai mult.
Da, este doar in puterea noastra sa spargem tiparurile si stereotipurile despre noi si ceea ce suntem noi in stare. Si daca noi nu luam atitudine, va zic sigur ca putini barbati or sa faca asta ptr. noi
Era in Romania o revista buna- Psihologia astazi- mai este? mai dati-mi exemple de reviste " de calitate" din romania, sa o rog pe mama sa-mi trimita
mamica oana spune:
quote:
Originally posted by majaginn
Era in Romania o revista buna- Psihologia astazi- mai este? mai dati-mi exemple de reviste " de calitate" din romania, sa o rog pe mama sa-mi trimita
PSIHOLOGIA AZI mai este.Si eu o cumpar.Exemple de reviste de calitate nu ma hazardez sa-ti dau.
poze foarte recente