In Italia (17)
Raspunsuri - Pagina 29
Carmi spune:
Iri, ai dreptate, sunt momente unice si emotionante. Imi aduc aminte cand am simtit primul dintisor al lui Fabiano (care ma musca de deget), m-am emotionat asa de tare...si l-am sunat pe Daniele imediat sa-i spun vestea cea mare.
Ieri am ratat ´Isola´, ca ma uit pe Canale 5 la ´L´onore e il rispetto´, il urmariti? E cu sicilieni
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
dana_popescu spune:
Ma venit de la cumparaturi cu mana goala.Nu am gasit nimic care sa imi placa, de fapt nici nu stiu ce model mi-se potriveste.
Am gasit pe DC o reteta pt salam de biscuiti si am pus-o in practica sper sa fi iesit ok, mai am de asteptat o ora timp in care salamul trebuie sa stea la frigider.
iriale spune:
Carmi, bine ai facut ca ai renuntat la Insula pt film... este cel cu Gabriel Garko? Pt mine, barbatul cel mai sexy, dintre astia faimosi...
Dana, m-ai innebunit cu salamul de biscuiti, vai ce imi mai place... eu in seara asta voi pune in practica o reteta noua de paste, sper sa iasa bune.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
dana_popescu spune:
Iri eu pe Gabriel Garko l-am vazut anul recut de revelion dar vreau sa iti spun ca in realitate nu m-a impresionat.
v
Vreau sa va spun ca salamul de biscuiti a iesit excelent (si asta o spune soacra mea nu eu) am mancat cu luca pana nu am mai putut.
cicina spune:
Eu am avut o tentative de a face galusti cu prune, cine m-a pus...
Nu sant asa cum le facea mama.. Ma las pagubasa, nu e de mine bucataria.
cicina
Carmi spune:
Da, Iri, e cu frumuselul ala de Garko...
Noapte buna la toate fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video