In Italia (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata dragutelor...la mine incepe sa se lumineze abia acum dar cred ca va fii o zii frumoasa caci au dat iar caldurile peste noi offfff...

Dana_p Enjoy the club!! Eu l-am vazut numai 1 data ( da nu am scris gresit .. e drept ca au fost 2 zile si jumatate asa in lant... )si il stiam de mai putin de 1 luna ( na ca am fost mai iute!) cind m-am hotarit sa vin aici... a durat mai mult sa am toate actele si sa pregatim cununia decit sa imi dau demisia si sa imi fac valiza. Eu cred ca atunci cind este persoana potrivita pt tine o stii si o simti din prima clipa. Poate suntem noi mai sariti din familie .. si tata i-a spus din prima zi mamei mele ca ea cu el se va marita (!) si deci nu m-am mirat cind si F. "m-a cerut" din prima zi..
Tu trebuie sa faci neaparat ceva ... ideea cu traducerile la tribunal nu era asa proasta, macar pt inceput. Iar dc aveai deja o activitate in domeniul asta de ce nu vrei sa continui.. sau sa faci cursuri de contabilitate ( cu toate ca e meseria mea mie nu imi place.. nu sunt nascuta pt asta .. ) dar nu e obligatoriu sa aveam aceleasi gusturi.. poate iti va placea. Il poti ajuta pe sotul tau, poti sa lucrezi cu el - am o prietena al carei sot are un magazin, ea se duce acolo si il ajuta la acte.. nu o alearga nimeni pt orar.. dimineata se trezeste cind vrea, isi bea cafeluta si isi face treburile prin casa la prinz el vine sa manince si dupa ce isi fac siesta merg la magazin impreuna .. In felul asta ea nu se plictiseste acasa.

Esti tinara si trebuie sa ai un servici, sa iei o pensie in primul rind, sa fii independenta in al doilea rind.. Eu nu sunt un bun exemplu dar eu am schimbat cursul vietii la batrinete ... Nu cred ca mai e cazul sa fac alte scoli acum si nici nu cred ca as fii eu aleasa cind la un interviu s-ar prezenta alaturi de mine zeci de tineri laureati.

Cicina are dreptate, tatal tau acolo unde e e fericit numai daca si tu esti fericita ... E valabil si pentru mine .. Si mama mea e tot acolo .. Cam face ture sarmana de la un norisor cu vedere spre Italia la unul cu vedere in Romania pt fratziorul meu.. asta e ..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Dragelor, va multumesc pt. sprijin!
La mine rezultatele analizelor au confirmat diagnosticul: pneumonie.
Sa va alegeti cu grija medicul de familie, a mea s-a dovedit o catastrofa totala! Caut acum pe altcineva, dar īn conditiile astea mai greu...
Aveti grija de voi, sa nu patiti ca mine!

E.

Mergi la inceput

Ennishor .. sanatate si bafta sa gasesti doctor bun!

Asta iti lipsea acum...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Enn , insanatosire grabnica.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Crini, , m-am facut bine intre timp.
Enn, sanatate multa. Eu cred ca multi medici de pe-aici sunt “gresiti“....si nu e numai parerea mea.
Azi m-am emotionat. M-a trezit Fabiano cu rasul lui dragalas....si cand ma uit, era in picioare si se tinea de pat. E pentru prima data cand se ridica. A urmat o zi innebunitoare, vroia numai in picioare, ma tragea de pantaloni ca sa se ridice. Cand a venit Daniele acasa, i l-am dat in primire.
Cri, ...intru si eu in “club“, si la noi tot asa a fost.
Si a fost o alegere minunata.
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Buna dimineata...
Fetele dragutele azi e iar sarbatoare .. sf Marie ( mica ) si miine Sf parinti Achim si Ana ( dar parca asta e cu cruce neagra)... Deci Felicitari celor care poarta aceste nume..

Carmi .. Felicitari micutului Fabiano zis si zimbaretzul iar acum ii mai adaugam si plimbaretzul ...Deci acum ai incurcat-o .. ce calculator, ai intrat la stapin .. o sa te alerge prin toata casa ...
Despre club .. cred ca sunt italienii astia mai hotariti de fel si grabiti nevoie mare sa puna mina pe fete bune ca noi ( na ca nici modestia nu ma da afara din casa ).

Deci azi m-ati parasit de tot...
dar daca voi nu ma vreti eu va vreau ... si asa ca pt fetele milaneze
uite aiciwww.rgnpress.ro/content/view/16558//" target="_blank">festival

Cristina

Mergi la inceput

Fetelor, grazie si felicitari lui Fabiano cel voinic!
Eu am fost azi la medic2, care mi-a spus ca plamīnul e okay, dar mai dureaza 8 saptamīni pīna ma refac....2 saptamīni va sta sotul cu mine, ca n-am voie sa fac efort, pe urma vedem.
Dana_p, eu cred ca tu ai nevoie de o provocare, un challenge. Ideal ar fi un servici, dar daca nu se poate din motive administrative, poate ti-ar place sa-ti faci livret de navigator (nu-s sigura ca se spune asa, dar sper ca īntelegi la ce ma refer). Daca tot stai la mare, ai putea iesi cu barca īn larg. Eu de felul meu-s soarece de biblioteca si mi-ar fi tare frica, dar tie, fiind o persoana dinamica, ma gīndesc ca ti-ar face placere.
Pupice tuturor,
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cri, nu esti singura, am aterizat si eu.
Carmi, felicitari pentru cucerire. Ce varsta frumoasa! He, he, noi ne-am facut mari, ieri Andrei a urcat scarile singur, n-amai vrut sa-l tin de manuta. Mai ce independenti pot fi baietii!
Enn, e incredibil cata incompetenta poate fi in lumea medicala. Sa stii ca si aici e la fel. Au un algoritm si cum e ceva ce nu-l respecta, se blocheaza, nu iti dau si fac nimic, asteapta sa treaca de la sine. Copiii i-am dat la 2 pediatrii diferiti, doar ca sa vad care-i mai bun, dar amandoi sunt dezastre (si sunt singurii din sat). Nici medicul de familie nu-i departe, parca le lipseste logica sa puna datele cap la cap sa traga concluzii.
Fug sa vad ce-i cu festivalul, poate ma mai binedispun.

Mergi la inceput

Crini, slava Domnului pediatra noastra e de īncredere. Ieri am sunat-o alarmata din cauza efectelor secundare ale antibioticului asupra Piersicutei si mi-a spus sa am eu grija de mine, ca de efecte secundare īmi trateaza ea copiii! Dar medicul de familie e asa cum spui, habar n-are, mereu se justifica, niciodata nu stii ce sa crezi...
Si apropo de barbati italieni hotarīti : īmi gasiti si mie un cumnat? Sora-mea e consultanta si mereu pe drumuri, dar pt. o singura īntīlnire o conving eu sa-si fac timp

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Fetele din Germania, cum sunt zonele voastre? Daca ar fi sa vizitez aceasta tara, ce mi-ati consilia? Ne tot intrebam de ce o ocolim, nu ne trage ata pe-acolo, poate doar pentru ca nu ne-a vorbit cineva despre locurile frumoase si experiente de calatorie.

Mergi la inceput