Durerea unei pierderi de sarcina (5)
Raspunsuri - Pagina 12
msemcu spune:
Ileana, nu te amari cu sefii! Cred ca toti trebuie sa strambe putin din nsa, macar asa, de control, ca sa dovedeasca ca sunt sefi! Eu abia astept sa vii maine cu vesti proaspete de la doctor! Si nu uita ca tu esti cea mai importanta acum
Laura, savureaza cat mai poti aerul de vacanta, ca pana la anul mai este cale lunga!! Si sotul cum rezista la tratamentul all inclusive?
Nushulica nu te-am mai vazut de multa vreme pe aici. Ce noutati ne mai aduci?
Mirela si zii asa, mai ai o saptamana si pe urma intri in gasca celor care abia asteapta sa mai strice vreun test - doua
Mari
nushulica spune:
mari n-am nicio noutate din pacateastept doar...oricum va anunt cand e sa fie sunt z26 si n-am nimic deocamdata
INGRID
msemcu spune:
Nushulica, cate zile mai astepti pana sa faci un test? POate da Domnu si de data asta e cu doua liniute! Eu una iti tin pumnii!
Eu, sunt abia in Z13, asadar in plin proces de productie
Mari
Laura Ioana spune:
Si eu Z 11 Offf, mai e mult pana departe?
Multi pupicei pt toate gravidute si viitoare gravidute
Poze Laura
blueeyes2003 spune:
Nushulica, iti tin pumnii sa iasa testul pozitiv.
Mari, nu te stresa prea tare si bafta la prestat Totul vine de la sine
Laura, am o presimtire ca vei ramane din prima si impreuna cu celelalte fete vom merge dupa tine.
Eu mai am de asteptat.
pentru toate fetele care foarte curand vor fi Doamne ajuta!
MIRELA
fotografii
"Bucura-te de fiecare zi!" (Horatiu)
Laura Ioana spune:
Mirela sa-ti fie gura aurita Dau de baut daca e asa (dar numai suc, n-o sa mai am voie)!!!!
Hai ca nici tu nu mai ai mult
Aleeee, iar lipsesti la apel? Pai eu sper ca nu esti in butoi Esti in perioada fertila, nu? Spor la treaba
Poze Laura
ileana_marius spune:
Am fosr la dr. si mi-a confirmat sarcina.
Asta e vestea buna ca in rest nu am facut nimic (decat un alt test de urina) si mi-a zis sa vin peste 5 sapt. (asta pt ca stia cazul meu) pt ca in primul trimestru se mai pierd sarcini. Abea dupa aia esti luat in evidenta si faci analize etc.... Oricum am reusit sa obtin o programaere la eco in 2 sapt. Dupa cate stiu la 7 sapt. nu se aude inca inimioara, dar macar sper sa vad ceva . Acum sper sa nu se intample nimic in primul trimestru.
nushulica eu nu am simptome nici acum, asa ca nu iti face griji daca nu simti nimic deosebit. Doamne ajuta sa fie II.
Laura si Mari daca sunteti in plin proces atunci succes.
Mirela in ce zi esti? Cat mai ai de asteptat?
Am schimbat si semnatura
Ileana 5+
my baby
Laura Ioana spune:
Doamne, Ileana, felicitari din toata inima!!!!!! Sunt asa fericita, parca as fi eu cea insarcinata Arati foarte bine
Poze Laura
msemcu spune:
Da, da!! Si de la mine FELICITARI Ileana!!! Faina semnatura Sper sa avem motive cat de curand si sa ti-o copiem!
Laura, Nushulica si Ale, tin pumnii pentru o veste buna!
Mirela, ai sa vezi ce repede trece perioada asta si pe urma o sa ai de treaba serios, nu gluma.
Pupici si pentru restul fetelor!
Mari
blueeyes2003 spune:
Felicitari, Ileana !
Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un sanatos care sa va umple inimile de bucurie!
Trebuie sa gandesti pozitiv si sa ai incredere ca de data asta va fi bine.
Eu sunt in Z 19 dar trebuie sa astept CM si apoi ne apucam de treaba.
Trebuie sa dai de baut
Ma bucur mult pentru tine si sper sa ne iei pe toate dupa tine la Odisee.
MIRELA
fotografii
"Bucura-te de fiecare zi!" (Horatiu)