Copii nascuti in 1999 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
april spune:
mai fetelor, a voastre citesc deja pagini????
pai Andrada citeste greu iar eu nici n-am fortat-o gandindu-ma ca la scoala ce o sa faca?
Sunt stresata rau, obosita....si doar o sapt a trecut....si nici teme n-au prea avut......of of, vai, vai
prima zi de scoala
zana spune:
April,2 pagini intr-o saptamana, scuze ca n-am precizat .
Imi povestea dupa imagini si din piesa de teatru de la gradinita cum e cu Cenusareasa si cu dovlecii.
Eu,Toma Necredinciosul i-am zis ca in carte scrie altceva .
Dupa cateva silabe zice ca o doare gura si daca o las afara tipa cate o ora intreaga, off...off
Confunda cateva litere si doar asa cred eu ca le va fixa.
In schimb deseneaza toata ziua, trebuie sa iau masuri cu desenele animate ca m-a exasperat!!!
Ralu, cum a fost la piscina? o sa scriu de democratie cand aflu ce.
Restul fetelor ce mai faceti?
Va pup si va doresc weekend placut!
ralu spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRE!
Zana-a fost bine la piscina. Azi are din nou. Noroc ca este cald afara. Pana acum nu mi-a racit. Apropo cu desenele animate: la fel si fii-mea. Dar eu o las sa se uite doar miercurea, ca dupa ea....ne-am uita 24 din 24.
April-la noi citeste ca deja este clasa a-II-a, si ar fi culmea sa nu citeasca. Las-o si nu o forta!Apropo de stres: si eu eram la fel ca tine anul trecut. Trebuie sa ai incredere in fetita ta si totul o sa fie bine! Nu te lasa pe o ureche, lucreaza cu ea, dar nici nu o stresa si ai sa vezi ca o sa fie bine. Stresul asta probabil ca va trece pe la sfarsitul anului. Dar cu cat o sa treaca saptamanile o sa vezi ca o sa fie din ce in ce mai bine. Inceputul este tare dificil mai ales pentru parinti care nu stiu daca este suficient cat isi ajuta copilul. Asta arata ca esti o mama care se ocupa foarte bine de copilul ei!
Va pup!
grati.ela spune:
Ralu, nu-ti fa grija cu piscina. Ozi inoata in bazinul descoperit pana aproape de 1 noiembrie. Apa e bunuta (in jur de 27 grade, 29-30 doar cand e frig afara) dar cand ii mai scoate sa ia startul clampane saracii din toate incheieturile. Sa-si scoata apa din urechiuse inainte de a iesi.
april spune:
ocupate fetelor cu scoala????
La scoala au venit profesori de gimnatica de la sc. sportiva pentru inscrierea la dans modern si/sau gimnastica a fetelor, in special. Andrada ma bate la cap sa o duc la preselectie. Ma intreb daca nu cumva o sa fie prea incarcat programul ei. As vrea sa faca un spert, nu pt performanta, ci pt miscare, dar sa nici nu-i ocupe mult timp, deoarece dupa-amiezele sunt pt lectii (dupa ce ajung eu acasa).
fetelor, copiii vostri fac sport in afara orelor de scoala?
ralu spune:
April-fetita mea a facut tenis anul trecut, iar anul asta o duc la dans. Doar o data pe saptamana. Anul asta o duc si la pictura(dar asta nu este un sport).
Te pup!
grati.ela spune:
Ozi merge la inot zilnic, iar anul acesta am inscris-o la Palatul Copiilor la ceramica si pictura in ideea ca le va face sambata.
aileene spune:
Zana si Ralu multumim din suflet ca v-ati gandit la noi , sunteti f dragute ! Va intoarcem si noi gandurile cele mai bune , voua si prichindeilor vostrii si spor la scoala si la note frumoase ! Scuze ptr intarziere , dar am avut o gramada pe cap , aniversarea lui Alexandre si pe 23.09. mi-a plecat mama ! A stat la noi 3 luni si sunt atat de trista ca nu mai e cu noi aici !
Numai bine tuturor
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos