Tatiana Stepa
Raspunsuri - Pagina 2
alinaluchian spune:
Sa va zic ce-am gasit:
www.graiul.ro/Arhiva/2005/Ianuarie/25/" target="_blank">Treisprezece melodii pe albumul lansat, fiecare o clipa de viata.Pe versuri de Adrian Paunescu, Romulus Vulpescu, Andrei Paunescu, Tatiana Stepa, Camelia Radulian si Clara Margineanu. Muzica si voce si chitara, Tatiana Stepa.
Deci, unul dintre cei citati mai sus este autorul versurilor melodiei "Ce departe esti"
Am mai aflat ca CD-ul arata www.editie.ro/mod.php?mod=stiri&idstire=2493" target="_blank">asa , ca este produs de www.recmedia.ro/portofoliu/portofoliu1.html" target="_blank">RecMedia Craiova si ca pe saitul lor se gaseste un videoclip cu Tatiana care poate fi descarcat.
Acum, nematics, daca iti doresti asa de mult sa gasesti autorul versurilor, ma gindesc ca poti scrie la radio3net, sau la RecMedia, poate se gaseste un binevoitor care sa stie si sa vrea sa-ti raspunda.
Altfel, ne gindim cu drag la iren sa primeasca gindul cel bun si sa-si aminteasca unde-i CD-ul
A scapa cu invatatura dintr-un necaz e mai folositor decat absenta necazului insusi.
alinaluchian spune:
Si inca ceva frumos:
www.jurnalul.ro/print.php?id=26017" target="_blank">Generatia mea si a celor care au fost atunci pe scena a fost reprezentata de oameni care au intrat in biblioteci si care si-au format o scala de valori, stim ce este valoros si ce este kitsch. La Cenaclu se intamplau lucruri de care nu mai auzeai niciunde in Romania - Tatiana Stepa
A scapa cu invatatura dintr-un necaz e mai folositor decat absenta necazului insusi.
nematics spune:
Alina, esti tare, eu n-am avut atita rabdare sa descopar linkurile puse de tine la album!
Cit despre al doilea link, cel cu Cenaclul Flacara si Tatiana, ce nu mi-a placut este ca lasa impresia ca inainte de Cenaclul Flacara folkul nu ar fi fost asa de cunoscut si raspindit, ori lucrurile nu stau chiar asa
Dovada seria de festivaluri "Primavara baladelor", care erau prin 1975 la a doua sau a treia editie, daca ma insel va rog sa ma corectati. La aceste festivaluri s-au lansat nume ca Mihaela Saftiuc si altele.
alinaluchian spune:
Impresia pe care mie mi-a lasat-o articolul este ca Cenaclul Flacara a fost un fenomen in sine si o scena de lansare pentru foarte multi artisti, nu numai a muzicii folk. La final articolul mentioneaza nume din muzica populara.
teutzza spune:
am avut bucuria de a participa la lansarea albumului "treisprezece clipe" :D
intr-adevar, versurile la " ce departe esti" sunt ale doamnei tatiana.
o zi buna.
adelais spune:
Tatiana a lansat in vara asta albumul "Copaci fara padure". Am vazut-o la Festivalul Folk de la Sighisoara. Erau putini oameni acolo...trist... Am cantat cu ea si cu inca 2-3 persoane desi am o voce jalnica :). "Ce departe esti" are versuri scrise de ea ca si "Da Doamne iarna". 24 di 25 de melodii de pe album sunt compuse de ea. Preferata mea este "iubirea de lut". Absolut superba!
Stie cineva ceva de Tatiana? Stiu ca are cancer. A facut terapie. Nu mai stiu cum se simte. In afara de boala stiu ca are si alte probleme. Ma tot gandesc ca poate as putea s-o ajut cumva.
multumesc