catalin botezatu
Raspunsuri - Pagina 2
nuschu spune:
quote:
Originally posted by teo1970
felicitari (desi nu-s tocmai un fan)
ma-ntreb, totusi, de unde are atitia bani ca sa se-mbrace mereu la moda si "in tendintze" numai cu creatii ale marilor designeri internationali ?! plus accesoriile de marca ?!
ma gindesc ccc ca toate astea costa o circa de banii; se cistiga asa de bine din moda romaneasca ?
PS tocmai l-am vazut ieri la HL Confidential pe B1 TV comentind tinutele de la "nunta secolului"; era-mbracat numai cu haine "de firma", pantofii erau tot asa de la nu-s ce pantofar, iar bijuteriile la fel, de mari fitze ca sa zic asa;
el singur a recunoscut ca trebuie sa ai f. multi bani ca sa te-mbraci si sa te pavoazezi de la marile case de moda
imi place ca si aparitie, da' ma-ntreb totusi daca se poate trai pe picior mare numai din moda (chiar daca esti CB) ?!
edit: pe Monica Stan aia (de la emisiunea amintita de mine mai sus) cine-o tzine, ca sa zic asha?
in timpul emisiunii s-a discutat la un moment-dat de inflatzia de "vuitoane" din high-life ul dimbovitzean shi Bote o complimenta pe Monica (Stan) ca ea face parte din putzinele care poarta numa' gentzi originale, nu fake-uri; stitzi cumva cine-i sponsoru' ei ?!
Teo, el are diverse afaceri, nu numai moda. Iti mai aduci aminte valva cu Bamboo (unde e si el asociat), are cateva restaurante in Buc, parca si la Iasi deschisese unul. Si asta e numai ce stiu eu, s-ar putea sa mai fie si alte tipuri de afaceri.
Am vazut si eu emisiunea de care vorbesti tu si mi s-a parut ca "Bote" facea afirmatii de bun-simt, insa m-a impresionat neplacut felul in care se insista pe "scump", exclusivist etc etc. Credeam ca un designer apreciaza in primul rand calitatea, bunul-gust, incadrarea in tendinte, pentru ca pretul si casa de mode sa fie asa, un amanunt neimportant.
Li
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by nuschu
,
insa m-a impresionat neplacut felul in care se insista pe "scump", exclusivist etc etc.
Ei,trebuie sa stie tot poporul ca el nu se imbraca oricum si de oriunde.
Trebuie sa-l intelegem putin,caci e vedeta internationala,astfel de discutii se aud si intre vecine de bloc-vezi ca rujul meu nu e de la taraba cu 25.000 ci e de 2 milioane,jenasul insa nu e 250.000 ci 4 milioane etc.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Happiness_4_us spune:
Din intamplare am vazut si eu emisiunea unde isi etala pantofiorii marca Gucci pe care scria nu mai stiu exact ce mesaj pe un pantof si continuarea pe celalat. Mi-a placut ca spunea ca se imbraca cu fitze pentru el, daca intr-adevar ar fi fost asa, si ca oamenii care cunosc produsele originale stiu sa le aprecieze, deci e clar ca se imbraca si pentru ceilalti.
Chiar aveam si eu o nelamurire cu miss Monica, de unde are finante sa se imbrace numai de fitze si numai cu originalitati? Chiar discutam cu sotul meu asta, basca, ca la o emisiune precedenta cand filmase un interviu cu fam Columbeanu, au aratat si ce masina are, un VW Touareg. O masina clar ca tot de fitze.
Una peste alta, cu fitze sau fara, Botezatu a slabit enorm si arata mult mai bine decat inainte. Ca ma scoteau din minti ochelarii lui de soare pe care-i purta cu nonsalanta in studiou din simplut motiv ca este lumina prea puternica, asta e alta treaba.
Nana Motoc
Fotografii nunta!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
ligeea spune:
ca mi-a venit o idee . De ce designerii astia de la noi -inclusiv CB nu se imbraca in toale facute de ei ? pe CB il vezi in DG ,versace , Gucci cu chiloti Armani iesind din blugi da nu-l vezi cu de-ale lui de loc .
Stiti cum e asta ? Ca si cum patronul de la BMW ar veni si si-ar parca Mertanul in curte .
ana maria spune:
Bravo lui!! Si mie mi se pare mare figurant!!
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
iren spune:
ce-mi plac mie discutziile astea cu iz de radio-shantz: auzi, da ala/aia de unde are bani sa se imbrace asha cum io n-o pot face, ha? Shi aia cu vutonu cu cine s-o culca, ha, cine-o mai nou' ei sponsor, shi ala de unde are bani??
etc, etc...
p.s. daca voi imi datzi roshii, io va dau lamii ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
teo1970 spune:
nu-ti dam roshii, Iren, ca stim ca shi tu ne iubeshti, ca de-aia stai cu noi p-acilea la radio shantz ![]()
iren spune:
Teo, io-s undercover ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
monalac spune:
se zvonea la un momentdat ca ar avea sida si asta ar fi fost si motivul pt care anul trecut ar fi vrut sa se sinucida...,stiti,faza aia pe care a relatat o si la tv,ca de ziua lui a stat in masina personala,pe buza unei prapastii ,fara frana trasa,asteptand sa cada...,un fel de ruleta ruseasca..alta chestie pe care am auzit o despre el ar fi ca e homosexual si ma gandesc ca n ar fi exclus,tinand cont ca n a mai fost vazut in compania unei femei de nu stiu cand.