Mamici casnice (64)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bey Miha,eu zic ca ar trebui sa iei somaj.
nu ma pricep prea bine ,dar eu cred ca poti lua.

edit:auzi mai Miha,da' in vizitele tale la Mall tragi si cate o scurta raita pe la Gloria coffe?
asa cafea buna n-am baut niciodata.
io-s lesinata.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ana imi pare rau pentru serviciu, dar era mai rau daca incepeai si dupa aia te lasau balta, din motive de nepoata.
Maria2mami greu cu shefii bovini, nici nu stii la ce sa te astepti. Despre sjomaj, nu stiu ce sa zic, intereseaza-te ca s-ar putea sa-ti spuna ca ai vrut tu sa ramii fara serviciu, nu stiu daca a fost bine ca ai semnat. Cred ca se spune ca ai renuntzat de bunavoie. Sper totusi sa revina sheful tau la ginduri pamintesti si sa lucrezi in continuare.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mmiha nu vreau sa te sperii dar daca iti dai demisia nu mai poti beneficia de somaj.Tu deja ai semnat-o.Sa nu fi fost vreo smecherie de-a noului sef astfel incat sa nu va dea el in somaj.Asa s-a scos.Voi ati plecat de bunavoie, va zice.
Hai si sunt sigura ca se va rezolva cumva.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Georgi....fostul patron a renuntat la magazine.....iar cel nou nu doreste sa ia magazinul in care lucrez eu...asa ca maine mi-a zis ca decide ce va face.
Problema e ca si tata, care lucra cu mine in mag, paznic de noapte, si-a dat demisia, a semnat-o si a inaintat actele pentru somaj.
Nu stiu ce sa mai zic astept cu sufletul la gura ziua de maine.
10000 de intrebari fara raspunsuri, domnul patron il ia pe NU STIU in brate si alceva nu mai stie sa zica. Un ratat.
Dar uite ca ne baga pe noi in mara kk.

Asa stiam si eu...ca daca semnezi de bunavoie demisia nu mai beneficiezi de somaj

Maria Esti o mami dlaguta fooooc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

AM NEEEEET!!!
mama lor de RDS
vb mai dupa 23, ca acu' asteptam musafiri sa ne sarbatorim.
pup toate
bey, ce mi-a placut de tanti mathilda

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor,
nu mai scriu nimic caci am vazut ca toate v-ati suparat. oricum va doresc o viata implinita si sa va bucurati de bebelusi sau copilasi. am plecat de pe ac forum caci altfel imi iau si mai mult"in gura, sau cap" cum naiba se spune.
va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

aaa da nu pot sa nu scriu,adicalea sa raspund la intrebarea mathildei pai cum sa ma plictisesc cand mie numi ajunge timpul pentru toata treaba pe care o am cu bb de 10 luni si o don-soara de 13 ani care imi ocupa tot timpul si cand ma gandesc ca incepe si scoala alta distractie.

nu stiu cat de "n" ori femeie esti dar sigur mai esti ajutata la treburile gospodaresti.Stiu din propie experienta cum e sa ai job,scoala,familie copil si n-i chiar asa de placut.
cate ore pe zi stai cu bb tau?

mmiha felicitari pentru facultate si pe mine ma tot bate gandul sa ma apuc,dar parca nu-mi prea vine,oare nu-s prea batrana,dar daca ma mai gandesc mult ma duc ci fiemia la sc....

danelutza drum bun

lucia ce mai faci?aaaa te plictisesti!!!!

dana banana baga si aci la mine un pahar sau a-ti beut tot.

olga mancalar mama de "duracel"pai seamana cu al meu,mai putin la papa ca de papat papa bine si cu somnul,nu pre mai e preten ca de can a inceput cu dintii saptamana si dintele

ana bine ai revenit,mult succes in gasirea uni job bun.

am mai vrut sa scriu cate cava dar nu mai stiu ce si cui asa ca va pup pe toate

EDIT: mathilda nu cred ca s-a suparat nimeni,fiecare si-a spus parerea,ca doar tu ai intrebat,oricum esti bine venita la noi daca doresti.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mathilda,in gura nu putem sa ti-o dam
eventual in cap
nu te supara pe noi.asa suntem noi mamicile casnice mai directe.Ne-am expus fiecare pct. de vedere.
Poate nu ai nimerit tu subiectl potrivit.Chiar nu stiu ce cauti pe la noi cand tu esti tareeee ocupata cu jobul.
Forumul de la D.C. este minunat.Intai citeste mult pe el si apoi incepe sa-ti expui parerile
Daca vrei sa ramai la noi esti binevenita dar sa ne lasi cu sfaturi dealea de cum e la munca si ce plictis mare e acasa.
Daca-mi dadeai sfaturi de cum sa pun muraturi te tzucam cu foc dar dealea cu munca,brrrrr nu-mi plac
Hai ca pana la urma o sa-ti placa la noi si te vei lasa si tu de job sa intrii in randurile noastre

moamaaaa ,tananananaaaaa,Alina pe fir.Ce facusi mandro pana acum?eu una te-am dat disparuta.

mmiha,bey nu-ti doresc decat ceea ce-ti doresti tu pt. maine.Nu pot decat sa-ti tin pumnii.Sa ai grija sa nu te fraiereasca patronul.Sa iei macar somaj asa cum spun fetele ca am vazut ca la Romanica viata e grea fara bani

Danelutza,zbor lin si distractii la max.

DAna_ch,si eu pup.tare pupacoase suntem

Olga,ce e cu Barbye? daca ai zis ca ai plans nu am curaj sa citesc.Nu ne faci si noua un rezumat.Eu mis cam bocitoare din fire si astazi am o asa buna dispozitie incat nu vreau sa mi-o stric.

bananuto,te-ai apucat de muraturile de toamna?
anul asta vreau sa pun si eu muraturi dar nu stiu cum.Tot studiez pe net retete.Nu am pus in viata mea.Mi-a facut mama morala acasa ca nu pun muraturi.Cica orice gospodina model are muraturi in camara

Mi-am platit astazi cursul de gym.Voi face "cardio latino".Abia astept.Sa ma vezi ce voi da din buci prin casa.Mi s-a parut tare interesant.Pana maine ma termen sa ma gandesc daca-l iau si pe cel de "step".Ma gandesc ca la ala de step e munca dracului sa sari o ora pe treapta aia.Mi-e frica sa nu dau din sunca jos

ma duc sa fac o ciorba de perisoare ca acusi vine copila de la scoala.
azi am mancat cu fimiu la Mc.Donalds ca mi-am zis ca daca tot incep gyn-ul ce conteaza 200 g. de grasimi pe mine

pup.

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,eu nu pun,mai,muraturi . pune soacra-mea la tara si le cara barbata-miu incoace.
m-am scos.
oricum retete gasesti garla pe net.
Matilda,

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cami si eu am citit de Barbye, am bocit si eu ca nebuna, mai bine nu mai citesti, a avut un accident si... nu-ti mai spun situatzia ei de acum. Se string bani pentru operatzii. Am mai citit astazi iar de Paul, baietzelul Cristinei care a murit, m-am uitat la poze si iar am plins. Gata, nu-tzi mai trebuie alt rezumat. Am jurat ca nu mai citesc, sotzul ma cearta cind ma vede ca bocesc, dar... asta-i viatza.
Alina sa-ti traiasca net-ul, sa-l stapinesti sanatoasa.
Olga succes la reintilnire si la povesti, cred ca-i foarte emotzionanta o reintilnire dupa atitzia ani.
Dana ch, Olga, Cami multzumesc
Lunna itzi transmit anticipat urarile de "la multi ani" pentru copilasii tai care-si sarbatoresc pe 6 si pe 8 ziua de nastere. Sa fie sanatosi, sa creasca mari, norocosi.

Gata, fetelor, va tzuc dulce, dulce, dulce, dulce, dulce , o sa va scrie cuscra despre cum am ajuns, asta bineintzeles daca nu calaresc eu intii vreun computator

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput