Mamici casnice (64)
Raspunsuri - Pagina 17
ange spune:
mariussimiuc,pai daca esti vedeta cum sa nu primesti mesaje de felicitare.
Mihaaaaaaaaaaa,pupa mama la tine ca tot intrebam in stanga si-n dreapta de tine.Ma bucur enorm ca sunteti bine.Cred ca ti-au spus fetele prin cate peripetii am trecut cu copii in Ro?
Abia astept sa treaca anii sa venim din nou acasa,sa ne revedem dar de data asta o punem de paranghelii frate ca am trecut deja de faza cu impreteneala
Bey si ma bucur mult ca mergi la munca.In felul asta ne scrii tot timpul.
Pupici Mariei si La multi ani cu multi bani si sanatate colegului
Of cors ca am vazut pozele.Inca de asta vara.Crezi ca rabdam pana acum.Am sa le pun si eu.Numai ca la mine sunt cu sutele si trebuie sa fac selectie nu gluma.O sa am timp toata iarna
La munca nu ma duc ca vorba Danei "nu-mi place"
andora,danelutza,mai voi sunteti de belea
voi aveti ce aveti cu vecinul meu.incep sa devin geloasa.ia vedeti voi!!!
Georgiana,de ce sunt mai "totala"? da ce vrei s afac cu colegul sa ma dau huta-huta?! la altceva nu-i bun nici macar la tuns iarba.S-a gandit el ca tunsul ierbii e un chin imens si o pierdere de timp asa ca a angajat el o companie sa faca si treaba asta
In curand cheama o companie sa aibe grija si de fizicul meu
dana_ch,dormi mama,dormi! o viata ai si pe aia o dormi
azi ma duc la sala sa vad daca m-ai este vreun loc pt. cursul in grup.Trebuie sa muncesc si eu pe undeva nu?
pup
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
andora spune:
Pai munceste Cameluto mama munceste la sala aia ca vecinu' e dintr-aia muschiulosii stiu io, si tu tre' s-arati zuber zegzy in hamac cand trece el cu masina spre job . Auzi da' pletosii chiar nu-ti plac? www.fabioifc.com/fabio/FAB_GIFS3/rt_cover_116_8.gif" target="_blank">Asta de pilda ce-are?
Fetelor multam fain de intrebari, Uca e mai bine e tot pe regim , cu bautul e jale ca ceaiurile nu le mai suporta, lapte tot delactozat bea iar apa cand si cand, am zis ca se obisnuieste dar ioc, i-am dat niste Teddy cu banane, mar si morcov indoit cu apa. In fine.,
Miha unde mereti la doftoroaie, de ce? Ma de venit habar n-am, asara vorbeam cu sotul ca am veni si we asta dar o sa fie el dupa o tura de 48h si nu stiu daca mai poate, vedem noi...
Pup ca ma doare un cap...
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ange
mariussimiuc,pai daca esti vedeta cum sa nu primesti mesaje de felicitare.
Asa o fi? Dar daca spui tu te cred!
Miha
Danelutza spune:
Hmmm, vad ca v-atzi trezit si atzi trecut la scris.
Cami dar ce tipi bengoshi tzi-au bagat fetele la inaintare pentru lambada ?
Cuscra dar de ce mergetzi la doftoroaie, sper ca nu e nimeni bolnav sau bolnavior, ci e doar un control de rutina. Sa uitam sa schimbam numerele de telefon pe privat, ca doua saptamini nu voi atinge tastatura
Olga si-a facut plinul cu papitza si acum se odihneste. Important e ca nu are diaree, ca aia il slabeste rau de tot.
Andreea pletosul ala are de toate, dar arata mai bine fara fustitza
Dispar ca vorbesc prostii.
andora spune:
Olga bun si pletosul tau
Danelutza vorbeste mama ca de la vorbit nu te tine nimeni . Eu cred ca totusi il preferam neepilat pe pept
Ma doare capuuuuuuul Si nu-mi veniti iar cu medicamente din alea ca asa grasa si urata ma simt
Voi pe unde mai umblati?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
Danelutza spune:
Andreea durere de cap = panadol, sau tzi se trage de la bengoshii din poze ? eu nu ma mai uit la ei, ca ma apuca palpitatziile si soatza nu-i acasa pina diseara, iar vecini precum Cami nu am, doar divortzate
Cuscra-i aduc si soarele de aici cind vin la Iasi, sau rezolvi tu ? Ca trebuie sa gasim o zi cu soare sa facem cunoshteala la copii
Danelutza spune:
Olga cu bagajul, hmmm, l-am rezolvat, doar valiza are aproape 30 de kg, daca n-or sa ma impushte aia la aeroport, cica am voie sa iau si pentru Isa 10 kg, asha ca am profitat si am bagat tot in valiza. Bagajul de mina, care are iar vreo 10 kg, nu se pune. Doar la intoarcere, sigur ma pun ieshenii sa-l cintaresc, asha ca am sa evit bagajel de mina. Am sa pun doar vreo citeva chestii pentru Isa.
Si Isabella are vreo patru nopti de cind ma trezeste urlind, o fi si vremea care e mai mult innorata, vreme de cacao , azi a fost mai cald ca am putut sa stau in balcon sa ma prajeasca soarele o tzirica.
si zici ca arata beton vecinul tau ?!
Cami lasa gimnastica de grup, da o fuga pina la Olga si ne spui si noua cum arata vecinul, fa-i o poza cu aparatul ala bengos pe care il lauda Mmiha, ca sa ne clatim okii, ca noi sintem departe, nu putem ajunge cu...
ange spune:
va raspund eu deseara ca acusi nu am timp.
abia ce am aterizat acasa si nu-mi vad capul de treburi
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Dana_ch spune:
heloo fetele,acum am venit si noi acasa,am fost la mama si are vesti bune,cred ca iasa in pensie din ianuarie tre sa-si faca dosaru,ma bucur asa de mult pentru ea.
mama ce poze am vazut barbati de barbati.
mmiha LA MULTI ANI! FRATELUI,COLEGULUI si cati mai multi ani impreuna si binenteles Maria ce e don-soara mare si frumoasa.
si cu scarbiciu poate ca va fii bine cu noul patron.
andreea deci uca isi revine ti_a trecut durerea de cap?
olga lasa nu mai astepta diareea ca nu mai vine de data asta.
danelutza adu soarele in tara ca dupa ce zic astia de la meteo e cam ploaie dar poate pune o pila "cuscra_ta"
am taiat-o ca mai am treaba
a si sa nu uit lucas deja doarme,ore pana dimineata? ar fii prea frumos,s-a mai intamplat.
pe toate ca vrea si don-soara sa stea pe calc.
Poze cu Lucas
poze noi
ange spune:
Olga,bizi,bizi
spal,calc,papica,alea,alea...
auzi astazi am fost la "energie cardio" si mi-am luat 2 cursuri:unul de latino si unul de step.Am facut bine?
am vazut ca esti meseriasa in ale sportului si dietei.
ai i.d. de messenger? il vreau si eu te rog poate ne "tamponam" online si stam putin de vorba pe tema asta si nu numai.
ma duc sa intind rufele ca a dat soarele.Maine vine iarna.Brrrrr...
ange,mamica de 2 ori
foto