Mamici casnice (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Ups, Miha, evident ca daca nu citii pe aici, nu am vazut ca a fost ziua ta asadar cu intarzierea de riogare, iti urez si tie, la fel ca Flaviei:LA MULTI MULTI ANI MIHA, Sa fii sanatoasa, iubita si implinita!Tre sa dau o raita pe la evenimentele comunitatii ca nu se mai poate.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumesc Lucia! E bine si mai tarziu! Le accept,nu-i problema,ma simt si io importanta!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cami dar sigur ai nimerit la scoala si nu la discoteca ?
Cuscra multzumesc de tortuletz, mumos si delicios, ca-i cu cioco cum imi place mie.
Troni sa intzeleg ca te inscrii in clubul casnicutzelor ? Daca-i asha, bun venit. Spune tot-tot despre tine si ai grija ca aici se vorbeste despre toate cite in stele si in luna.

Mai fetelor, sigur Dana d si Dana banana sint nascute in aceeashi zi, adica de sf.Maria ? Sau e o greseala de tipar ? De Dana banana sint sigura. Dar acum sint in ceatza ca nu stiu cine schimba prefixul la anul, cind il schimb si eu, adica fac 40 de anishori

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Trag si io cu okiul dar n-am nik de zis.
Decat ca maine la prima ora tre' sa fug cu maimutza la exudat.Asta o sa ceara lapte la prima ora.Sa vad cum o pacalesc.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Succes maine dimineata Georgi!!!!

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mersic Luna.Am uitat sa-ti spun ca Stef nu are nimic.Ii fac analizele pt. camin.Parca mi-ai urat pe undeva sanatate si m-am si gandit ca io v-am intrebat ce si cum dar nu am spus de ce ma interesa

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bey voi radeti de mine
cu cine draq sa dansez ca directorul are vreo suta de kg.
proful de sport e arab si eu "iubesc" arabii de numa,numa! iar cel de muzica are parul lung si iarasi "iubesc" pletosii
In rest barbati prin scoala aia nu am vazut.
Astept sa apara colegul si sa vezi dansuri pe mine.

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mai dar voi chiar dormiti?!!
ma gandeam ca dau peste vreo pasare de noapte pe aici dar nika...
pe maine.

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna dimineata.

mai dar vad ca a-ti avut chef de povesti ieri

cami din pacate se mai si doarme

nimic nou de raportat,ieri am stat pe acasa dar am avut numai musafiri.

va pup dar nu inainte de a va servii cu o cafeluta

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

nimeni nimic?

oare unde-i mmiha?

dar de osna mai stiti ceva?

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput