Mamici casnice (64)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
diadaniela spune:
bey Cami ,masina am reparat-o de mult. cu ea am fost in Bulgaria.
numarul meu ti-l dau cand vrei tu.
am si eu niste poze cu perucile. chiar zici ca suntem bete chioare.
o sa mai pun poze de la Nisipuri ca si Danelutza vrea sa vada.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ange spune:
ohohohooo ce simpatica e!
da tu cand dansezi pt. noi?
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
alexa si mami spune:
cami, m-a ametit alexa, nu trece o zi fara sa nu intrebe de voi: cami, maiuca, obitu, pete:))) si noua ne e dor de voi am si io poza aia cu tine si dana cu perucile, daca-o pun pe net...v-ati scos
alexa
diadaniela spune:
eu am crezut ca Miha ne danseaza.
Miha,e dulce foc flacaul.
Alinuto ,zi ceva ca te vad pe forum.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
super dansatoru'
banano, am postat in acelasi timp
da' miha oare ce face? numai da nici un semn?
alexa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ange
ohohohooo ce simpatica e!
da tu cand dansezi pt. noi?
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Oricand doresti!
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Miha
![](la revedere.gif)
Danelutza spune:
La multi ani ! Flavia, sanatate, bucurii si multe impliniri
Cuscra... la ginerica dansator. Dar sa stii ca eu tot vreau poze cu felia aia de tort, ca-mi vine sa...
de pofta
Olga pupici ... la Tony mincacios, lasa s-o tzina tot asha, sa pape si sa faca nani.
Mirela acum am vazut tortul , eu ma uitasem in albumul comun de la casnicutze.
Cami succes la scoala, ca vad ca esti emotzionata rau si... asteptam pozele cu peruca
In jeneral, va pup pe toate , ma duc sa prepar valiza pentru vizita la Romanica. Vad ca fiica mea de dimineatza si-a pus palariutza pe cap si-mi face ciao cu minutza
![](zana.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
Danelutza spune:
Olga cu fierul si eu am patzit-o, a vomitat si a avut diaree, asha ca... speram ca la Tony sa nu aiba acelashi efect.
Imi place chestia cu Cami si Ange . Cit despre numele mamicilor, nici o grija te obisnuiesti repejor.
![](zana.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
light spune:
Scuze, ca n-am mai trecut p-aici, n-am mai ctit ce ati scris, dar acum cand am deschis, am vazut ca e ziua Flaviei, so:LA MULTI MULTI ANI FERICITI FLAVIA!!!!Sa fii sanatoasa, iubita si implinita! Diadaniela, ca sa continui ce ziceam pe la alt topic...io cand am vazut cum merg ca pe banda (la norma) consultatiile la doctorita voastra, si cand mi s-a intamplat sa fiu lasata singura in cabinet, odata o juma de ora, si cand am cerut sa fac aerosoli acasa ptr care aveam aparat special cumparat (deoarece copilul avea astm si necesita dese sedinte de aerosoli) si mi s-a raspuns de catre doctorita ta ca NU si NU, trebuie sa vin sa fac acolo, ca deh, intra 1.200.000 lei in bugetul firmei, m-am lecuit, eu vreau un medic care pe langa profesionalism sa te trateze ca pe om, sa stea cu tine de vorba pe indelete si sa te ajute, nu sa iti ia banii prin orice metoda si cu orice chip.
fara drept de semnatura
diadaniela spune:
hai sa-ti zic !
chestia ca eu nu am patit niciodata ce spui tu aici.
nu neg ca tu ai chiar ai patit asta ,dar eu nu am avut parte de asa ceva. o fi chestie de noroc.
eu sunt multumita.
de ex. lumea e extaziata de madam Culcer. ei bine ,eu cu madam Culcer am avut o experienta urata cand avea fii-mea 3 saptamani.
asa si cu Medlife. eu sunt multumita ,tu nu...
eu inafara de ea mai merg si la dr Stanciu la cabinet. sunt si mai multumita de el ,dar din pacate nu e dr de familie.
asta e!
daca mai ai pb cu Liviu incearca sa mergi la el. e un dr . bun care lucreaza zi de zi cu copii la Budimex.
Dana