Din Botosani ? (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Ce mai faceti?
Nanami,cum se simte Hiro?

Ieri a ploua toata ziua,azi e...o vreme buna de numarat bani si facut copii

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

Ieri a ploua toata ziua,azi e...o vreme buna de numarat bani si facut copii

si ce mai astepti ? da-te la treaba

Hiro se simte mult mai bine , multumim Am terminat si cu perfuziile , acum continuam cu med.

pupici la toate

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare fetelor!

ina, as vrea mai multe detalii despre club. E spatiu de joaca unde pot sa-mi las copilul citeva ore si ei au grija de el? Sau loc de joaca acoperit pentru copii unde trebuie sa-l supraveghez? De la ce virsta primesc copii? Multumesc!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Ioana,
Am inteles ca au supraveghetori, dar nu stiu daca este limita de virsta.
Oricum este structurat pe doua zone, una pentru copii mici si una pentru copii mai maricei.
Este 50 mii/ora si e frumos si curat( sper sa nu fie asa doar cit e nou),cu piscina cu bile, saltele, labirint,masinute , pictatul copiilor etc.
Poti face si petreceri pentru copii.Eu cred ca voi incerca de ziua baietelului meu.
Nu stiu ce frecventati voi, dar in Botosani era necesar si nu mai conteaza restul.
M-am intilnit cu o mama care a spus ca ea nu se deranjeaza pt atit, i-am raspuns ca eu merg pt copil, nu pt mine si copilul e incintat.Asa ca...
Numai bine si we placut,ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

BUNA
FETELOR VA DORESC O DUMINICA PLACUTA ALATUI DE CEI DRAGI
VA PE TOATE SI VA ASTEPT MAINE LA APEL
AZI ESTE SUPER FRUMOS AFARA ASA CA VOM PROFITA SI VOM MERGE SI NOI
LA PLIMBARE IN (FAMILIE)
SA AUZIM NUMAI DE BINE

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Ina, multumesc pentru detalii! Suna bine. Noi nu frecventam nimic in Bucuresti, ca are doar 1 an copilul; de obicei ne vizitam cu copii de aceeasi virsta. Dar vroiam sa stiu pentru cind las copilul la Boston la maica-mea.

Mergi la inceput

Cu placere,Ioana.
Banuiesc ca o vei lasa aici la vara si atunci va fi numai buna de joaca la Anastasia.
ina C

Mergi la inceput

Cu placere,Ioana.
Banuiesc ca o vei lasa aici la vara si atunci va fi numai buna de joaca la Anastasia.
ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Cioc-cioc! Am venit din Boston si am zis sa vad daca ma mai primiti..... daca ma mai tineti minte.....
De maine incep serviciul si o sa intru si mai rarut, dar va asigur ca ma gandesc la voi de cate ori vorbim despre socrella, adik zilnic.Si sotul meu radea de mine vineri seara in gara din Botseni, unde nici salita de asteptare de 2/2m nu mai exista si ploua, ca-io povestisem ca eu cunosc fete in Botosani ....
Am fost 2 saptamani la tara si a fost super ca a fost vreme de vara, treaba insa o groaza stiti cum e toamna la tara... speram o data sa venim prin oas sa ne intalnim, sigur vaanunt cand vom avea timp .....ufff...
fetelor va pup ca maine e si ziua fiica-mii si rre' sa smotruies si sa fac papa bun, va las cu bine si va mai bat eu la usita din cand in cand, aveti mare grija de voi!

Mergi la inceput

Buna ziua la botosanence, va doresc o saptamina buna.

andora, bine te-ai reintors acasa. Chiar ne intrebam acum citeva saptamini de ce nu mai intri si pe la noi. La multi ani fetitei pentru miine!
ina, la vara sigur duc fata la botosani, dar daca cumva emigram intre timp, deportez copilul la maica-mea pentru citeva luni.

Mergi la inceput