Din Botosani ? (2)
Raspunsuri - Pagina 26
patriciaR spune:
Salut,
Merci mult de primire; pentru toate fetelesi un .
Imi cer mii de scuze ca nu resuesc sa intri zilnic...dar va urmaresc si incerc din cand in cand sa postez.
Referitor la intrebarea unde si cum ne-am cunoscut sotul( in perioda de studentiei)..;
am invatat impreuna in sesiuni, am impartasit bucuria notelor mari de la examene si necazul unei note mici la altele, am petrecut vacantele impreuna la mare, la munte..., ne bucuram impreuna cand veneau bursele...
asteptam ziua cand scapam de sesiune...mergeam la Bolta Rece sa serbam fiecare examen luat,
sau ne pierdeam in fumul de tigara din Barul Canabis..unde fredonam impreuna cu trupa Canabis melodii ca"Black Magic Woman"... dupa o zi de invatat ne relaxam in CUI..unde ne ascundeam sa nu ne vada profesorii..( ai mei profesori..); sau ne plimbam pe sub teii din Copou si mincam inghetata pe gardutul din fata Complexului Puskin..., stateam pe gardut unde comentam si rideam cu alti prieteni si colegi.., mincam covrigi de la "Cuptorul de aur " din spatele caminele de la medicina;
invatam in amfiteatrele de la universitate sau la bibleoteca de la psihologie sau la cea de la litere...woooww, ce vremuri...
Anul trecut eram insarcinata in 5 luni si ne-am petrecut cateva zile din vacanta in Iasi la parintii sotului...., nu am ezitat deloc sa facem macar cateva din lucrurile care vi le-am zis mai sus...sa stam cateva clipe pe gardut in Puskin sau sa cumparam covrigi...sau sa bem o bere in Bolta Rece. M-am simti o clipa ca in studentie...
Minunatttt...
Abia astept sa mai merg in Iasi, dar stiu ca va fi peste 1 an sau 2 chiar.
La noi e poveste lunga dar acu o sa fac un rezumat...
Am stat un an in aceeasi camera de camin cu sora mea...(Codrescu), sora mea fiind mai mica si in primul an de facultate am luat-o sub aripa mea...; asa ca in cateva luni de zile ea avea o gramada de amici si priteni cu care isi petrecea timpul liber.
La un moment dat o colega de facultate de-a surorii mele (ieseanca fiind ) vine cu fratele ei si cu grupul de prieteni al fratelui la sora mea in vizita.
Sora mea plecata fiind din Iasi...eu am facut pe gazda, pt cateva minute cat au poposit in camera la noi.
Si uite asa ne-am vazut prima data...dar abia , dupa cateva luni de zile am inceput sa iesim ca amici si apoi m-am trezit ca ma viziteaza destul de des..., ca in final sa devenim buni prieteni si iubiti
Am fost prieteni din anul 3 de facultate ( anul- 1999, anul cu eclipsa) pina in 2003 cand ne-am casatorit.
Am avut o gramada de timp petrecut impreuna...si bune si rele le-am trecut impreuna..acum suntem casatoriti de 3 ani, avem o fetita de 10 luni, Anastasia,...si suntem fericiti pentru tot ce avem.
Gata va las...Deja v-am innebunit de cap...dar cred ca trec printr-o perioada de nsotalgie.
Promit sa revin cu mai multe detalii...si informatii despre noi.
Acum suntem in mutari, ne mutam din Seattle in alt orasel mai mic care e mai aproape de serviciul sotului si am o gramada de rezolvat ..
Va pup si va trasmit numai bine la toate.
Oanacn spune:
Ina deasupra mesajului tau este o iconita care zice Edit, apasa pe ea si pune cateva spatii in mesajul tau.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
Oanacn spune:
Cu placere.
In loc sa stai la chef, bufnitezi pe net?
Poze
Varsta Bebe
Oanacn spune:
Ina mai spune-ne ce e nou prin Botosani cand ai timp.
Poze
Varsta Bebe
ina C spune:
Ce va intereseaza?
Duminica am fost la teatru de papusi, a fost premiera, Ratusca cea urita...frumos si emotionant!
bagati subiectul si va servesc...numai bine!
ina C
patriciaR spune:
Wooow Oana ce comoara am vazut in fotografiile tale.
Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Minunat numele Lisa-Maria, si noi ne oprisem la acest nume, dar a ramas in final Anastasia.
Noi ce mai bintuim pe forum..., daca suntem asa decalate cu oraraul.
Noapte buna celor ce dorm.
patriciaR spune:
Cred ca ar apar mesajele aiurea...;eu am postat dupa Oana si mesajul meu apare inainte...ce porcarie...