Din Botosani ? (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

nanamiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
alaynaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
va punem absente la catalog!
ina C
bine ai venit patricia!
si bine ati venit celorlalte fete care s-au intors!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

aoleu alayna ce ne facem ??? suntem date la disparuti

eu sunt aici , dar sincera sa fiu nu am avut timp de nimic , obosita moarta ca adorm in picioare , nici hiro nu se simte prea bine , prob. cu astma si mai e si putin racit , il doare-n gat , si e tare smiorcait , ca-mi vine sa-i dau numai in cap si sambata are "undokai" (un fel de serbare doar cu program sportiv) si nu stiu cum sa-l mai protejez sa poata participa , ca si anul trecut a avut febra si n-a part.

povestea mea v-o povestesc mai pe seara , dupa ce-mi pleaca balaurul la munca , ca tre sa-i aciuez si poate mai intru , daca nu adorm .

patricia bine ai venit , o sa te trec pe listuta

la toate si scuze de absenta si pt. alayna

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut botosanencelor!

Oana, avem niste oferte din mai multe tari (Olanda, Franta, etc) Le-am tot refuzat (am fost la interviuri si le-am luat) - pentru ca sintem comozi. Poate ne hotarim sa mergem 2 ani sa experimentam un alt stil de viata; si daca o fi chiar atit de bun in comparatie cu cel de aici, poate raminem. O gramada de "poate".

Eu si sotul am fost colegi, l-am cunoscut mai bine la un "team building" cu firma, cind ne-am plimbat cu barca pe lacul Cernica. Inelul de logodna mi l-a pus pe deget tot intr-o barca, in Cismigiu. Bine ca n-am facut si nunta intr-o barca .

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

fetelor, minunate povesti!
sa incercam sa postam doar lucruri bune si sa dea D-zeu sa avem parte doar de ele!
ma bucur ca s-a activat subiectul!
astept noutati si initierea unei intilniri...anul viitor, peste 2 ani...etc
ina C

Mergi la inceput

ALAYNAAAAAAAAAAAA, UNDE ESTI? ? ? ? ? ?
INA C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ina, ai latit forumul cu semnele de intrebare. Daca nu ti-e cu suparare, pune niste spatii din loc in loc intre semnele de intrebare, sa readucem pagina la dimensiuni normale.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Aici,aici...
Bune venit fetelor noi si va asteptam cat mai des pe la noi

Ina,la multi ani lui Aurel,sa fie sanatos si sa aiba parte numai de bucurii.Ia sa trimiti si o bucata de tort la iasi daca nu,macar sa-mi trimiti o poza cu tortul in mail,sa mai oftic ca n-am ajuns pe la voi
Fata mamii,da' ce-ai mai latit pagina,ma ia cu ameteli

Scuzati absentele,sper sa nu fiu exmatriculata

Revin mai incolo

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

cine-i Aurel???

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Aurel e sotul Inei si azi e ziua lui
Chef de chef...

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Ina distractie placuta azi, si sa mananci o felie de tort si pentru noi. La multi ani! sotului.

Hai sa va zic cum mi-am cunoscut si eu partenerul de viata. Locuiam la Bucuresti cu o tipa, Flori. Intr-o zi o cauta un tip pe Flori, ea era la facultate si am vb cu el putin. Ei bine, baiatul a inceput sa tot sune, dar ca un facut nimerea numai cand Flori nu era acasa (calculat, sa aflu mai tarziu). Dupa cateva saptamani, aranjeaza el cu Flori o intalnire in 4 , adica el, amicul lui , eu si Flori. Vezi doamne, lui i-a placut tare mult vocea mea la telefon si a vrut sa ma si vada. Problema era ca el era ocupat, avea iubita, dar il aduce cica pe prietenul lui care era singur sa facem cunostinta. Nu prea imi plac mie intalnirile aranjate, dar am zis, de s'asa n'am ce face, hai sa vedem ce-i cu ei.
Dupa mareata intalnire am inceput chiar sa ma intalnesc cu amicul lui, am iesit cam o luna, dupa care ne-am despartit.Ieseam de multe ori si cu el si prietena lui de la vremea respectiva. Tot observam tot felul de ochiade si comentarii, nu prea la locul lor din partea "actualului" dar il ignoram, deh el era ocupat.
Ei bine, dupa ce m-am despartit de amicul lui, cam 3 luni nu am mai auzit nimic de ei, pana intr-o zi cand "actualul" ma suna si ma invita in oras. Dupa 3 luni ne-am mutat impreuna si impreuna am ramas .

Cam asta-i toata povestea noastra. In curand sarbatorim 7 ani de casatorie.

alayna bine ai revenit. Ti-am simtit lipsa.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput