Din Botosani ? (2)
Raspunsuri - Pagina 24
hanako2004 spune:
oana emotionanta povestea tahai sa va zic pe scurt si povestea mea
dupa ce terminasem liceul...am ramas pe capul la mama ..ai mei se ocupau cu piata (petari)mai traiam si eu de pe urma lor si mai mergeam sa-i ajut la una alta prin piata..asta a durat cateva luni
nu mai rezistam satraiesc si sa ma imbrac de pe urma lor...urma sa merg in grecia la un frate de al meu ceera stabilit de 7 ani acolo ..insa intre timp mi-se oferise un contract de munca in japonia
nu mi-a trebuit mult sa stau sa ma gandesc ca am si semnat..dupa aproape doua luni de asteptare..am venit aici....
nu a fost cum ma asteptam ..a fost cu totul altceva...insa nu am mai putut da inapoi...mai ales ca acasa nu ma astepta o viata mai buna
oameni mi se pareau toti ciudati..stilul,mancarea....intre timp aparu si fat frumos care mi-a schibat putin imaginea despre ei si stilul lor de viata...apoi dupa acel contract de 6 luni am fostnevoita sa plec acasa in(rom)insa am fost norocoasa ca am putut sa ma intorc inapoi la intoarcere fat frumos a zis sa facem ceva cu viata noastra si ca el vrea sa fim sot si sotie nu am stat deloc pe ganduri si am zis DADADADA...am plecat imediat la cateva zile acasa in romania..el la 3 zile dupa plecarea mea venise sa ma ceara de la mama si tata.....dupa o saptamana ne-am intors si cand am ajuns in japonia a doua zi am si fost la primarie sa facem acteleam fost doar noi doi singurei...(nici macar martori nu au fost)aici nu e nevoie sa se prezinte martori(decat o garantie de la ei semnata )asaca am fost doar noi
a fost ca un vis pt amandoi apoi la cateva luni am ramas bortos cu emilica..fericire pe toata lumeasi acum suntem 3 ne iubim si suntem fericiti
gata vamaipovestesc eu ....acum am lungito cam multsi vreau sa-mi cer scuze ca nu prea le am eu cu povestitul
va pup si va doresc o seara buna
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge
patriciaR spune:
Hello,
Sunt si eu Botosani..
pentru toate fetele.
Voi scrie pe scurt ca sa ma indentificati.
Am copilarit in Botosani, unde am invatat la liceul sanitar, absolvit in 1996, apoi facultatea la Iasi, unde am stat prin Codrescu si Puskin..... De altfel am poposit prin Iasi vreo 6 ani...Iasi-ul este si va ramane locul meu de suflet..unde mi-am trait ca orice student clipele frumoase ale studentiei.
Apoi in 2002 decembrie m-am mutat in Bucuresti
M-am casatorit in 2003, am locuit 2 ani in Bucuresti impreuna cu sotul..care si el iesean, apoi ne-am mutat casa in Danemarca, Copenhaga; aici a venit pe lume fetita noastra draga, Anastasia.
Dupa 1 si 10 luni am plecat mai departe, unde locuim acum, Seattle, Statul Washington.
Suntem de abia 2 luni in Seattle, inca greu ca la inceput...dar multumiti ca am facut tot ce ne-am propus pina in prezent.
Am citit un pic despre voi, sunteti toate minunate, am vazut si poze..., o sa incerc sa intru mai des si sa recuperez din urma.
Va pup si va trasmit toate cele bune.
hanako2004 spune:
patriciaR bine ai venitsi te mai asteptam pe la noi
Anastasia este dulcica foc
nanami ,alayna unde sunteti?
voi care erati mai mereu prezente
o zi buna si ep curand
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
ioana spune:
Buna dimineata! Scriu pe fuga, imi cer scuze, trebuie sa ajng la servici si am ceva drum pana acolo. Oana, colega mea de banca din liceu a fost Cristina Boerescu, din Cotusca, Botosani, acum stabilita si ea aici, in Iasi (a terminat Stiinte Economice). Voiam sa te intreb de colega mea de banca din scoala generala, Monica Leonte, despre care nu mai stiu nimic, decat ca s-ar fi stabilit in Botosani. Daca stii vreo adresa de e-mail, tare m-as bucura sa o contactez (m-am uitat pe colegi.ro, dar nu am gasit-o). Iti trimit si o fotografie de a mea, imediat cum am putin timp liber (ne cunoastem doar din vedere, nu personal). Toate cele bune. Ioana.
Ioana75 spune:
Salut, ce povesti faine. Eu v-am mai zis povestea mea, dar o repet, nu-i bai; am terminat Laurianul, sectia info, in 1994, apoi am mers la Iasi la facultatea de info, am stat in Tudor in T13 in primul an (), apoi in Puskin in P8 urmatorii 3; am facut si masterul in iasi, am fost si profa in iasi; apoi am stat 1 an in botosani ca programator, apoi in 2001 am venit in Bucuresti. N-am vrut sa emigrez, dar acum ma gindesc la viitorul copilului meu si s-ar putea sa ma razgindesc.
Salisa, bine ai venit.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Oanacn spune:
Buna fetelor,
Ioana75 si eu tot info am terminat. He, ce coincidenta. Unde ai vrea sa emigrezi?
Ioana o cunosc f bine pe Cristina, sa-i transmiti salutari de la mine cand o vezi. Poate imi trimiti si adresa ei de e-mail daca poti. Si mama ii transmite salutari, mama e acum la mine sa ma ajute .
Eu stiu 2 Monica Leonte, una care a fost colega cu mine de scoala generala si e judecator in Botosani si alta care a fost cred cu tine colega de generala si cu mine de liceu si lucreaza la BCR in Botosani. Amandoua sunt casatorite Popovici.
PatriciaR bine ai venit! Foarte draguta fetita ta, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii.
hanako ma bucur tare mult pentru tine ca esti bine si ca ti-ai gasit fericirea alaturi de Fat Frumos si dulcetea ta de Emily.
Va las ca a mea e un pic mofturoasa.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
Oanacn spune:
nanami, alayna unde ati disparut fetelor?
nanami sper ca sunteti bine, mai ales puiutul tau.
la toate.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
ina C spune:
Minunate povesti!
Ma gindeam la urmatorul subiect si ca sa nu pierdem din " demaraj" :"Cum v-ati cunoscut iubitii?(soti, prieteni etc).
ioana eu cunosc o Laura Leonte cu mama profesoara de desen.Sta in cartier cu mine si daca e ea si e musai, o pot aborda.
Nu am timp acum sa va scriu povestea mea pentru ca miine e ziua sotului meu si...stiti voi( papica, tortulet, aspirator etc), dar o sa ma straduiesc sa vina repede povestea.
Ma bucur ca au inceput sa mai vina fete, inclusiv cele care au trecut la inceput si renuntat.Sper sa fim prietene si cind ne vom intilni la BT sa fie o petrecere de pomina.
O poate invita cineva si pe andora sa mai vina pe la noi?
Mi-a placut andora si as vrea sa mai fie printre noi.
nanami, alayna, frumuselelor care animati mereu atmosfera, unde sunteti?
hanako, a fost superba povestea ta, emana atita dragoste...da-i mai departe!
ina C
ina C spune:
Nu raspunde nimeni?
Hai sa va spun povestea mea!
Ma curta un baiat interesant si bogat.Dar eu eram fiica de intelectuali de la tara SI VOIAM DRAGOSTE...
asa ca l-am fugarit pe baiat cu prima ocazie.
A urmat ziua mea cind a venit cu un prieten ca sa nu-l dau afara.Si am ramas cu prietenul!E sotul meu iubit!Si tatal copilului meu preferat!
ina C
hanako2004 spune:
buna
eu mi-am cunosut samurasul in barul in care lucramfusese cel mai frecvent client al meu
prima data cand venise in club cu prietni sai el ii zise la mastar ca vrea sa stea cu o fata cu (tate )mari...si eu fusesem singura cu peptul mai ridicat mor de ras cand imi amintesc
va pup pe toate fetele
aaa chiar ..........ALayna si nanami sau vorbit intre ele si nu mai intra nici una sa-si faca prezenta???
sper ca sunteti bineva asteptam
revin mai tarziu sa vad daca ati venit sa semnati condica
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06