Din Botosani ? (2)
Raspunsuri - Pagina 20
alayna spune:
Ohh Nanami,imi pare tare rau M-ai intristat acum.
Nu-mi place deloc sa vad lumea bolnava sau suparata
Sa dea bunul Dumnezeu sa se simta bine si sa nu mai fii nici tu bolnavioara,sa ai putere sa ai grija de el
Sanatate
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
hanako2004 spune:
nanami tare rau imi pare sa aud ca nu va simtiti bine
tu mai mereu ai de tres cu hiro al tau cel mic si dragalas....multa sanatate si sa se vaca bine cat mai repedesi tu la fel
alayna da emilica este foarte desteapat..dar la asta nu seamana cu minehihihi...glumeam.....
si la ei MAMA tot asa se spune ...
restul de fete ce faceti??nu mai ziceti nika?
cum e vremea acasa??
va pupsi va doresc o seara buna
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge
Oanacn spune:
fetelor.
nanami imi pare tare rau de hiro a tau, sper sa se simta mai bine, si la fel si tu.
Am intrat numai sa va urez un weekend placut, sa stiti ca noi am dormit excelent ultimile 2 nopti, fara colici.
A, am mai pus poze pe site, cateva poze facute intr-un studio photo de cand avea iubirea mea o saptamana.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
ina C spune:
Buna, fetelor!
M-am tot gindit ce noutati as avea despre Botosani:
Bulevardul M.Eminescu e in reparatie, s-a pus semafor la Piata Mare etc.
Vremea e destul de urita, s-a racit brusc si ploua.
alayna, Radu are 5 ani si 9 luni si e in grupa mare la gradinita.
Asta nu inseamna ca nu am trait cu emotie inceperea noului an.
Merge cu placere la gradinita pentru ca "doamna ne lasa sa facem ce vrem".E perioada de evaluare si nu fac lectii, lucru care ii place la nebunie.
Va doresc zile linistite si vesele!
ina C
alayna spune:
Hanako,eu sunt prezentaaa ca de obicei
Acum sa vedem prognoza meteo pentru Hanako si nu numai
Buna ziua doamnelor,sunt alayna si va voi prezenta vremea...in nordul Moldovei cerul este partial noros ,cu temepraturi max de 18° si min 12° (asta am auzit-o dimineata la radio) ...sa vedem ce mai e cu vremea....momentan in iasi sunt 17 °C.Noaptea trecuta a plouat.Nu stiu de ce prezint vremea la trecut,cand ar trebui sa o fac pe zilele urmatoare
Noaptea este ceatza,doar izolat(am observat-o pe masinile din fatza blocului)
Cam atat pe astazi,ma opresc ca daca ma zareste cineva de pe la Pro TV sigur insista sa ma angajeze si mi-e rusine sa-i refuz ,am prea multe oferte de prezentare a vremii
Nanami,cum se simte feciorul tau azi?E mai bine?Dar tu?Sper sa fie totul bine si sa va reveniti
Ina,ahaaa,credeam ca e in clasa I.La anul pe timpul asta ii pregatesti ghiozdanelul si caietzelele
Ce-ai mai facut bun de papa?
Oana,imi pare bine ca va odihniti noaptea si mititica nu mai are colici?Pupa printesa de la mine
Fetele,eu mi-am luat o shaworma sandwich si plutea in ulei,vai ce greata mi s-a facut,am facut o poza sa v-o arata si voua ...va vine sa
Acum am stomacul intors pe dos....ma duc sa bag o inghetata sa-mi revin sau o Milka
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
nanami spune:
hei!!!!!! hop ca am inviat si noi
hiro se simte mai bine , tratamentul lucreaza f. bine , dar inca mai sunt prob. , ca doar n-o sa leg copilul de maini si de picioare , el ef. ager si destrabalat , nu asculta , si in fiecare zi numai o alergatura , de aia il mai apuca tusea si se mai inadusa , dar poate in timp se va rezolva sper
si eu m-am relaxat asa de bine azi , am dormit vreo 2 ore la amiaza , n-am dormit ziua de ani de zile , ef. frig la noi, asa ca sotul meu de dim. a scos soba
azi am facut multa papica si am mancat si noi asa de bine , o tocanita japoneza(nikujiaga), pui la ceaun (de fapt in tigaie ), si un bors asa ca la mama acasa tot de pui
hanako, ma bucur ca nu prea ai prob cu emilica
alayna mereu mananci tu pana ti-e rau , ai grija de tine
ina multumim pt. vesti
ioana cum e la munte ? te distrezi?
oana ma bucur ca printesa e bine , poate ca de-acum se va mai linisti si veti dormi tun
aaaaaaaaaaa....alayna super starea vremii, sigur vei fi cautata de vreun post de tv. iti urez succes
toate fetele cucuietele
G.K.R
poze noi
alayna spune:
Iubitele,unde v-ati evaporat vreo 3 zile?
N-am vazut chiciorus de botasaneanca pe aici
Ia sa vad vad prezente aici,imediat,ca nu se mai poate
Mai aveam un pic si gaseam subiectul inchis sau la arhive
nanami spune:
'Neata
da, eu am facut prezenta , am semnat condica de dim.
eu sunt bolnavioara , si stau acasa sapt. asta , ma inebuneste capul , ametesc si ma doare de imi vine sa vomit , ieri am fost si am facut perfuzie si azi e putin mai bine , de la stres si de la vremea asta m-a pus jos , dar las ca trece ,
G.K.R
poze noi
hanako2004 spune:
am venit sa semnez si eu condicascuzati de pasente
promit ca nu se mai intampla
va pupacesc pe toata lumea sifug la cratita ca tre sa apara samuraiul meu si daca ma prinde pe aici risc sa raman fara PC
revin..mai tarziu
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge
Oanacn spune:
Uuuuf nanami mereu ai probleme cu sanatatea, sper sa te simti mai bine.
Fetelor, nu mai vorbiti de pe aici ca eu sunt foarte, foarte, foarte , nu imi incap decat o pereche de blugi de dinainte de "gravidie". Ma chinui sa dau jos, dar tare greu merge, si inca nu pot sa ma duc la sala .
Si mama, mai face si clatite si papa bun in fiecare zi, nu stiu ce sa ma fac.
Va doresc o saptamana buna la toate.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe