Din Botosani ? (2)
Raspunsuri - Pagina 18
alayna spune:
Larisa,bine ai venit in clubul botasanencelor
Cam toate suntem plecate prin tara ,unele in afara tarii.Doar Ina se afla in BT
Te asteptam cu mare placere sa ne cunoastem mai bine
Pe mine ma doare stomacul,sunt obosita,mi-e foame,n-am chef de nimic
Nanami,pupici pentru Hiro ,i-am vazut cateva poze,tare scump mai e...vezi poate te faci cuscra cu Hanako,are o fata dulceata foc...
Vedeti ce idei va bag?treceti la atac
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
alayna spune:
Neata fetele
Japonici pe unde umblati?
Cum de n-ati facut prezenta de dimineata?
Cred ca e deja pranzul la voi
Eu sunt infometata rau,ma duc sa halesc ceva
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
hanako2004 spune:
buna dimineata alayna
da la noi este deja pranzul
larisa bine ai venit si te mai asteptam pe la noi
eu azi mam simtit foarte rausi am lenevit putin mai mult in pat
de acum ma apuc sa fac si eu de papa si poate fac ceva dulce ca ma luat cu poftele
hai ca va servesc cu o cafea buna
sa vedem cine se mai trezeste dintre voialayna afost prima...
ti-ai bautcafeaua de dimineata?sau o savuram impreuna??
va doresc o zi buna si mai veniti la barfe
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge
nanami spune:
alayna , merci
bine ai venit larissa , te-am trecut pe listuta
sa ma fac cuscra cu hanako ??? mai stii , n-ar fi imposibil , nu se stie , ar fi frumos , 2 corcituri ...... numai ca hiro acum deja are o mireasa la gradi, o cheama MIKU si se iubesc de numa numa
la toate
G.K.R
poze noi
Ioana75 spune:
Salut fetelor.
Larisa, bine ai venit! M-am uitat la pozele voarte de la nunta, sa vad daca te cunosc, dar nu. Unde ai facut liceul?
Gabi, andora e pe forum, scrie zilnic, doar ca ne-a parasit pe noi; ea e doar nora de botosaneanca.
Vineri si simbata plec la predeal, la un training, asa ca va urez de pe acum un weekend placut, sa nu uit miine.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
nanami spune:
ioana drum bun si distractie placuta banuiesc ca de mine era vb. cu gabi de unde stii ca ma cheama asa? am ramas surprinsa , hai te pup si ai grija de tine , de voi
hei !!!!!! restul pe unde leneviti???
G.K.R
poze noi
Ioana75 spune:
Gabi, pai eu frunzaresc tot forumul si am vazut ca tu ai deschis subiectul cu Gabriele si Gabrieli, si ca iti place mai mult Gabi.
nanami spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Gabi, pai eu frunzaresc tot forumul si am vazut ca tu ai deschis subiectul cu Gabriele si Gabrieli, si ca iti place mai mult Gabi.
da??? iauzi ..... merci de pupici , si tie
G.K.R
poze noi
alayna spune:
Maaammaaa miaaaa,e vorbarie mare pe aici,nu gluma,credeam ca va gasesc pe a patra pagina,dar n-a fost asa
Hanako,ai pofte si te simti rau?Hmmmm,oare sa fie adevarat la ce ma gandesc?
Hai sa fie cu noroc ,sa fie cu ochi.
Ce-ai facut bun de haleala?Ai mai facut ceva dulce?Reteta romaneasca?
Mersi pentru invitatia la cafea,dar sa nu te refuz as prefera un laptic cald sau o ciocolata calda.Eu nu beau cafea,ma simt foarte rau de la ea...
Nanami,da ce gagicar e fii-tu...iote se tine de gagicareli de pe-acuma...asa ca mama draga....mai rarut cu distractiile si puneti bani la saltea pentru zetre ca maine poimaine vine cu mireasa la brat.Tie-ti place de nora Miku?
Ioana,drum bun si week-end placut la Predeal.Ce fain trebuie sa fie.Sper sa ne mai vizitezi pana pleci.Ai grija la ursi,astia alearga ca nebunii daca te zaresc
Oanaaaaaaaa,unde esti?Cum se simte iubitica ta cea mica?O mai doare burtica?Papa bine?
Pupici
Oanacn spune:
Larisa bine ai venit. Tare frumoasa fetita ta.
A mea fata creste , maine implinim 4 saptamani si duminica avem o luna.
Auziti, noaptea nu prea vrea sa doarma in patut, o iau langa mine in pat, adoarme destul de repede, dar dc o mut in patutul ei se trezeste si incepe sa scanceasca. Credeti ca deja s-a obisnuit si vrea sa doarma cu mine? Mi-e cam mila sa o las sa scanceasca in patut.
Ioana distractie placuta la Predeal, si sa ai grija cu ursii.
alayna aici sunt, noapte de noapte la datorie .
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe