Din Botosani ? (2)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioana75 spune:
Irina, weekend placut si tie.
Nanami, ce inseamna nick-ul tau?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
nanami spune:
inseamna un nume japonez de fetita care-mi place tare mult , si daca o sa am o fetita vreodata asa o sa-i pun numele
G.K.R
poze noi
Ioana75 spune:
Da, e fain numele nanami, suna bine si in romaneste. Iti doresc sa ai o fetita atunci cind vreti voi.
Noi mergem azi la o petrecere a unei fetite de 1 an. O cunoastem doar de pe forum, dar astazi o sa ne vedem si in carne si oase. Iar miine merge la un iaz cu colegii mei, sa pescuiasca. Facem mici si carne la gratar (adica asta vrem sa facem, ca gratar nu avem).
nanami spune:
eh! as vrea eu o fetita , dar daca mi-o naste altcineva ca eu nu mai vreau sa nasc si se pare ca nu mai raman , au trecut 5 ani , si nimic
G.K.R
poze noi
Ioana75 spune:
G, lasa ca vine ea si fetita, esti asa de tinara. Vino in Romania sa nasti ca la noi se face cezariana la cerere.
alayna, ce s-a intimplat de nu esti pe forum? De obicei tu animai atmosfera.
nanami spune:
si aici se face , iar pe hiro tot in romania l-am nascut si tot prin cezariana
poate o sa vina , dar daca nu vine pana-n 32 de ani , nu mai vreau ,ca na ,,,,,
da' chiar unde e alayna ??????
G.K.R
poze noi
alayna spune:
Aici sunt fetele
Am fost cam ocupata,am facut curatenie generala in casa,mutat mobila,am facut imbunatatiri,spalat perdele,stiti voi cum e,iar azi in bucatarie la bunataturiMaine vin parintii in vizita
Va pup si de maine revin la normal
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Oanacn spune:
Si eu bantui noptile pe aici' deh colicii astia ma termina. Nu plange asta mica dar se screme toata, se inroseste toata noaptea. Sper sa treaca cat mai repede, ieri noapte am dormit numai 1 ora .
Maine am un party de gagici, o iau si pe mama si pe fata si mergem sa ne distram un pic cu fetele.
nanami iti doresc sa vina fetita.
alayna enjoy timpul petrecut cu parintii.
Ioana sper si al meu bebe sa doarma in curand toata noaptea, mai am o luna de concediu si voi incepe serviciul, voi lucra de acasa o perioada (adica pana in decembrie) dar tot lucru e, nu-mi voi mai permite sa mai dorm o ora doua in timpul zilei.
Miruna ta e o dulce, cum ii dai sa pape de atatea ori pe zi? Nu merge la gradi?
hanako,ina C .
Hai ca va pupic, si scuze ca va innebunesc cu intrebarile si probleme mele, dar deh' ce sa-i faci, daca's mama fara experienta.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
Oanacn spune:
URAAA... am si eu o steluta
Va doresc duminica cat mai placuta !
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
ina C spune:
Si eu va doresc o duminica minunata si cele din Ro sa ne bucuram de razele soarelui, pentru ca acusica vine iarna!
ina C