Aspirante optimiste > 20 ani ( 4 )

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Oana, mai sunt sanse daca curge ceva sange in perioada cm-ului sa fie sarcina, cum povestea Pamellla ca dupa un cm atipic are simptome, daca insa cm-ul a fost cu cheaguri, adica iese corpul endometrului (la mine cand iese este destul de lung si gros, zici ca-I sfoara, plange sufletul in mine), atunci n-ai cum sa fi ramas insarcinata in luna trecuta chiar daca se pare ca ai avea simptome. Mie una mi s-a intamplat.
Nu inseamna ca in luna urmatoare nu ramai, nici pomeneala. Mie in fiecare luna imi curg cheagurile, si dupa ce sper sa nu-mi vina cm-ul, mai sper ca poate nu ies cheaguri, si atunic pic in butoi.
Iarasi nu inseamna ca daca nu-s cheaguri esti sigur insarcinata, poate n-a fost ovulatie in acea luna sau endo prea micut, ori poate pur si simplu n-ai observat.
Dar fara cheaguri si cu simtome, e ceva!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

catty stii tu ceva??mi'a scapat mie?de zuza??meyy io stiam ca o dor sanii nu ca i'a venit Cm..cum adica incepe o noua luna?nuuuuu..io ii tin pumnii!!pana nu vede roshu in fatza ochilor io sper!!!sper!!

hai ca fug in piata sa mai iau castraveciori...vad ca va plac..hai ca e pentru toata lumea!!ramaneti voi gravidoase ca io va dau la toate..mmmm nici nu stiti ce buni sunt!!..Pamella stie!!!stie!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Sa o ajutam pe barbye

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

OANAAAAAAAAA, ma omoara cheagurile si durerile la ciclu. Te-am copiat intocmai. Am luat 6 nurofene de ieri si nimic, persista starea e balonare si are un miros ...ca niciodata, parca e stricat

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

cit ati mai scris, fetelor.
chiquitta, si eu am dureri mari mereu in prima zi. Pe urma se linistesc lucrurile.
miramar, mult noroc iti doresc si sa te auzim peste vreo 2 saptamini cu un test cu doua liniute.
pamella, nu ti-ai facut nici un test? Ca suna a simptome de sarcina ce scriai.
selina, tu cum mai esti?
brabe, cum te simti? Nici un semn?

Eu sint la ziua 22 dintr-un ciclu de 26 de zile. Oare cind pot sa-mi fac test? Desi n-am nici un semn de sarcina, sper totusi sa se fi prins.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Fetelor va multumesc ca v-ati gandit la mine. Din pacate situatia nu e chiar roz, nici neagra totusi...as spune gri

Sa va povestesc - ma trezesc dimineata plina de elan, ma spal, imbrac, beau cafeaua dupa care pe la 7.15, la 8.15 trebuia sa fim la dr., ii pun borcanasul in brate lui barbati-miu si-l trimit la baie. Si sta frate si sta - la 7.45 iese nervos din baie trantind usa si spunand "NU POT!" si se-nchide in dormitor. Am simtit ca-mi cade cerul pe mine de nervi, dar am inghtit in sec si in secunda urmatoare ma gandeam : io acuma ce fac, cum sa-l ajut - sa ma pun e facut striptease poate o merge, dar cum striptease ....hmmm nu ma prea pricep poate fac mai mult rau. Anyway imi dau jos pantofii, ceasul si ma duc tiptil, bat la usa dormitorului si zic mieros "vrei sa te ajut, iubi?" si - mi primesc un raspuns rastit "NU, Lasa-ma in pace!" Ma retrag cu coada-ntre picioare in sufragerie si astept - dupa 5' iese grabit din dormitor si intra la baie de unde in 5' iese cu borcanelul . La 8.05 iesim pe usa - gonim la spital, las proba, plecam bem o cafeluta si peste o ora ma intorc sa iau sperma prelucrata sa ma duc sa ma inseminez. Stupoare dr. ma anunta ca din normospermia sotului de anul trecut (analiza facut la MEdsana) s-a ales praful. Ca are innotatori putini si cam lenesi si si cu forme atipice. Sa pic de pe scaun - de ce mi-era frica de aia n-am scapat. Dar ma linisteste zicand ca i-a prelucrat si cu ce-mi da ea daca am si outz bun avem toate sansele. Cu cuvintele ei in cap - "astenospermie usoara" si cu poba in suitien la caldurica fugim de la CFR la Polizu la dr. mea sa ma insemineze. Pe drum sotul m-a enervat din nou - intai ca nu se poate, ca el are innotatori buni si ca a gresit dr. analiza - de am urlat la el si-atunci de 3 luni incoace de cand fac stimulare cu toate ouale mele de ce nu s-a prins nica?? Iar apoi imi sune ca eu sunt de vina ca-l stresez prea tare si cu bebe si cu constructia casei - ca eu insami sunt prea stresata si nervoasa si-l influentez si pe el. Imi venea sa-l strang de gat.

Ajung la dr. Petrache - inmi venea sa plang - ea stupefiata cand ii spun. Dar incepe sa ma linisteasca ca uite proba lucrata e taaare buna, una la mana si ca si sperma sotului cu tratament (pe care i l-a dat deja) o putem aduce la starea initiala. SI cu astea hopa sus pe capra - intai facem eco sa vedem daca s-au spart foliculii, surpriza, din pacate nu prea placuta, cu tot pregnylul pentru prima oara marele folicul dominant de 24 mm nu se sparsese inca, noroc ca ceilalti ca avem vreo 3 din aia mari se sparsesera. Asa incat hop dam drumul la gigei - un pic m-a durut ce sa spun - rahatul ala pe care mi l-a bagat ca sa deschida ca lumea vaginul m-a deranjat rau, si dupa aia cand a dat drumul la gigei si multa vreme dupa, chiar dupa ce ajunsesem acasa am avut niste dureri cam ca la menstruatie, dar asta cica e un semn bun asa ca m-am bucurat. Mi-a mai facut o injectie cu pregnyl ca poate reusim totusi sa spargem foliculul ala si swa mai prestam maine seara ca sa marim sansele.

Cam asta ar fi povestea - acum sunt acasa, in pat, am mancat si ma hodin. Sperante mari im fac si ma rog la Doamne Doamne, in acelasi timp insa tot rad internetul sa ma lamuresc cu astenospermiile si azoospermiile astea ca nu ma pricep de loc la asta, nu m-a preocupat pana acum problema.

Ciquitita - imi pare rau de durerile tale, ia si tu o pastilutza ceva. Oanab n-am inteles ce-ai facut ieri la eco?

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CHIQUIIIIIIII....uite cum ii dau......

da stii cum a fost asta?asa ca ultima data cand ii vedem...ca sa.i tinem minte...
hai nu mai lua atat de multe pastile...calmeaza.te si da.l incolo de cm!

SHERITRA am inteles io gresit si m.am speriat!pt rabdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Oana, eco tre sa il fac neaparat la dr gineco, nu? Sau si in alta parte si sa il apoi vada dr?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by Miramar

Fetelor va multumesc ca v-ati gandit la mine. Din pacate situatia nu e chiar roz, nici neagra totusi...as spune gri

Sa va povestesc - ma trezesc dimineata plina de elan, ma spal, imbrac, beau cafeaua dupa care pe la 7.15, la 8.15 trebuia sa fim la dr., ii pun borcanasul in brate lui barbati-miu si-l trimit la baie. Si sta frate si sta - la 7.45 iese nervos din baie trantind usa si spunand "NU POT!" si se-nchide in dormitor. Am simtit ca-mi cade cerul pe mine de nervi, dar am inghtit in sec si in secunda urmatoare ma gandeam : io acuma ce fac, cum sa-l ajut - sa ma pun e facut striptease poate o merge, dar cum striptease ....hmmm nu ma prea pricep poate fac mai mult rau. Anyway imi dau jos pantofii, ceasul si ma duc tiptil, bat la usa dormitorului si zic mieros "vrei sa te ajut, iubi?" si - mi primesc un raspuns rastit "NU, Lasa-ma in pace!" Ma retrag cu coada-ntre picioare in sufragerie si astept - dupa 5' iese grabit din dormitor si intra la baie de unde in 5' iese cu borcanelul . La 8.05 iesim pe usa - gonim la spital, las proba, plecam bem o cafeluta si peste o ora ma intorc sa iau sperma prelucrata sa ma duc sa ma inseminez. Stupoare dr. ma anunta ca din normospermia sotului de anul trecut (analiza facut la MEdsana) s-a ales praful. Ca are innotatori putini si cam lenesi si si cu forme atipice. Sa pic de pe scaun - de ce mi-era frica de aia n-am scapat. Dar ma linisteste zicand ca i-a prelucrat si cu ce-mi da ea daca am si outz bun avem toate sansele. Cu cuvintele ei in cap - "astenospermie usoara" si cu poba in suitien la caldurica fugim de la CFR la Polizu la dr. mea sa ma insemineze. Pe drum sotul m-a enervat din nou - intai ca nu se poate, ca el are innotatori buni si ca a gresit dr. analiza - de am urlat la el si-atunci de 3 luni incoace de cand fac stimulare cu toate ouale mele de ce nu s-a prins nica?? Iar apoi imi sune ca eu sunt de vina ca-l stresez prea tare si cu bebe si cu constructia casei - ca eu insami sunt prea stresata si nervoasa si-l influentez si pe el. Imi venea sa-l strang de gat.

Ajung la dr. Petrache - inmi venea sa plang - ea stupefiata cand ii spun. Dar incepe sa ma linisteasca ca uite proba lucrata e taaare buna, una la mana si ca si sperma sotului cu tratament (pe care i l-a dat deja) o putem aduce la starea initiala. SI cu astea hopa sus pe capra - intai facem eco sa vedem daca s-au spart foliculii, surpriza, din pacate nu prea placuta, cu tot pregnylul pentru prima oara marele folicul dominant de 24 mm nu se sparsese inca, noroc ca ceilalti ca avem vreo 3 din aia mari se sparsesera. Asa incat hop dam drumul la gigei - un pic m-a durut ce sa spun - rahatul ala pe care mi l-a bagat ca sa deschida ca lumea vaginul m-a deranjat rau, si dupa aia cand a dat drumul la gigei si multa vreme dupa, chiar dupa ce ajunsesem acasa am avut niste dureri cam ca la menstruatie, dar asta cica e un semn bun asa ca m-am bucurat. Mi-a mai facut o injectie cu pregnyl ca poate reusim totusi sa spargem foliculul ala si swa mai prestam maine seara ca sa marim sansele.

Cam asta ar fi povestea - acum sunt acasa, in pat, am mancat si ma hodin. Sperante mari im fac si ma rog la Doamne Doamne, in acelasi timp insa tot rad internetul sa ma lamuresc cu astenospermiile si azoospermiile astea ca nu ma pricep de loc la asta, nu m-a preocupat pana acum problema.

Ciquitita - imi pare rau de durerile tale, ia si tu o pastilutza ceva. Oanab n-am inteles ce-ai facut ieri la eco?

Va pup pe toate!

imi pare tare rau pentru ziua pe care ai avut-o Marimar dar io sunt sigura ca tot raul este spre bine si ca luna aceasta rausiti voi!Este streant si pentru el ca de obicei barbatii nu vor sa recunoasca ca au o problema dar cand avem noi o accepta,este stresant si pentru tine ca s-a creat situatia asta.Cel mai rau este ca din toate astea relatia de cuplu este afectata.
Io cred insa ca daca ai speranta si credinta vei reusi!iti tin pumnii luna sta sa fie cu ochosori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Bravo Miramar, ai fost tare, asa trebuie, stai cuminte ca vine nasica Liliana cu castraveciorii!
Lasa Oana, cu cat cheaguri mai mari inseamna ca produce organismul, fabrica-fabrica, se apropie momentul!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CHIQUI io pt ca dr meu nu e din orasul asta...merg la un eco bun,unde.mi zice tot ce vreau sa stiu...dar deja nu.l mai sun pe dr sa.i povestesc dimensiunea foliculilor si alea...ca stiu singurica,mai ales din cat am vb cu fetele pe forum cand tre sa fac pregnilul...

MARIMAR sunt convinsa ca tot raul a fost spre bine...si tin pumnii sa vedem 2 liniute...
iar la eco totul a iesit ok,adica normal pt z 4 de cm.

Mergi la inceput