Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

luly, ti-am trimis PM cu site-urile pe care gasesti forfecuta pt. bb

Dia 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Dia1609 surioara mea are o fetita de 2 ani, asa ca mai tine minte ce trebuie imediat dupa iesirea din spital. Cat despre mamica mea e super si noi si avem gusturi asemanatoare. Asa ca nu cred sa am probleme. Ce as vrea sa imi iau eu ar fi patutul, dar avand in vedere ca nu stiu ce va fi cu apartamentul, mai astept.

Laura si bebe strumf 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dbunny trimis PM

dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Fetele..... am primit si eu o steluta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super!!!!
Atudor esti deja in 30 sapt?!!! Cred ca ai sarcina cea mai avansata, nu? Ei, vei naste prima si ne vei linisti si pe noi ca nu e chiar atat de greu, nu?!!

Laura si bebe strumf 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis spune:

fetelor multe dintre voi a-ti cumprat o gramada de lucruri frumoase pt. bb, eu nu prea am cumparat mare lucru, doar 3 combinezoane si 1 body si asternut pt. patut, dar nici nu o sa mai cumpar deocamdata nimic pt. ca sora mea care este in Canada a zis ca o sa-mi trimita ea foarte multe lucruri(trebuie sa nasca acum in septembrie al 2 lea baietel). Parintii mei pleaca in Canada pe 9 septembrie, iar tatal meu se intoarce dupa vreo 2-3 sapt. Abia astept sa vad ce imi trimite si abia apoi o sa fac completarile necesare, in functie de ce lipseste. Sora mea a primit foarte multe lucruri de la prietene care au nascut + de la baby shower si a zis ca deja are prea multe.

moni 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Eu sunt cea mai avansata? Vai fetelor, ma apuca asa cateodata...o sa fie oare bine? Stiu povestea ca de la facerea lumii incoace femeile tot nasc, numai ca in curand va veni randul MEU . Cred ca e o treaba de rezistenta fizica si concentrare. Si depasirea psihica a fricii si a durerii...zic si eu, imi fac curaj. Si treaba cu lapticul ma ingrijoreaza. mie nu mi-au crescut DELOC sanii, sunt la fel ca la inceput...oare o avea legatura? Sper sa nu.

Pupici

Ana 30w cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Buna ziua dragele mele burticute,

ramsan, multam pt pm. am facut rost de adeverinta de la med fam ca recomanda reducerea programului de lucru la 6 ore, acum mai vreau sa vad cum scriu cererea care directiune... studiez in we si luni o inaintez.

Miro, imi pare rau ca treci si tu prin nebuniile jobului, eu stiu cum este, de aia m-am hoatarat sa fac cererea acum, la 6 luni, si cat oi rezista cu 6 ore bine, dupa care- concediu.
Sunt innebunita ca nu am timp sa vorbesc cu bebelina, sa ne iubim toata ziua, in zilele agitate de exemplu e cumintica foc, nu o simte mama, doar seara cand ma relaxez parca se trezeste si ea si e super!!
as vrea si eu concediu medical, dar nu prea stiu cum sa fac, voi vorbi cu dr. mei cand se intoarce din concediu.

si acum sa va dau vestea cea mare: ieri m-am maritat!!!! da, si azi sunt la serviciu, pt ca e periada de concedii si eu l-am avut pe al meu... si nu am anuntat din timp... si e o nebunie...
o sa pun si poze, deoacamdata sunt acasa.
a fost asa frumos, si fiindca a fost joi- a mers totul ca pe roate, nu a fost aglomerat pe nicaieri, la restaurant- am facut o masa in familionul reunit - am fost singuri.
acum sunt cam zombi, mai ales ca m-a trezit bb la 6.30, ca asa a vrut ea sa faca gimnastica la ora aia... eu m-am bucurat si am stat cu ea pana am plecat la servici.

va si Miro, astept sa vad cum rezolvi problema jobului, ca asa chiar nu se poate!

Amalia 25+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

amalia felicitari casa de piatra, sa fie intr-un ceas bun si sa fiti ferciti..dar cum asa pe nepusa masa???? si noua ne-ai zis abia azi??? in tot cazul ma bucur pentru tine si vreau pozeee

dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

AMALIA,casa de piatra si fericire si bb sanatos tun!!!sa vedem poze

Adina 28+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patris spune:

SALUTARE FETELOR ce harnice sunteti!

multumesc inca o data pentru urari si pentru primire

Monis eu sunt la Dr. Maior, tu la cine esti? la gimnastica pentru gravidute nu umbli?

apropo, fetelor sa stiti ca aici la noi in Tg. Mures este "Scoala gravidelor - Gimnastica pt. gravide"; eu am inceput sa umblu cam de trei saptamanai (de 2 ori pe saptamana) e super misto! Facem un pic de miscare (vorba unei gravidute - aerobic pt. gravide) si vorbim despre o multime de lucruri si probleme care ne framanta. Eu sunt de parere ca si psihic trebuie sa ne pregatim pentru marele eveniment, iar pregatirea asta e aici la "scoala" din plin.

am citit ca v-ati cumparat deja hainute si lucrusoare pentru bebe, eu inca nu am luat nimica; am sa incep cumparaturile din septembrie.

d.p.d.v. al durerilor de spate la mine inca nu au aparut asa ca inca sunt fericita, adica ma simt bine si ma pot misca "inca" in voie!(dar sunt tot mai mare si mai mare)

29+

Mergi la inceput