Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)
Raspunsuri - Pagina 8
alus spune:
Fetelor din pacate nu cred ca venim acum in RO, astazi noapte a murit bunica mea , miercuri este inmormantarea, vine si mama di Ro, sunt daramata. Ne gandim sa venim iarna de sarbatori si de revelion si atunci cu avionul, va fi mai repede.
scuzatima dar nu pot sa mai scriu nimic.
Laurina- daca totul va fi bine poate ne vom intalni iarna.
mica futbolista :-))
Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
DianaR spune:
Alus, condoleante!
Carmen, mai un picut! Eu la 39 de saptamni si 2 zile am facut cezariana a doua, dar bebita era de fapt mai mica cu aprox o sapatamana ca am ovulat tarziu. Tinem pumnii!
Nicoleta, mai are sa-i iasa un canin de jos si molarii din spate. Deci inca 5 dinti si gata.
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
tnicoleta spune:
Alus Condoleante.
Diana Asa e si Bia, al patrulea canin se zareste prin gingie.
Laurina Tot raul spre bine. Poate facand voi zugraveala iesiti mai ieftin. Am scris ce a luat Alex de pe tava. Poze cand se vor invrednicii cei de acasa sa descarce camera.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
vanessa ionescu spune:
Alus, condoleante.
Carmen, eu am facut a doua cezariana la 39 de saptamani fara 2 zile si avea Cata 3750 g si 51 cm.
Cata a stat azi la gradi pana la ora 5. Dim l-am lasat mai greu. nu a plans dar vroia sa stau cu el. Pana a vazut-o pe Alba ca zapada (venise o fetita tanara imbracata in AZ sa-i intampine). Atunci am plecat pe furis. Pe la 10 am dat tel si mi-au spus ca e ok si ca ies afara. am dat o tura pe strada sa-l vad asa din masina si era bine, se juca in curte frumos.
am inteles ca a mancat tot si a dormit. cand m-am dus sa-l iau si m-a vazut m-a luat in brate sim-a strans de nu m-a strans niciodata asa de tare. si eu am inceput sa bazai nitel iar lui ii tremura barbita. Toata seara ne-a imbratisat pe toti si me-a pupat. Ce o fi in caputul lui??
Parca am remuscari cu gradinita...
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
mammy2706 spune:
Alus, imi pare rau pt pierderea suferita.
Laurina, si tatal meu la Ploiesti se confrunta cu neseriozitatea zugravilor. A incercat in trei parti si toti l-au amanat - poate nu au nevoie de bani... Am fost si la mare, Andrei s-a distrat de minune si in autocar si acolo. Nu-l mai scoteam din apa, s-ar fi aruncat in lazy river dac nu-l tineam.
Simona felicitarile si toata admiratia mea pt kilogramele pierdute.
Din pacate faringita pe cre a facut-o acum o luna s-a complicat cu o amigdalita si baiatul meu a tot tusit si i-a curs nasucul. Acum facem un tratament de imunostimulare la sfatul doctoritei. Si suntem si in curs de a schimba gradinita cu una mult mai aproape (chiar in spatele blocului in care stau ai mei). Va mai tin la curent, dar din pacate sedintele de buget si faptul ca imi intra colega in luna de miere, ma tin departe de forum.
pupici
Irinusha spune:
Pupici fetelor!
Felicitari ptr. progresele piticilor!
Alus, condoleante!
Carmen, nastere usoara si refacere rapida! Pupici!
Aici au venit "caldurile" ... ca na, doar intram in toamna si trebe ;) ... acum sunt ca. 22 °C, cu soare. Oricum fain rau! Iti e mai mare dragul, profitam din plin ... ieri am fost la plimbare cu un prieten, azi cu bicicleta si la locul de joaca ... asta da viata! :) Week-end-ul trecut am fost - spontan - la bunici in München si ne-am lasat rasfatati ... a avut si Lili (lipeala mamei mele :)) probleme cu computerul - ca si-a luat fata computer si net sa comunice mai usor cu Ady :) - si a "rezolvat-o" Boby pe cand eu stateam la tacle cu fetele (niste prietene) ... am ras de numa' si ne-am simtit bine.
In rest totul bine si frumos, doar ca intru in criza de timp ... la week-end il trimit pe Cris la bunici si noi ii facem camera. Deja incepe a arata a santier la noi ... dar de abia astept sa ne apucam de treaba. Ieri n-am mai apucat sa-i comandam patul nou ptr. ca inchid pe la 19 si n-am ajuns la timp, dar ne-am documentat deja de culori si alte cele ... azi speram sa ajungem la magazin sa-i luam patul ... vineri incepem treaba. Sunt curioasa ce-o iesi ca avem doar experiete minime ...
Cam atat ... nu stiu cand mai pot intra la voi, dar incerc sa va citesc din cand in cand ... va pupicesc pe rand! Toate cele bune si multa sanatate piticilor!
Irinusha & Cris (03.05.04)
Irinusha spune:
Ioana, cu intarziere, dar din toata inima:
La multi ani! cu sanatate, impliniri, fericire si familie sanatoasa! Pupici!
Irinusha & Cris (03.05.04)
vanessa ionescu spune:
Il las din ce in vce mai greu pe Catalin la gradinita. Azi nu a vrut sa se dea jos din masina. Si nu plange dar se agata de mine si se uita cu niste ochii disperati de mi se rupe sufletul.
si paraca nu ar fi de ajuns, mai plec si cu mama la spital acum ca ii este rau....
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)