Gradinita sector 4
Suntem in cautare de gradinite din sectorul 4.Ce gradinite de stat imi recomandati?Noi locuim in zona Tineretului-Palatul Copiilor.
Raspunsuri
ganda spune:
Incearca sa nu te limitezi doar la sectorul 4. Fara nici o suparare, nu am auzit lucruri extraordinare despre nici o gradi din acest sector. Cauta locatii din alte sectoare, gradinitele asigura si transport, asa ca....
Succes!
mada taba spune:
Fiica mea e la gradinita 175 "Casuta piticilor" din sectorul 4, vis-a vis de Sell Gros Berceni.
Acum o sa inceapa al patrulea an in aceasta gradinita care este de stat si de care eu sunt multumita.
Cori2005 spune:
Si baiatul meu tot acol va incepe.
Din ce am vazut, mi se pare excelenta...
Am vizitat totul si baia si n-am nimic de reprosat.
Iar educatoarele sint tinere si dornice de lucrul cu copiii.
mariposa spune:
buna sant nou venita dar si pe mine ma intereseaza o gradinita in sectorul 4
daca aveti sugesti astept cu nerabdare locuiesc langa circa de politie nr 15 ,este o gradinita acolo si am auzit despre ia si lucruri bune si rele
as dori opinia unor mamici care au copii dati acolo multumesc anticipat
Susman Mihaela spune:
quote:
Originally posted by Susman Mihaela
Gradinita Scooby Doo din sector 4 insa e particulara daca te intereseaza!
P.S. Nu te mai duce acolo ca e nasol. Am recomandat gradinita innainte sa o vad. Greseala!!!!!
miruta spune:
Buna ,Mariposa !
Stiu si eu gradinita de langa sectia 15 .Tu ce ai auzit despre ea ?Eu stiu ca e o gradinita buna ,cu o directoare super , chiar se face ceva acolo .Eu cred ca ar trebui sa ne intereseze ,in general ,si activitatile desfasurate intr-o gradinita ,si mediul educational in care vor intra copiii ,nu numai confortul ,masa sau facilitati de ordin material ( nu ma refer acum la tine ci in general ) . Din cate stiu eu , la gradinita respectiva ,nu mai sunt locuri de mult. Bafta!Sper sa va gasiti o gradi pe placul vostru .Dar acum , in toamna e destul de greu sa mai gasesti locuri libere .In general , locurile se ocupa din vara ,inainte de vacanta de vara .
Pupici !