Gradinita sector 4

Gradinita sector 4 | Autor: anesimone

Link direct la acest mesaj

Suntem in cautare de gradinite din sectorul 4.Ce gradinite de stat imi recomandati?Noi locuim in zona Tineretului-Palatul Copiilor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ganda spune:

Incearca sa nu te limitezi doar la sectorul 4. Fara nici o suparare, nu am auzit lucruri extraordinare despre nici o gradi din acest sector. Cauta locatii din alte sectoare, gradinitele asigura si transport, asa ca....
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susman Mihaela spune:

Gradinita Scooby Doo din sector 4 insa e particulara daca te intereseaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada taba spune:

Fiica mea e la gradinita 175 "Casuta piticilor" din sectorul 4, vis-a vis de Sell Gros Berceni.
Acum o sa inceapa al patrulea an in aceasta gradinita care este de stat si de care eu sunt multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cori2005 spune:

Si baiatul meu tot acol va incepe.

Din ce am vazut, mi se pare excelenta...
Am vizitat totul si baia si n-am nimic de reprosat.

Iar educatoarele sint tinere si dornice de lucrul cu copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada taba spune:

Va doresc bafta
Sa vedeti ca o sa fiti multumiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariposa spune:

buna sant nou venita dar si pe mine ma intereseaza o gradinita in sectorul 4
daca aveti sugesti astept cu nerabdare locuiesc langa circa de politie nr 15 ,este o gradinita acolo si am auzit despre ia si lucruri bune si rele
as dori opinia unor mamici care au copii dati acolo multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susman Mihaela spune:

quote:
Originally posted by Susman Mihaela

Gradinita Scooby Doo din sector 4 insa e particulara daca te intereseaza!

P.S. Nu te mai duce acolo ca e nasol. Am recomandat gradinita innainte sa o vad. Greseala!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna ,Mariposa !
Stiu si eu gradinita de langa sectia 15 .Tu ce ai auzit despre ea ?Eu stiu ca e o gradinita buna ,cu o directoare super , chiar se face ceva acolo .Eu cred ca ar trebui sa ne intereseze ,in general ,si activitatile desfasurate intr-o gradinita ,si mediul educational in care vor intra copiii ,nu numai confortul ,masa sau facilitati de ordin material ( nu ma refer acum la tine ci in general ) . Din cate stiu eu , la gradinita respectiva ,nu mai sunt locuri de mult. Bafta!Sper sa va gasiti o gradi pe placul vostru .Dar acum , in toamna e destul de greu sa mai gasesti locuri libere .In general , locurile se ocupa din vara ,inainte de vacanta de vara .
Pupici !

Mergi la inceput