Crese in Pitesti

Crese in Pitesti | Autor: lorellay

Link direct la acest mesaj

Salutari....
Cine stie cum e cu cresele prin Pitesti?
Sau cu bonele?
Am nevoie de informatii...si eventual de ajutor.
Va pupi pe toate,

Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

La cresa nu ti-l primeste pana la doi ani. Am auzit ca ar fi una super buna in cartierul Craiovei. Eu stau in Negru Voda si am vrut sa-l duc pe Adi la 1 an si noua luni in cartier (parca la nr 11), dar dupa ce am vazut conditiile am venit acasa si am spus ca trebuie sa cautam bona. Aici preturile sunt destul de mici (250 - 300 RON) pentru program de 9 ore fara sambata si duminica si fara menaj. Ca peste tot trebuie sa ai noroc. Eu am avut. Din pacate in momentul asta nu cunosc pe nimeni care sa fie disponibil, dar daca intrebi prin rude, cunostinte, sigur gasesti. Noi asa am facut si intr-o saptamana am avut trei oferte. Am avut norocul ca alegerea pe care am facut-o sa fie cea mai buna.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Exista o cresa in cartierul Trivale, langa dispensar, ti-l primeste si de la un an si trei-patru luni, mie mi s-a parut OK (bine, nu ca acasa dar...) insa garantat va raci destul de des...
Daca-l dai la cresa, du-l treptat, la inceput cate o ora - o ora jumatate timp de o saptamana (chiar daca cele de acolo iti spun sa-l lasi mai mult) si apoi cresti progresiv...Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Cat despre bone, tocmai am postat un subiect nou dupa o experienta urata...asa ca ai mare grija. Nu conteaza daca a mai lucrat ca bona in alta parte, conteaza cat timp. Nu merge pe "iti recomand eu pe cineva, ca e doamna de treaba". Ia legatura cu cei la care a lucrat si afla detalii suplimentare, daca au fost multumiti (fiecare familie e diferita si are solicitari diferite de la bona...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Eu l-am inscris pe Stefan pe Craiovei(in primavara),si o sa aibe 1.7 ani cand va incepe(nu a fost o problema varsta).Caminul e de stat (nr.5) e aproape de noi arata acceptabil(cam comunist,dar curat),personalul cald si zambitor(din ce am obs. pe coridoare..ca am vb numai cu directoarea pana acu).Saptamana asta termin de adunat analizele si am sa ma duc cu ele la camin pentru a discuta cu educatoarele ce ne tb. pt inceput,sa discut cum se procedeaza cu integrarea .
La una din vizitele facute in camin am fost si cu copilul..pe care abea am reusit sa-l scot din sala unde erau copiii care dansau.Sper sa nu planga atunci cand il duc sa-l las .
ana

Cred ca sunt in fiecare cartier cel putin o cresa..intrebi alte mamici prin parc(si la noi au fost 2.. Craiovei si langa tribunal..si pe baza celor auzite de la alte mamici,plus cate o vizita...am ales Craiovei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Multumesc de raspunsuri...
Eu nu o sa-l pot duce pe Codrin treptat pentru ca sunt la servici si nu am cum sa plec.Stau in cartier Gavana....stiti vreo cresa acolo?
Sau daca stiti cumva si pe cineva dispus sa stea cu codrin sambata....cam 8 ore?
Va multumesc....
pupicei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

sigur e o cresa in gavana, ori in nord.
nu stiu exact unde, daca e iti spun maine. sa ma interesez.
eu i-am avut pe amandoi in craiovei, aici stam. am foat f multumita, e curat si mancare ok. i-am gasit mereu curati, daca era ceva erau in brate, chiar ii si leganau...
costurile nu foarte mari, undeva pe la 6-7 sute de mii/ luna

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

grecia 2006

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

multumesc pt raspunsuri....sper sa rezolv cumva...

Mergi la inceput