Flirteaza des, la greu!
Raspunsuri - Pagina 5
sasuke spune:
Claudia, Claudia...De ce crezi tu ca e asa o crima ca un barbat sa flirteze cu o femeie...sau ca o doamna sa cocheteze cu vreun coleg, sau vecin, sau, stiu eu, poate un cumnat, desigur totul cu o anumita limita a decentei...Sa stii ca poate fi chiar funny uneori...trebuie sa ai doar, poate, putin simt al umorului...Ei, ce spui, Clauditza mea, tu n-ai vrea sa incerci, prea scumpa fiintza, steaua luminoasa de pe cerul forumului, glascior minunat, sufletzel scump, gata oricand sa oferi mangaiere vreunei biete fiintze...Gata, ca m-am oprit ! Acu' poti sa ma ! Doar sunt vinovat pt. ca am flirtat cu tine, nu ?
descintec spune:
quote:
Originally posted by sasuke
Ei, ce spui, Clauditza mea, tu n-ai vrea sa incerci, prea scumpa fiintza, steaua luminoasa de pe cerul forumului, glascior minunat, sufletzel scump, gata oricand sa oferi mangaiere vreunei biete fiintze...
phiiiii, Sasukule, esti zaharist precum Clark Gable, ca sa nu merg pina la Valentino. Poate pe vreme bunicii tinea sa vorbesti fetelor de stelute, ca ele sa se uite pe cer in timp ce ridicai fustita (apropo, la un magazin cu croitorie am vazut un afis: fustele se ridica intre orele 10-12!!!!!!), dar acum fetele iti vorbesc ele de motoare, ca sa intelegi ca le place sa stea, uneori macar, deasupra.
D.
Reliana spune:
quote:
Claudia, Claudia...De ce crezi tu ca e asa o crima ca un barbat sa flirteze cu o femeie...sau ca o doamna sa cocheteze cu vreun coleg, sau vecin, sau, stiu eu, poate un cumnat, desigur totul cu o anumita limita a decentei...Sa stii ca poate fi chiar funny uneori...trebuie sa ai doar, poate, putin simt al umorului...Ei, ce spui, Clauditza mea, tu n-ai vrea sa incerci, prea scumpa fiintza, steaua luminoasa de pe cerul forumului, glascior minunat, sufletzel scump, gata oricand sa oferi mangaiere vreunei biete fiintze...Gata, ca m-am oprit ! Acu' poti sa ma ! Doar sunt vinovat pt. ca am flirtat cu tine, nu ?
īn primul rānd ca esti cu totul īnafara subiectului:)))), si crede-ma ca daca suntem acre avem si de ce:)))) Voi barbatii numai de gura sunteti buni!
Plus ca acesta este un site despre copii si nu site de matrimoniale. Spune-ne daca ai nevoie de astfel de site-uri ca te ajutam fara probleme!
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
dede spune:
quote:
Originally posted by Reliana
Voi barbatii numai de gura sunteti buni!
Hmmm, te-ai cam riscat cu afirmatia asta, Reliana... Dar, cum bine spuneai, suntem la desprecopii, unde "voi" suntetzi la putere, deci nu are ce sa se intample :D. Oricum, nici cu "gura" voastra nu mi-e rusine. :P
P.S. Cred ca ne-am indepartat prea mult de la subiectul initial, nu? Totusi, Tinatache !
DeDe
sasuke spune:
pt. Reliana : Si eu care credeam ca tema este "Flirteaza des, la greu" !!!...din care, cred, nu am iesit nici un mm...dar oricum... imi cer scuze si tie si doamnei 'cl', poate m-am pierdut in polemica. Si "ca un barbat numai de gura bun" ce sunt, iti promit ca de-acum inainte doar am sa va ascult, fara sa mai zic nimic-nimic .
Reliana spune:
quote:
Si "ca un barbat numai de gura bun" ce sunt, iti promit ca de-acum inainte doar am sa va ascult, fara sa mai zic nimic-nimic .
Hihiih, sasuke, nu vazusi :)))))))? Am intrat asa mai tare fiindca incepeai sa demonstrezi :))))), si cred ca, Claudia(sa cred ca a fost persoana gasita aleator?) nu are chef de asa ceva.
Eh, nu-i rau sa mai existe si barbati care sa ne asculte :))))), sa mai si zica cāte ceva, numai ca nici prea "zaharat" nu-i bine. Deh, asa suntem noi femeile si suntem constiente ca nici cu noi, dar nici fara noi nu e bine :))))!
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16