mesaj intr-o sticla...
arheologii municipalitatii Nijmegen au descoperit o sticla de lapte veche de aproape 100 de ani in centrul orasului. In ea era un biletel. Autorul biletului dorea ca acel care va gasi nota impreuna cu prietenii sai sa o trimita mai departe ca o "carte postala"...sticla de lapte se inchidea perfect cu capacul si arheologii au descoperit si fabrica producatoare, pana si stiloul (marca Swan) cu care a fost scrisa...Nota a fost scrisa pe 18 mai 1912 de catre un anume Hendrik Bionda care a trait pe strada Van Goorstraat in Nijmegen si care o scria chiar la "intrarea gradinii cu asa delicioase fructe".
daca ar fi sa scrieti o scrisoare pe care sa o puneti intr-o sticla care sa fie gasita peste ani si ani ce anume ati scrie, stiind ca va fi citita de ochi straini :))??
Lena si t-rex Freya
Raspunsuri
claudia_a spune:
As descrie cum e lumea in care traiesc, ce anume nu mi-ar place sa se schimbe si ce anume imi doresc altfel! As explica viata cum o percep eu, obiceiurile pastrate din mosi stramosi... as descrie oamenii, purtarile lor, tipicul vremurilor!
As incheia cu speranta ca tot ce am considerat eu rau sa se fi schimbat pana la gasirea scrisorii mele!!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
lena spune:
ma gandeam azi ca eu as scrie ceva "cretinoid" de genul:" mai se poarta stiu eu in 2100 ideea de prietenie sau toata lumea are cate un robot ca-n povestirile lui Asimov si oamenii vorbesc doar pe chaturi sau messenger, si in viata de zi cu zi nici nu se vad??" something like that!!
Lena si t-rex Freya
nuschu spune:
eu ma mai gandesc la ce-as scrie, dar ideea de a ne pune problema asta e foarte frumoasa .
Li
ML spune:
quote:
Initial creeata de lena
Nota a fost scrisa pe 18 mai 1912 de catre un anume Hendrik Bionda care a trait pe strada Van Goorstraat in Nijmegen si care o scria chiar la "intrarea gradinii cu asa delicioase fructe".
daca ar fi sa scrieti o scrisoare pe care sa o puneti intr-o sticla care sa fie gasita peste ani si ani ce anume ati scrie, stiind ca va fi citita de ochi straini :))??
Lena si t-rex Freya
Lena dar o poza cu gradina, strada respectiva imi poti pune, te rog? Mai exista???
Nici eu nu stiu ce as scrie. La noi mai ajung pe plaja sticle aduse de curent din Cuba. Nu sunt chiar asa de vechi. Uneori copiii le arunca in ocean.
Poate in "a ta" as aminti ca mai exista inca ursi polari...
"Ce verde era valea mea!" (poze)