Acum 7 ani am mostenit un apartament cu 3 camere (pe vremea aceea nu eram casatorita). Intre timp m-am casatorit, iar anul trecut cand am facut intabularea apartamentului (cred ca asa se numeste), am vrut sa-l trecem pe numele amandurora, dar ni s-a spus de la notar ca nu se poate pentru ca e bun dobandit inainte de casatorie. Ce se poate face ca sa fim trecuti in acte drept coproprietari?
Pana vine Marius, iti raspund eu.
II donezi sotului tau cat vrei din imobil.
Trebuie sa-ti mai spun ca donatia intre soti este revocabila, deci oricand poti reveni asupra deciziei.
Cu aceasta ocazie profit de moment pentru a va ruga sa ii adresati intrebari Lonei care este de profesie(sper sa fie de acord) si in egala masura de a-i multumi in mod oficial din partea www.desprecopii.com pentru sprijinul acordat in mod constant pe latura juridica.
Multumesc!
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Juridic,subscriu la raspunsul Lonei.
Din experienta de prin instante,eu te sfatuiesc insa sa lasi casa asa cum e,adica pe numele tau,ca daca el te iubeste,sta - la o adica - si in casa ta.
Paza buna trece primejdia rea.Sunt n situatii de dat exemplu de ce nu ar fi bine.Dar tu decizi.