Pot schimba nasii de botez?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Fla, unii poate gindesc, dar e greu sa-ti pui neamurile in cap! Eu si sotul sintem stiuti ca fiind incapatinati si cind am zis "noi nu facem circ cu taiatul motului", asa a ramas! Au mai comentat unii, altii se mira si acum ca nu am ce sa raspund la "ce a ales de pe tava?", dar asta e, gura lumii sloboda. Poate ar trebui ca macar generatiile tinere sa termine cu obiceiurile astea absurde si pagine. Cind aud comentarii de genul "si strabunica la fel facea", "e dragut sa vezi ce kk o sa aleaga de pe tava", "va avea ghinion daca nu-l tii cu pletele in ochi pina la un an", mi se pare ca degeaba trece timpul si omul inventeaza atitea, daca nu reusim sa iesim din prostiile astea cu pretentii de traditie!
Am auzit aici pe forum ca ar fi si preoti care se coboara sa mearga la taiat de mot/rupt de turta sa faca slujba! Ce slujba, oameni buni, ca nu exista asa ceva, sint doar niste hoti care nu mai stiu cum sa-si umple buzunarele! Genul asta de preoti e in stare sa vina sa va sfinteasca si maioneza ca sa nu se taie!
In sfirsit, fiecare face cum vrea si cum crede, dar macar nu mai duceti mai departe ideea ca ar fi vreun obicei religios, crestin, ca nu e! Fiecare se distreaza cum vrea, dar nu amestecati religia cu asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Fetelor, de unde s-a pornit si unde s-a ajuns...

Eu ma gandeam la chestia cu "schimbatul" nasilor de botez...
Mie imi e cam "dificil" sa ajung la copil... Sper sa nu se ajunga acolo si la noi...



Mergi la inceput