Cluj rulz! - 58
Raspunsuri - Pagina 4
mariana tache spune:
A! Roxi , vrei sa te fofilezi? ia mai stai la o poveste cu mine si Creola! Ce inseamna "rapid" la tine ?
Si eu m-am distrat copios de poza indicata de tine!
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Creola spune:
Mariana tre sa fii tare mandra cu asa doi copilasi!
Da cred ca e aceeasi crema ,se numeste Aloe Body ,toner
Roxanicea poza pe care ai votat-o o am pe monitor!
Fetelor va si va zic noapte buna si eu
Poze
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
A! Roxi , vrei sa te fofilezi? ia mai stai la o poveste cu mine si Creola! Ce inseamna "rapid" la tine ?
Si eu m-am distrat copios de poza indicata de tine!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
cuantificand "rapid"= cam 15 minute....dar mai targ nitel ca sa nu fiu nesi....
revin mai in nocturna.
pupi
noutatifoto
Alynutza spune:
Fetelor, ce copilasi frumosi aveti, sa va traiasca!
Mariana, si eu sunt terorizata de caini. Am incasat-o o data de la cainele unei vecine, care scapase din lant si eu n-am stiut, m-a capsat de nu m-am vazut, am ramas cu o cicatrice de toata frumusetea si cu amintirea de neuitat a antirabicelor... Cand vad un caine mi se moaie picioarele instant... si am parte de o satra intreaga cand vin la servici, trebuie sa ocolesc din cauza lor.
Cu alergatul vad ca sunteti harnice, eu ii dau bataie pe stepper (acum nu prea, sa scap de aranjatul casei, ca imi ocupa tot timpul) ca iarna eu sigur n-as iesi la alergat, asa ca asta e alternativa.
Roxi, vad ca esti musafiricoasa. Mai hai la o poveste cand ai timp.
fetele, o zi frumoasa!
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
asi spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
[brDara, esti super tare. Eu am inceput cu 7 min [icon cu ma fac mic de tot](dar nu am facut sport never-ever ); mai, tu ce job prestezi de esti asa nemultumita de el? mereu te plangi de la job.
Si hai sa iti zic ceva: Razvan al Stancai nu mai are pampers ziua de cateva luni bune; iar noaptea la fel; adica Stanca ii punea pampersul noaptea, iar Razvan nu facea pisu (daca il scapa o striga pe mami chiar daca era cu pampers). Noutatea e ca, Stanca a trecut de paranoia si nu ii mai pune pampers copilului. Intelegi ?
Sanatate Maxima!!!
Multumesc!
Cred ca o sa incep si eu sa iti tin companie la alergat.Nu te grabi sa te bucuri ca inca ma gandesc
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Azi noapte ati scris 3 pagini si scum dormiti toate?
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Alynutza spune:
Chiar asa, slaba miscare clujencelor...
Nunta noastra de vis
Luna de miere
carrie spune:
am niste zile super bizi la job
mai vreau sa le zic odata la finutzi Concediu placut!!!!!!!!!!!!!iar ai tuns-o tare pe Stefi?Mihai o sa aiba ceva de zis la asta ca tare-i place gaza cu par mai lung.
dupa masa ma duc s-o streesez pe Dana cu proiecte de bai>
Mariana iti raspund in locul ei, mediul de lucru in care presteaza ea e destul de stressant.motivul e ca nu se dau doi bani pe oameni care sunt mijloace circulante sau mai urat spus consumabile.in fime, am lucrat in acel mediu si desi am iubit colectivul comunicarea cu Bucurestiul era oribila deci o inteleg perfect.
maine ma duc sa-mi iau fetitza de la tzara, nu mai pot de dorul ei, ingerashul meu!
Mariana am vrut sa-ti zic ca sotziorii nostrii seintrec in dulcegarii.si noi am petrecut o seara fooooarte romantica ieri, a fost foooarte fain
va pup, azi Mihai il are pe seful lui in vizita si eu mi-am propus sa iau diseara "Memoriile unei gheise"sa-l savurez.
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
Alynutza spune:
Cristiana, fainutz filmul, l-am vazut si eu. Actiunea e foarte comprimata, dar la decoruri si costume/machiaj - nota 10.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
mariana tache spune:
Stanca, esti o scumpa si mi-esti tare draga; ai scris si tu azi 2 propozitii si m-ai facut sa rad; abia astept sa ne vedem .
Azi nu cred ca mai apar in zona, asa ca va salut; pe maine!
Sanatate Maxima!!!