Cluj rulz! - 58
Raspunsuri - Pagina 23

mariana tache spune:
Ma grabesc....
Anca, Todea are cabinetul in p-ta M. Viteazul si poti sa-ti faci programare la 434364.
Daca vrei amanunte da un PM. si o duminica reusita!
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

carrie spune:
vreau sa-i urez si pe forum sotzului meu drag "La multi ani" si toata fericirea din lume!!
Te iubesc din tot sufletul!!!
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

baby-boom spune:
Cristiana, La Multi Ani lui Mihai din partea noastra!!! Va dorim casa de iubire si multa, multa fericire!!!!!!!!!!!!!!
Nimic nou, doar ca suntem in asteptarea taticului, care ajunge maine! Am fost la o plimbare prin oras, daca s-a mais chimbat nitel vremea..fain a fost!
poze cu noi

nana_sim spune:
Buna dimineata inttr-o noua saptamana!
"La multi ani fericiti si plini de iubire" ii dorim si noi lui Mihai si Cristianei .
De doua zile ma trezesc noaptea si ma bucur vazandu-l pe zan langa mine. Doamne ce bine e sa fim amandoi acasa
Sa va fie o saptamana plina de realizari!
Simona

carrie spune:
buna dimineata si de la noi si multumim de urari
ieri am petrecut tare bine in familie, am mancat pizza la greu si ne-am simtit bine!
noi am avut doua nopti tare proaste.se pare ca m-am bucurat prea repede de reusita cu pampersul.ieri si azi noapte a facut de doua ori pishu pe ea, cu plasete , nu m-a lasat sa-i pun scutec, si m-a sculat de cateva ori s-o duc sa faca pishu desi nu-i trebuia.cred ca era stressata micutza, nu mai stia nici ea ce si cum.
asa ca vom reintroduce scutecul, sper sa pot si il scoatem iar cand se va simti pregatita.
pur si simplu ma darama nesomnul...is varza acuma si ma asteapta o sapt incarcata...
va pup, imi injectez o cafea ca nici nu pot gandi
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Alynutza spune:
Cristiana, sa-ti traiasca sotzul!
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere

ralucames spune:
Buna dimineata, dragelor!!
Am reusit sa citesc cate ceva din urma, dar nu ma laud inca... (rushine mie, dar nu am avut timp...)
Stanca, aseara ma gandeam la tine, la ce trebuie sa simti... eram suuperstresata de ziua de azi, si tot eu imi faceam curaj-ca nu sunt singura mamica ce isi duce odorul la cresha... sotu radea de mine si de piticii mei... si-mi zicea ca ce o sa ma fac atunci cand va da BAC-ul.... nu vreau sa treaca asa repede timpul, dar macar stiu ca m-am bucurat de fiecare moment al fetei, de fiecare cuvant si grimasa... (tot eu imi ridic moralul) Sper ca Razvan sa fi trecut cu bine peste despartirea de tine, sa se acomodeze ff repede si sa nu raceasca defel.
lui.
Sa va zic ce a facut "fitzoasa" de fica-mea: de cateva zile o tot pregatesc de "gadi" cum ii zice ea, kiar daca ea merge de fapt la cresa... si ii tot explic ca se intalneste cu copiii, ca acolo papa, se joaca si face nani... si azi dimineata, la 6 si ceva, cere lapticul (ca de obicei)... si apoi nu mai vrea sa adoarma, ci ma tot striga sa-mi zica de fapt ca ea vrea la "baie"-"pipi"- apoi "gadi"... si nu a mai dormit, de incantata ce a fost... si eu care credeam ca se va trezi greu... Cand am ajuns acolo si a vazut alti copii plangand, nu a vrut in prima faza sa se dezbrace, dar pana la urma a facut-o fara plans, s-a prezentat la tanti educatoare ca fiind "TETE", apoi s-a dus la jucarii... stiu eu daca a plans dupa mine...???!!??? mi-e inima cat un purice, dar tot trebuia facut si acest pas... sa vedem zilele viitoare daca va plange... va tin la curent cu evolutia evenimentului
Criss. , din auzite stiu ca daca vrei sa ii scoti scutecul din timpul noptii, sa o trezesti din 2 in 2 ore sa o pui sa faca, apoi la interval mai lung... mai ales daca ea nu mai vrea pampersul, parerea mea ca mai bine sa nu i-l mai pui... ca asa o debusolezi de tot pe Theiutza... tu ce zici?? Si sa-ti mai zic o faza tare: de doua zile stie Stefi sa zica a cui e Theiia (asa ii zice ea)... e a lui "natza" adica a lui nasha.... o sa-ti vina s-o papi, la cate zice. Stiu ca baietii au vorbit sa ne vedem zilele astea, dar eu inca stranut si am robinetul deschis (urat de tot), asa ca nu o sa putem veni la voi... mai vorbim...
Mariana, incerc cu PMul azi...
Va doresc o zi buna tuturor, revin mai tarziu...
minunea vietii mele

mariana tache spune:
Buna dimineata.
Am copilasii la plimbare cu bunica; si inainte de a ma apunca de treaba, am vrut musai sa trec sa va salut, sa va urez o saptamana reusita!
Cristiana, sa-ti traiasca sotiorul! Sa fiti mereu o fam unita si fericita.
Si eu sunt de aceeasi parere ca si Raluca; nu are rost sa-i mai pui pampersul; eu cred ca Thea e pregatita pt pasul asta (are si varsta ca sa inteleaga ce si cum!); mai putin pregatita esti tu .
Sfat: pune o folie sub cearceaf (eventual si o patura peste folie ca sa nu sune, iar apoi cearceaful). Eu zic ca in maxim o saptamana nu mai aveti probleme. Succes.
Raluca, abia astept sa ne spui ce-a facut Stefania azi la cresa!
Simona, dar in care casa sunteti? Pana la urma v-ati mutat? tuturor.
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!