Cluj rulz! - 58

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

LA MULTI ANI SIMON ANDREI
sa cresti mare si voinic si ascultator si cuminte si sanatos. Si un de ma mine pentru mami tau

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

pe unde umblati? eu am calcat pana acum, cu okii pe net da de da de va vad prin zona...

va doresc o noapte buna si va zic pe maine....

Roxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

In sfarsit imi incep o zi cu tonus bun de cand am venit acasa. Da' si zanul vine la noapte sau maine si in plus sora-mea si cumnatul meu.

Stanca multumesc foarte frumos mi-a folosit foarte tare intalnirea cu prietenul vostru dar nu in sensul "asteptabil" ci pentru ca m-a mai calmat spunandu-mi ca constructia e chiar bine facuta iar termenul pe care mi l-a dat constructorul nostru este realist. M-am simtit mai putin inselata dupa discutia cu el. Despre lucrari cu el ... am stabilit impreuna sa ne mai lasam un timp de gandire.

Mariana stii tu pentru ce!

Roxa ai voie la emotii in cantitatea normala da' sa nu exagerezi! Esti buna profesional, esti frumoasa, esti o femeie realizata si sigura pe tine - asta trebuie sa-ti sune tot timpul in cap.

Gagici, mi-e frig de mor, trag nadejde ca vine zanul sa ma mai incalzeasca si pe mine altfel imi vine sa fac precum Stanca,sa dau drumul la centrala.

Spor in toate cele!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna ziua,

va rog ajutati-ma cu informatii despre prof. dr. Popescu!

o prietena foarte draga mie este programata pentru investigatii si cel mai probabil operatie de extirpare a uterului...
a ajuns la el printr-o colega de servici, care a fost operata tot de el (ele sunt din Constanta).
nu stie mare lucru, nu avem pe nimeni in Cluj si orice informatie mi-ar fi de ajutor pentru a o incuraja - din pacate este destul de pierita...

multumesc si toate cele bune!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

LA MULTI ANI SIMON ANDREI!!! si pupici mamicii si fratiorului
si nu in ultimul rand LA MULTI ANI pentru toti derivatii din ALEX !!!

mie frigggggggggg !!!

va pup fetelor
Erika

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simona ma bucur ca am putut sa te ajut.

Herra eu nu stiu cine e prof.Popescu dar poate stiu fetele.De la ce clinica e?Sanatate multa prietenei tale.

Azi am fost in oras pe ploaie ca asa a dorit Razvan.Cu ocazia asta am fost la Planeta.Am vazut niste genti bestiale dar cu preturi mari, de la 250 ron in sus.Am vazut si niste pantofi faini , asa mai de toamna.Am cerut nr.meu si surpriza!Pantofii erau purtati!Am fost atat de uimita ca i-am si zis doamnei ca sunt purtati.Bineinteles ca a protestat, zicea ca de la incercat dar era evident

Azi cred ca fac foame ca nu pot mesteca nimic.Imi creste o masea de minte care apasa ingrozitor pe articulatie si ma doareeeeeeeeee.Din cauza asta am dormit foarte rau si sunt rupta azi.

Sa nu uit sa va zic ca am mai descoperit un magazin de hainute de copii.Pe Eroilor la 31 , lanag H.Meteor, intr-o curte.Au niste treninguri foarte faine.Cica aduc marfa de la BaiaMare si de la Constanta.Merita vazut.Eu deja am ochit niste treninguri.Cica maine primesc bluze cu maneca lunga.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ieri mi-a venit sotul acasa si evident Razvan a fost deosebit de fericit si agitat.Toata seara s-a rasfatat cu tati.La culcare , cand spuneam rugaciunea, topaia si tipa cat il tinea gura.Am incercat sa il linistesc dar nu am reusit(desi am avut foarte multa rabdare).La un moment dat i-am zis cu un ton mai ferm si mai ridicat sa se linisteasca.Atunci a vazut ca nu e de gluma si zice " mami m-am linistit si acum sunt simpatic" si mi-a tras un zambet cu gura pana la urechi.Am crezut ca ne prapadim de ras si eu si Bogdan.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olaaa

Herra, nu stiu nimik de dr Popescu, da-ne mai multe detalii sa ne interesam.
sanatate prietenei si-i tinem pumnii!

Stanca, am ochit si io magazinul ala de copii dar nu am intrat, poate fug maine.

unde e asta, Planeta?si chestie cu pantofii purtati...eu is cam disperata ca asa is de incarcata la job si dupa masa cu casa ca nu mai ajung la shopping ceea ce e f trist ptr mine.da mai scap.
azi musai sa-i iau cadou la Mihai, duminica e ziua lui

va pup, brrr ce vreme nasoala

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salut fetele. Am cateva secunde de liber si profit sa va vad aici

Herra, daca e vorba de Dr. Sorin Popescu de la Oncologie, nu am decat cuvinte de lauda. E doctor renumit si cu experienta. Fiti fara grija.

Stanca, pantofi purtati pusi la vanzare curata nesimtire. Am intalnit si eu un caz din asta, si culmea, aveau un pret exorbitant. Macar sa-i fi redus ce-si inchipuie ca clientii sunt tampiti? Urat!

Simo, iti doresc sa vina caldurica cat mai repede . Multumesc de aprecieri, deja ma simt mai bine .

Fete, sa va zic, in afara de masurat muschii cu fiumio, azi dimineata ne-am dus la Terra Med sa-i luam exhudat faringian. Serban de cum a intrat a inceput sa faca larma "ude-i tanti docol?" "veau acolo" si arata scaunul de "tortura" unde tzipa un copil mare si grasunel, de vreo 8 ani, ca nu vrea sa-i ia din gat...al meu facea "pange bebe" bebe care era de 7 ori cat el... a cerut "apac" adica cutioua pt recoltat chestii...si s-au distrat de el de minune oamenii de pe hol...

Fetelor, plec si abia astept sa vad filmul de la Rapublica diseara cu colegele. Sigur ma va relaxa si ma va destinde din incordare!

Va
Roxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

asi multam de informatia cu magazinul pt. copii. si eu sunt in cautare pt. ca trebuie sa le innoiesc rau de tot garderoba te toamna ca toate le-au ramas mici. azi cred ca dau o fuga pana acolo. e aproape si de ianna asa ca...mi-am imaginat asi cum ti-a raspuns razvan ieri si m-am bine dispus. cica si noi zicem rugaciuni sseara, cand aud "Doamne-Doamne" isi impreuneaza manutele si sunt dulci ca-mi vine sa-i mananc
erika cum mai e norbert? ati reusit sa faceti operatia?
da' chiar ca e frig rau de tot, sa fi venit oare toamna pe bune?
herra daca intr-adevar e vorba de dr.popescu de la oncologie cunostinta ta e pe maini bune. si eu am auzit doar lucruri bune despre el
roxana cand mai ai timp si de film???? cred ca nu am mai fost de..." 'shpe" ani la film

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput