Site-uri decoratiuni interioare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

scuze, oana_b dupa ce am scris am observat ca stai in USA. in Romania nu cred ca poate cineva sa faca asa minunatie de mobila. pacat

o zi minunata,Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nemary, iti dai seama ca la preturile care sunt pe site-urile alea nici eu nu mi-as cumpara, mobila o am deja de acum patru ani acum vreau doar sa revopsesc peretii si sa decorez sa arate frumos:)
De exemplu, pentru dormitor m-am inspirat de www.1contemporary.com/rosemetropole.html" target="_blank">aici, culoarea mobilei e identica, modelul asemanator dar cumparata la juma' de pretul aleia din poza:)

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

notquiteso:am vazut k nu se deschid fotografiile pe care le-am postat mai sus si le mai trimit inca o data aici
Poate imi dai tu ceva sugestii privind camera lui bb, dar care sa fie in concordanta cu stilul din apartament

Madalina 24+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

madaluta, foarte interesant modul cum ti-ai ''vopsit'' peretii. dar am si eu o intrebare: pt.amenajarea balconului ai umblat dupa autorizatii sau nu ai avut nevoie? eu pt camera copilului as opta pt.niste desene pe pereti, in culori vii.

o zi minunata,Mari

Mergi la inceput

madaluta, m-am uitat putin prin arhiva si am gasit ceva care seamana cu ceea ce-ti spuneam (desene pe pereti) poate te ajuta http://www.cameracopilului.ro/index.html

o zi minunata,Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

nemary:multumesc prt site.e o idee... Eu nu am facut modificari balconului.Dc te referi la coltul cu barul, acela este construit in interiorul sufrageriei, nu provine din demolarea peretlui de la balcon.

Madalina 24+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

pt.Madaluta:Chiar la acel colt ma gandeam. dar din cate am obs.eu nu mai ai geamuri si usa la intrarea in balcon(fosta intrare)

o zi minunata,Mari

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Catalogul Ikea il are cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

quote:
Originally posted by dumitrulaura

Catalogul Ikea il are cineva?

S-a deschis Ikea in RO? Eu am catalog, dar din Austria!

pozici

Mergi la inceput