Buna! Are cineva idee ce gardinite asigura transportul in afara Bucurestiului? Locuim la Peris si inregimentarea nostra intr-un program zilnic de livrare si aducere ale copilasului la/ de la gradinita suna teribil de neplacut.
Ideala ar fi o gradinita din nordul Bucurestiului, cu program cat mai complex (desen, sport, muzee...) si predare in engleza/ germana - sau macar cursuri cat de extinse.
Mark Twain, singura pe care o stiu apropiata de criteriile noastre (initiale, cel putin:-)) mi se pare totusi halucinant de scumpa.
multumiri, multumiri pt orice sugestie
Alina
Buna,
Iti recomand Gradinita Butterfly, o gradinita nou infiintata, dar cu potential foarte mare in pipera (casa mare, curte de 3000 m, program complex si predare in germana sau engleza). Este super ok!
Pupici,
madalina
multumesc!
nu au inca site... ar tb sa le fac o vizita. dupa descrierea pe care am gasit-o pe gradinitebucuresti.ro pare in regula.
ai copilasul acolo sau lucrezi la ei? 2006 este primul lor an?
Da, am vazut-o si este super ok. Merita sa o vezi pentru ca, desi a inceput programul anul acesta arata bine si are potential. Eu am sondat piata de gradinite din alte motive si am vazut mai multe asa ca prin comparatie cu ce exista pe piata este foarte faina.
Succes