De ce miros ei mai bine?

De ce miros ei mai bine? | Autor: Qamar

Link direct la acest mesaj

Daca aveti prieteni prin strainatate, probabil stiti cum e. Eu, de ex, am niste prieteni in Germania si de fiecare data cand vin in vizita nu pot sa nu observ cat de bine le miros hainele....Nu ma refer la parfumuri sau alte minuni, ci la detergent si/sau balsam de rufe...

Vreau si eu un detergent/balsam care sa aiba mirosul acela frumos, puternic, si care sa dureze..Am incercat aproape tot ce e pe piata, Persil, Ariel, Coccolino, Lenor, etc..si degeaba...rufele miros frumos...maxim o zi.

Daca cumva stiti vreun produs care sa miroase ca "la ei", please let me know...

Merci

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna Naomi,

daca vrei sa miroase la fel trebuie sa le cumperi de aici, din Germania.... by the way, eu mi-am luat cele mai faine balsamuri de rufe din Franta, au mirosuri mult mai faine.... si detergent de spalat vasele, sunt unele foarte faine. Tu ai sa mergi in Franta, se merita sa-ti iei de acolo.... dar nu la bagaje de mana ca te-or da afara din avion.

Cristina

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

daaaaaaa stiu,,, sotul lua de la englezi sau din franta,,nu mai stiu,,,, dero lichid ,,,, era o punga verde,,, lichidul la fel,,,,punga foarte mareee,,, trebuia sa pui foarteeeeeeee putin pt ca am spalat cu el si la mana si mi le facea super aspre ,,,in schimb mirosea in toata casa,spala bine,,, se stia de la o posta ca spal ,,,, iar balsam nu foloseam dupa pt ca nu era nevoie,,,,,, era marfa,:(((( aici in Romania numai prostii,,, m-am saturat sa dau banii degeaba pe toate balsamurile si detergentii ca nu au nici o treaba,,, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Aveam o prietena in Olanda si am avut si eu aceeasi curiozitate si mi-a zis ca ea isi punea intre haine niste pungute umplute cu nu-stiu-ce frumos mirositor. Am gasit si aici asa ceva la magazinele cu lucruri pentru casa vezi poate or fi si in Romania.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

babyy, mi-ai amintit de filmul ala Produsul verde...nu stiu daca l-ai vazut, acu o suta de ani..

Oana, ai idee cum se numesc respectivele?sa dau comanda la hazband...

Cristina, eu mi-as fi dorit sa gasesc aici, loco, ceva, mai mult ca sigur ca bagajul catre/din Franta va fi plin de bebelisme, care oricum nu stiu unde or sa incapa toate...

Perwoll ati incercat?ca asta parca l-am ratat...

P.S. cand ma refer la haine care miros frumos, ma refer inclusiv la geci, haine de exterior care nu se spala la 3 zile de purtare si care totusi miros super...

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

nope nu stiu filmul :))))
intre haine mai puneam "bilute" din lemn,,, miros bestial,,,, din Tomis mall,,, e un fel de "body shop" unde sunt tot felul de geluri,uleiuri esentiale,,,etc,,,sunt cam scumpe,,, dar se mentine mirosul,,,, la fel acele pastile-gel impotriva moliilor din levantica(nu mai retin cum se numeste dar e foarte cunoscut),,,, miroase super si miroase in toata camera,,,, dar m-ar interesa un balsam rufe/detergent,,,, pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Noe, chiar azi fusei la www.bedbathandbeyond.com/" target="_blank">magazinul ala unde le-am vazut si eu prima oara si nu le mai aveau pe raft, imi pare rau ca nu am retinut atunci cum le cheama si nici n-am intrebat acum ca ma grabeam dar o sa mai am zilele astea drum ca m-am apucat de niscai renovari si chiar o sa intreb.
Sunt ceva in genul astora:
http://www.scentedhome.co.uk/drawerliners_scentedsachets.html (nu ala din prima poza ca aia e hartie parfumata pentru sertare)

Oana_B

Mergi la inceput