Santorini-merge cineva?

Santorini-merge cineva? | Autor: Anca

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

merge careva la Santorini? sa facem un grup ?
Noi mergem de pe 5 sept pana pe 12;

va pup
Anca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dumid spune:

Buna!
Anul asta am ales halkidikki, psakudia. Plecam pe 9 sept, 4 masini 7familii.
Am o prietena care s-a intors acum 2 sapt din Santorini . Este incredibil de frumos. A adus multe poze.M-ar interesa pt la anul.Eu sunt tot din Ploiesti. M-ar interesa cu ce agentie pleci si la ce preturi, conditii dc see poate.

Concediu placut!! O sa va placa muuuuuult de tot acolo!!!Pe mine m-a lasat pe spate
dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octaviancucu spune:

quote:
Initial creeata de Anca

Buna fetelor,

merge careva la Santorini? sa facem un grup ?
Noi mergem de pe 5 sept pana pe 12;

va pup
Anca

De o saptamana ne-am intors din Santorini si, intr-adevar, insula este de vis. Daca vrei sa ma intrebi detalii, iti raspund cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si noi am vizitat anul trecut Santorini. SUPERB!!!!
Doar ca nu stiu unde poti face baie in mare.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumid spune:

Insula Santorini este in forma de semiluna. In interiorul semilunei nu se poate face baie in mare (nu exista plaja fiinf foarte abrupt -stanca) dar spre exterior insula are plaja ca la Mamaia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octaviancucu spune:

quote:
Originally posted by dumid

Insula Santorini este in forma de semiluna. In interiorul semilunei nu se poate face baie in mare (nu exista plaja fiinf foarte abrupt -stanca) dar spre exterior insula are plaja ca la Mamaia.

Nici chiar asa, plaja este cu pietris, fara nisip, ai nevoie de watershoes pentru ca pietrele sunt fierbinti, iar in apa alunecoase, insa uiti de toate o data ce intri in mare, care este pur si simplu superba.

Mergi la inceput