Programul la particulare e flexibil?

Programul la particulare e flexibil? | Autor: aissa

Link direct la acest mesaj

Am observat ca gradinitele au in general programul 8-14 si 8-18. Mie mi-ar trebui 8-16 (chiar 15,30). Daca o iau mai devreme ma taxeaza la programul lung sau pot negocia o reducere de tarif? Ideea e ca vazusem pe un site lista activitatilor si dupa somn urmeaza activitati educative si gustarea de seara de care eu nu as avea nevoie. Stiti, se poate? Sau imi rad in nas daca intreb asa ceva?

Cristina si ghighiloi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

aissa - pai de ce n-o lasi la program scurt, fara somn????ei dorm pana la 16..in principiu...oricum, poti intreba...incercarea moarte n-are!
succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganda spune:

Orice gradinita particulara este flexibila in ceea ce priveste programul. Optiunea este a parintilor, asa ca te poti duce linistita sa discuti despre acest aspect.
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pentru ca nu are cine sa o ia, eu as lua-o la 16 venind de la serviciu.
Oricum, am mers acum de am vizitat o gradinita si am intrebat asta, a zis ca in principiu ei prefera sa le pastram programul ca au activitati in orele alea. Nu am mai intrebat daca scad pretul ca nu avea sens, era clar ca nu.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Poti vorbi cu incredere, nu vad ce probleme ar putea fi. In principiu, orice gradi particulara este o firma "customer oriented", deci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganda spune:

Depinde de gradinita.Cred ca de data asta ai fost ghinionista.Nu stiu ce zona te intereseaza, dar am auzit de o gradinita in sect 2, nou deschisa, foarte draguta, care e deschisa in acest sens.Incearca, nu se stie niciodata. e in zona Lizeanu.
Succes!

Mergi la inceput