nu e gluma proasta, nu e nici macar gluma, era un fel de la asa intrebare asa raspuns. eu zic sa te preocupe mai mult ce scrii tu si sa te preocupe mai putin ce trebuie sa scrie altii, e regula de baza a forumurilor.
Tocmai ne-am intors din grecia dar drmul in bulgaria a fost infect si nu datorita jafurilor si politiei ci datorita indicatoarelor prost puse, a oamenilor neprimitori care nu stiau pic de engeleza, sau a pustietatii. Erau orase aproape parasite. Eu n-am vazut asa ceva pana acum. Am ratacit ore in sir sa gasim iesirea si granita spre care ne indreptam era inchisa. Nu era nici un indicator care sa spuna asta. A trebuit sa ne intoarcem 200 sau 300 de km (nu mai stiu exact). Am ajuns a doua zi in insula thasos. Iar ieri la venire am trecut muntii in bulgaria noaptea. A fost nasol pt ca erau tiruir multe si se depaseau greu. In rest a fost ok, doar 2 echipaje de politie care nu ne-au oprit. O sa scriu mai multe la impresii despre thasos.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"